Guregoru Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 No panowie co tu taki spokój odzywać się
Pelex Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja chyba też odam auto do Daneckiego żeby mi przeglądneli te moje drobne niedociąnięcia w mojej padlince
diler.q Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 No widzisz i po problemie opłaca się do nas przyjeżdżać :gwizdanie: i ogólnie to spokojnej drogi na jutro i wpadnij do nas jeszcze jak będziesz w Polsce napewno zajże jak tylko znowu urlop dostane postaram sie nie zapomnieć o pedałach ;( no i nie zasnąć a powodzenie w drodze mi się przyda bo oglądałem pogode wiedziałem zawsze tak jest jak tylko umyje auto , to zaraz musi zacząć padać albo śnieg a
Guregoru Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja chyba też odam auto do Daneckiego żeby mi przeglądneli te moje drobne niedociąnięcia w mojej padlince Nie wiem czy umawiają się na tak długą robotę :polew:
Skydiver Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja chyba też odam auto do Daneckiego żeby mi przeglądneli te moje drobne niedociąnięcia w mojej padlince Nie wiem czy umawiają się na tak długą robotę :polew: Pelex odpuść sobie tą wizytę chyba nie chcesz żeby ktoś ci sprawił przykrość i wyjawił te niedociągnięcia :gwizdanie: , poza tym to nie będą tanie sprawy w tym przypadku
Pelex Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe )
miron78 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 no ten Danecki musi być dobry - w niedziele byłem na zlocie w KR i nawet od nich jeden klubowicz tam jeździ serwisować, a ma przeca kawał drogi
Skydiver Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) No i wykrakałeś Żarówka od STOP-u mi się spaliła ;( Ale FIS podał info i bez VAG-a się obeszło
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 No i wykrakałeś Żarówka od STOP-u mi się spaliła ;( Czekaj czekaj żarówka to dopiero początek [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:56_________________________________________________Dobra ludzie (i kobiety :gwizdanie: ) wiem że mamy dopiero środę ale meldować się na spocik w piątek
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 będę się starał - zobaczymy co się do piątku urodzi
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 będę się starał - zobaczymy co się do piątku urodzi Casanowa jeden znów ma mu się coś urodzić staraj się prezes staraj albo przyznaj od razu że nie przyjeżdżasz bo nie chce ci się auta myć i głupio ci tak wpaść brudnym :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 hehehe - Wy już zapomnieliście jak moje auto czyste wygląda tym razem nie będzie inaczej - udupiony jak święta ziemia
Pelex Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) No i wykrakałeś Żarówka od STOP-u mi się spaliła ;( Ale FIS podał info i bez VAG-a się obeszło Musze Cię zmartwić jak kupiłem tą padline to w pierwszym miesiącu użytkowania dokładnie spaliła mi się żaróweczka stopu trzeciego więc sam widzisz Twój łańcuszek szczęścia już wystartował
sparki Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) No i wykrakałeś Żarówka od STOP-u mi się spaliła ;( Ale FIS podał info i bez VAG-a się obeszło Musze Cię zmartwić jak kupiłem tą padline to w pierwszym miesiącu użytkowania dokładnie spaliła mi się żaróweczka stopu trzeciego więc sam widzisz Twój łańcuszek szczęścia już wystartował Coś w tym jest u mnie zaczęło się od żarówki wstecznego; sprzedaj paździocha puki jeszcze jezdzi
Skydiver Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 SUPERFLIGER ty cos za bardzo podskakujesz w chmurki patrz tam jako coby twoje wozidełko chociaż z rok pojeździło bez awarii ( co w przypadku audi jest nie możliwe ) No tak szydercy To działanie jest celowe żebym wystawił furmanke a Wy po taniości chcecie kupic Pojeżdżę jeszcze i zobaczymy czy sie przepowiednia spełni [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:56_________________________________________________Dobra ludzie (i kobiety :gwizdanie: ) wiem że mamy dopiero środę ale meldować się na spocik w piątek A Ty będziesz czy znowu coś wyskoczy
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Skydiver ja jestem zawsze możesz się stałej ekipy zapytać jak na razie opuściłem tylko jeden spocik
Skydiver Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Skydiver ja jestem zawsze możesz się stałej ekipy zapytać jak na razie opuściłem tylko jeden spocik Byłeś przedostatnio tą "NIEBITĄ" czerwoną perełką :gwizdanie:
sparki Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Skydiver ja jestem zawsze możesz się stałej ekipy zapytać jak na razie opuściłem tylko jeden spocik Byłeś przedostatnio tą "NIEBITĄ" czerwoną perełką :gwizdanie: czerwoną niebitą perełkę to ma Piterra a białą niebitą TQ ma nasz wiceprezes zawsze obecny Gurugura
piterra Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 hejka GURU GURU ma niebitą-przytartą jak martini wstrząśnięte - niemieszane panowie niestety nie zagoszczę po raz kolejny na SPLocie ale musicie mi wybaczyć gdy Wy będziecie opowiadac sobie o poważnych rzeczach JA BĘDĘ SIĘ ALKOCHOLIZOWAŁ :> (odchodzi z pracy kolega) ;( ale za tydzień na 1000% się zjawię bo chyba w tym nowym roku to już mocno przegiąłem z "absencją" na spotach pozdrawiam wszystkich "I niech VAG będzie z Wami" [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 20:29_________________________________________________aaaaaa dla zainteresowanych to moja "niunia nadal ma niestandardowe przetłoczenia na masce i grabatowy zderzak bez tablicy :decayed:
Guregoru Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Moja nie jest "niebita" tylko "nieprzytarta" :cwaniak1:
Rekomendowane odpowiedzi