Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja nie dałem rady około 18 byłem jeszcze w Wrocławiu ;/ nie planowany wyjazd

Opublikowano

dzięki wszystkim za jak zawsze mega KOX zlocik - było warto

1. Mam doradcę ( experta ) w sprawie kupna fotelika

2. Jechałem B5 1.8T moc około 250 kucy

Dzięki wszystkim za przybycie

Pelex - Twoja nowa fura miazga - może nazbieram na taką :decayed:

Opublikowano

dzięki wszystkim za jak zawsze mega KOX zlocik - było warto

1. Mam doradcę ( experta ) w sprawie kupna fotelika

E tam zaraz experta :embarrassed: po prostu siedzę w tym to wiem na co uważać i na co zwracać uwagę ;)

Furka z 250 konikami pod maską wypas (sam nie jechałem ale po reakcji Mirona było widać że jest delikatnie mówiąc ok) jak będzie ciepło i sucho to nie odpuszczę sobie karniaka jak kolega się zgodzi :gwizdanie:

Spocik jak zwykle udany pozdro dla wszystkich którzy byli :notworthy: a ci co nie byli mogą żałować :przebiegly:

Opublikowano

no kolega gregory ma niezłe stado arabów jakby nie patrzeć 2,5 mojego silnika, a z zewnątrz prawie seria wielki szacun za wkład pracy włożone w to :audi:

Opublikowano

gregory musimy się ścignąć na 1/4 mili.....................ale musi być ulewa :decayed:

Opublikowano

No proszę kolejny spocik za nami a my tej jeb... strony 100 to chyba nigdy nie ubijemy :disgust:

Opublikowano

Miron sprzedaj fure Puckowi to potem się dogadamy za 50 tysi Ci oddam moją nowa strzałe :polew: :polew: :polew: opuszcze jeszcze ze dwie stówki na paliwo :kox:

Opublikowano

potem się dogadamy za 50 tysi Ci oddam moją nowa strzałe :polew: :polew: :polew: opuszcze jeszcze ze dwie stówki na paliwo :kox:

Interes życia :decayed::polew:

Opublikowano

gregory musimy się ścignąć na 1/4 mili.....................ale musi być ulewa :decayed:

Siema!

:> No więc możemy się ustawić na 1/4 gdzieś, ale raczej nie w ulewie bo mi źle wycieraczki zbierają :decayed: I nie będę nic widział :polew:

Szkoda, Miron że nie widziałem twoich min podczas przejażdżki, choć takich to na pewno nie było :naughty::

Ale obiecuje to poprawić jak będzie sucho :kox:

Bo do GT3 to duuuuuuuuuuuużo mu brakuje, jedyne co ma wspólnego moje Audi z GT3 to to, że jest też surowe podczas prowadzenia, szczególnie na zakrętach.

W twojej furze Miron czułem się jak w objęciach luksusu :naughty::good: Nieźle też wymiata ten BEX, biorąc pod uwagę masę oraz napęd quattro. Jednym słowem Kox fura!

Jak dla mnie zlocik udany, było bardzo ok.

Opublikowano

Peex w tej Twojej nowej strzale to najbardziej mi sie podobał ten bujający zawias :) taki niemiecki krążownik do lansowania sie :naughty:

Opublikowano

Majki nie ma problemu zanim Miron się zdecyduje na moja propozycje możemy się dogadać i sprzedam Ci to zawiecho z odrobiną fantazji no i może z pomocą spawareczki przespawamy to do twojej starej B7 :polew: to jest naprawdę okazja to zawiecho chłopaki w U.S.A wkładają do swoich LOW-RAIDERÓW ja ci to puszcze za powiedzmy 1999.99 jedyna okazja :naughty:

Opublikowano

a mnie tam nie było :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Ciebie ostatnio często nie ma :mysli: nie jejździsz ty aby na spoty z A-4Club.EU :naughty: bo jak tak to nadal :wallbash: :wallbash: :wallbash::polew:

Opublikowano

nie jejździsz ty aby na spoty z A-4Club.EU

Ja cie teraz to już prawie obraza była :polew: :polew:

Opublikowano

miałem coś napisać i mi się to skasowało teraz juz mi się nie chce :polew:

Opublikowano

miałem coś napisać i mi się to skasowało teraz juz mi się nie chce :polew:

Dobra dobra :decayed: przyznaj się że się boisz że jeszcze ktoś nieodpowiedni to przeczyta :cool1:

Opublikowano

hehhehehe oj co tu się dzieje...

ciekawe czy ktoś wogule jakieś foto zapodał, tak żeby ci zapracowani mogli pooglądać nowy driftowóz a raczej lansowóz Pelexa

widze że Prezes karłeś się B5 T no i pewnie znów zrodziły się nowe pomysły w głowie typu sprzedać B6, kupić B5 i walić na 300 KM :polew:

ja sam wpadłem a manię przeglądania ofert, i szukam i szukam czy coś ciekawego za 45 tyś wytargał bym pod koniec tego roku, lub na początku 2010 :tongue4:

ps. możliwe że za tydzień będe, bo musze wziąść wolne a więc zrobie to na piąteczek i odwiedze Was, może nawet na gwincie :wink4:

Opublikowano

GURUGURU miałem coś innego na myśli, dosyć spory dzwonek pod M1 w którym prawie brałem udział moim nowym bolidem ale system ABS,SRS,ZSRR,ASR itd mi pomogły opisałem to dosyć szczgółowo ale mi sie skasowało więc teraz juz sie nie będe pocił żeby to opisać :naughty:

Opublikowano

widze że Prezes karłeś się B5 T no i pewnie znów zrodziły się nowe pomysły w głowie typu sprzedać B6, kupić B5 i walić na 300 KM :polew:

No tak rozgadanego Mirona to jeszcze chyba nie widzieliśmy :gwizdanie: aż mu się oczy świeciły :decayed::naughty:

ps. możliwe że za tydzień będe, bo musze wziąść wolne a więc zrobie to na piąteczek i odwiedze Was, może nawet na gwincie :wink4:

Nie zapomnij mi wziąć tej zaślepki do podstawki pod antenę CB ;)[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:05_________________________________________________

GURUGURU miałem coś innego na myśli, dosyć spory dzwonek pod M1 w którym prawie brałem udział moim nowym bolidem ale system ABS,SRS,ZSRR,ASR itd mi pomogły opisałem to dosyć szczgółowo ale mi sie skasowało więc teraz juz sie nie będe pocił żeby to opisać :naughty:

A już myślałem że coś innego :naughty: