miron78 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Cześć. Czy spotkania w CH FORUM są aktualne? Dużo ludzi się tam pojawia? Mamy wolne w tym tygodniu i chętnie byśmy wpadli. Pozdrawiamy. Oczywiście aktualne i jeszcze nie było piątku żeby spocik się nie odbył - ZAPRASZAMY Raz jest więcej A4 raz mniej ale odbywa się zawsze - a ilość to zawsze wielka niewiadoma ( 4-10 średnio ) Ps. Tak przy okazji ludziska mnie w piatek nie będzie niestety, już mam robote nagraną do samego wieczora soboty
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ps. Tak przy okazji ludziska mnie w piatek nie będzie niestety, już mam robote nagraną do samego wieczora soboty Oj ktoś tu na A5 zbiera coś mi się wydaje Ja w piątek będę (standart ) tylko spóźniony jakieś 30 min (standart ) Zresztą po co ja to pisze i tak wszyscy wiedzą
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Oj ktoś tu na A5 zbiera coś mi się wydaje Nieeeee akurat ta piątkowa i sobotnia robota - to mus - najchętniej bym w domu posiedział ( w soboty pracuje sporadycznie - ale teraz muszę )
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Oj ktoś tu na A5 zbiera coś mi się wydaje Nieeeee akurat ta piątkowa i sobotnia robota - to mus - najchętniej bym w domu posiedział ( w soboty pracuje sporadycznie - ale teraz muszę ) A tłumaczy się tylko winny :>
piterra Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 WITAM dobrze że wozimy swoje kobiety a dlaczego tak piszę sami zobaczcie http://halbot.haluze.sk/?id=4734
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 WITAM dobrze że wozimy swoje kobiety a dlaczego tak piszę sami zobaczcie http://halbot.haluze.sk/?id=4734 No nie a ten już swoje tematy na forum wniósł [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 09:02_________________________________________________Kogo jutro na spocik przywieje bo jak tak czytam to chyba rekordu nie pobijemy :?:
Pelex Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ja nie obiecuje ale jakaś maleńka szansa jest Miron no szkoda że cię nie bedzie myslałem że wpadniesz A8 to sobie pooglądam a nóż widelec sie skusze
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 może jakiegoś AFF-a, zobaczymy jutro A czemu tylko może
krolu Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Bo może mam zajęcia może nie, nie wiadomo gdzie i o której - politechnika - norma:)
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Bo może mam zajęcia może nie, nie wiadomo gdzie i o której - politechnika - norma:) Lej na zajęcia wpadaj na spota
diler.q Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 witam nie wiem czy to ktoś czyta bo ostatni wpis jest z 25 czerwca ale jeśli tak to mam pytanie czy te zlociki jeszcze sie odbywają ?????
MAJKI Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Kolego 25 czerwca to był I spot w Gliwicach... Co piątek jest spot w umówionym miejscu czyli FORUM GLIWICE. Ps. mnie raczej w tym tygodniu nie będzie, za tydzień postaram sie być...
diler.q Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 czy każdy może się tam pokazać czy trzeba sie jakoś specjalnie zameldować pytam bo jeszcze nie byłem a jestem z dosyć daleka a w Gliwicach jestem przejazdem fajnie by było obejrzeć inne [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 23:03_________________________________________________czy każdy może się tam pokazać czy trzeba sie jakoś specjalnie zameldować pytam bo jeszcze nie byłem a jestem z dosyć daleka a w Gliwicach jestem przejazdem fajnie by było obejrzeć inne . Sory za powtórki ale nie bardzo się orjętuje na czatach
mirek31071977 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Pewnie,że kazdy A jak z innego regionu to tym fajniej jak ktoś się pojawia.Prawdziwy klubowicz.
piterra Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 czy każdy może się tam pokazać czy trzeba sie jakoś specjalnie zameldować pytam bo jeszcze nie byłem a jestem z dosyć daleka a w Gliwicach jestem przejazdem fajnie by było obejrzeć inne [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 23:03_________________________________________________czy każdy może się tam pokazać czy trzeba sie jakoś specjalnie zameldować pytam bo jeszcze nie byłem a jestem z dosyć daleka a w Gliwicach jestem przejazdem fajnie by było obejrzeć inne . Sory za powtórki ale nie bardzo się orjętuje na czatach siemka po prostu wpadasz i jesteś zawsze ktoś jest no mnie niestety nie będzie druga zmiana w pracy ;( ale na pewno będzie biała bestia z GUREGORU w środku
mirek31071977 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Poczekajcie aż ja w końcu podjadę moim wymiataczem. :polew:
Guregoru Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ale na pewno będzie biała bestia z GUREGORU w środku Już nie taka bestia bo znów parkowałem tam gdzie nie powinienem ;( Ja chyba sprzedam ten samochód bo on jest chyba przeklety do chu.... wafla Niby nic wielkiego ale na lakier trza będzie wywalić totalna porażka
Pelex Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 no GURUGURU teraz to najlepiej zwalić że na parkingu i niby ktoś przerysował a może ćwiczyłeś zaciąganie rękawa i ci nie wyszło Ja będę ale koło 19-tej. A i jeszcze coś jak można prosić o to żeby ktoś wziął VAG-a bo coś mi stuka w prawym kole ( z tym VAG-iem to powarznie niech ktoś weźmie)
Rekomendowane odpowiedzi