miron78 Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 Wpadnę do Was dziś z wizytą Rozumiem, że ostatecznie pod Forum będziecie ? tak - w tym miejscu co zawsze zimową porą
proton2 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Do zimy jeszcze kupa czasu Choć wyglądając za okno można się zdziwić :>
miron78 Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 tak czy siak - poco nam ma wiać po plecach Będzie pogoda to pewnie jeszcze nie raz na Arenie się spotkamy - ale oficjalnie nie jest, że już na FORUM
piterra Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Piterra zmien podpis Nie CFANIAKUJ mnie tutaj :decayed:
czester Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nie cFaniakuje, ale wprowadzasz ludzi w blad
MAJKI Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Mnie dziś raczej nie bedzie, siedze i grzebie w garażu przy Mercu, musze dzis skonczyć żeby garaż mi sie zwolnił bo moja strzała stoi od dwóch dni pod chmurką... Miłego spotowania pod FORUM
Maxito Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 ja tez chłopaki miałem wpaść ale mam letnie kapcioszki nie wiadomo jak bedzie na drodze wieczorem a po co ryzykować jak zmienie laćki wpadne udanego spota
Bulik Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 i ja odpadam ,niewyrobie z czasem ;(
tomq Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Nooo Panowie wrociłem dałem rade dziekuje wszystkim za pomoc , po burzy mozgów poszłooooo i ciesze sie ze ktoś w vaga skorzystal ! Pozdrawiam i do nastepnego )) zapowietrzonego razu Pozdrawiam TOMQ ps czy ktos moze mi tutaj wpisac liste kto byl na dzisiejszym zlociku ) oblicze ilosc piw na nastepny
proton2 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Dotarłem do Bielska bez większych problemów ps czy ktos moze mi tutaj wpisac liste kto byl na dzisiejszym zlociku ) oblicze ilosc piw na nastepny No mnie na pewno nie będzie następnym razem. Dla mnie specjalne jakieś musi być za trafną diagnozę i uruchomienie wózka A oczywiście zapraszam do Bielska, ma być cieplej w przyszłym tygodniu.
A-rek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Arek, czy Ty jedziesz dzisiaj na spota? dopiero teraz na forum wszedlem wiec nie doczytalem no ja tez juz w domu, dzieki za spocisza milo mi bylo poznac nowe twarze Tomq dzieki za "zabawe" na spocie :> ale dobrze ze tak sie skonczylo. a jesli chodzi o piwka to do prezesa, on tu takimi rzeczami sie zajmuje i juz ci wspolczuje
gregory Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Ja też już w domu. Pogoda iście transylwańska . Zimno mokro, mglisto. Nie chce się wychodzić. Jakbym to jeszcze miał Q to bym wyczekiwał na śnieg, a tak to kupa. Trzeba by pomyśleć o jakimś tanim 4x4 do zabawy :gwizdanie: co by na śniegu bokami polatać
A-rek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Trzeba by pomyśleć o jakimś tanim 4x4 do zabawy co by na śniegu bokami polatać kumpel tez tak ostatnio pomyslal i kupil Uaza a przy okazji, Gregor gdybys mial ochote zmienic blow off na cos lepszego to polecam tego
tomq Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Ha! proton dzieki wielkie, ale przy ilosci i burzy mozgow,nie jestem w stanie okreslic co,kto jak gdzie i kiedy dzialal przy maszynie. Podziekowania dla wszystkich. Generalnie niezadobrze byc atrakcja wieczoru ale zawsze to nowe doswiadczenie , na przyszlosc. Jak pisalem chcialem sie czegos dowiedziec o dieslu, chodz niekoniecznie w tym stylu. Wejscie mialem niezapomniane. Ps jest mi ktos w stanie rozruszac (przeczyscic te lopatki czy jakos tak). Jestem po zabiegu w barku dlatego mialem kierowce,a mechanik ma terminy za 2 tygodnie. Koniecznie musze tez sprawdzic gdzie mi ciagnie ten lewy luft. Oczywiscie dzieki tez za zmiane migacza i ujawnienie ze zaczepy reflektora sa polamane. No ale jak dzwon to dzwon
sparki Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 no spocik fachowy jak zwykle były momenty zwątpienia w markę ale się udało Krolu dzięki za wirusa na penie
gregory Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 a przy okazji, Gregor gdybys mial ochote zmienic blow off na cos lepszego to polecam tego Widziałem już ten filmik, są też odgłosy rżącego konia itp...[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 00:09_________________________________________________ widze że sie spocik udał żałuję że mnie nie było ale pewnie coniektórzy sie cieszyli co...? Rudi ja nie wiem kto się cieszył, a kto się nie cieszył. Po prostu cię nie było, nie dałaś rady, może następnym razem ci się uda Myślę, że jakieś domysły tym bardziej negatywne są zbędne.
A-rek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Myślę, że jakieś domysły tym bardziej negatywne są zbędne. popieram a gdzie reszta? jeszcze nie wrocila?
Rekomendowane odpowiedzi