miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 nawet to ładne muszę przyznać http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=123033432&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:54_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=RDp1zsQUM4s&feature=related
czester Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 nawet to ładne muszę przyznać http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=123033432&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:54_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=RDp1zsQUM4s&feature=related Ała, ladnie polecial koles
proton2 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Panowie, co z tą ankietą ? Bo nie wiem czy dobrze postawiłem :>
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no to jestem, Guru, zagrożony bo mi szkoda brać na nockę urlop, poprostu bardzo mi się opłaca iść niż mieć wolne a tym bardziej że kolejny dzień urlopu mam przeznaczony na wtorek, za tydzień bo mam II zmiane a jade na wieś zwaną katowice bawić się na Mayday jako że Gregor to mój mentor to musze stanąć w jego obronie :> ja sam czekam na ten dzień aż auto przestanie świrować bo mam obiecaną jazde, a dalej mu przerywa na wysokich obrotach, nie zna przyczyny, chociaż już jest bliżej niż dalej wyjaśnienia Mirek, ja liczę że pojedziesz na tą Częstochowe... Proton, czy dobrze wybrałeś? tego nikt nie wie [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 16:15_________________________________________________prawie zapomniałem,Diman jutro jeszcze tylko piny męskie i lampy gotowe
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siema Piter sprzęgło jeszcze trzyma? :>
piterra Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siema Piter sprzęgło jeszcze trzyma? :> nawet jeszcze po pichach daje radę ono się nie ślizga po prostu jak strzeli to będzie koniec jazdy :decayed: :decayed:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 buhahhaha a znasz już mniej więcej koszty?
czester Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 buhahhaha a znasz już mniej więcej koszty? Audi=drogo
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 buhahhaha a znasz już mniej więcej koszty? Audi=drogo dlatego nie każdy może jeździć audi
piterra Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 buhahhaha a znasz już mniej więcej koszty? Audi=drogo ty właściciel Dacii Logan nie wymądrzaj się a odnośnie kosztów to nie więcej niż 500PLN [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 18:10_________________________________________________Czester to co w końcu kupiłeś ??????????????????????? bo ja tak na prawdę myślę że wielkie gówno kupiłeś [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 18:12_________________________________________________i wszystkich w chu_a robisz
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Piter i jego mocna strona zobaczymy w piątek, czy coś kupił :>
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Rudi, a po co chcecie jechać na hamownie? auto Wam nie domaga?
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Trzeba się konkretnie dogadać chłopaki co do tej hamowni!
piterra Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Rudi, a po co chcecie jechać na hamownie? auto Wam nie domaga? Przecież te konie mechaniczne same się nie rozmnażają więc po co Rudi chcesz hamować te wasze wozidło dla wykresu jeśli tak to Krolu za 20 zeta CI namaluje :polew: :polew:
krolu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Rudi, a po co chcecie jechać na hamownie? auto Wam nie domaga? Przecież te konie mechaniczne same się nie rozmnażają więc po co Rudi chcesz hamować te wasze wozidło dla wykresu jeśli tak to Krolu za 20 zeta CI namaluje :polew: :polew: ja nawet zrobię lepszy bo moge policzyć interpolacje i aproksymacje tych funkcji...
piterra Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Rudi, a po co chcecie jechać na hamownie? auto Wam nie domaga? Przecież te konie mechaniczne same się nie rozmnażają więc po co Rudi chcesz hamować te wasze wozidło dla wykresu jeśli tak to Krolu za 20 zeta CI namaluje :polew: :polew: ja nawet zrobię lepszy bo moge policzyć interpolacje i aproksymacje tych funkcji... i to wszystko za całe 20 zł
boniu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja najpredzej pojade na hamownie jak zaloze rurki,forge i zestroje do konca ... czyli za jakis miesiac hehehe... Gregory wiązka doszla??
gregory Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam! Dziś zmieniło się moje postrzeganie przesadzonej ośki. Powiedzcie jeszcze kiedyś, że moja ośka jest zbyt mocna :> :gwizdanie: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach http://www.myvideo.at/watch/5727098/Golf_1_VR6_turbo_GT4202R_10 Ci goście są obłędni.
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 widziałem, nie komentowałem bo ten film pozamiatał moim wyobrażeniem o szybkim aucie Gregora tyle, znów łeb pełna myśli a teraz spadam bo ktoś robić musi do jutra
Rekomendowane odpowiedzi