diman Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 witam w ta piekna sobote zaraz mi necik podlacza i wkoncu bedzie bez klotni no i kiedy ja bede teraz z moja gadal jak teraz to tylko robota i forum
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 czesc Czester, czasc Diman no sobota pieknie sie zapowiada i az szkoda w domu siedziec
Kanar Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Wszystkim Po pierwsze dzięki wielkie Piterze za ustawienie mojej fury, po raz pierwszy odpaliła bez zbędnego marudzenia :> Dzięki wszystkim za wczorajszego spota, miło było poznać tych których nie znałem do tej pory i mam nadzieje że sie nie pozarażaliście ode mnie bo ja dalej czuje się jak zwłoki ;(
stanley Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Kanar, tylko żebyś nam nie zepsuł frekwencji do Czewy
kris_kilt Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Siema wszytskim jeszcze w sumie z rana czesc Czester, czasc Diman no sobota pieknie sie zapowiada i az szkoda w domu siedziec albo w pracy ....
bakuś Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja pierdziuuu, ale zapitalacie z tymi stronami chlopaki. ciezko ogarnac.
DOGI Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ello wszystkim rana (11:11) Pogoda ładna , szkoda siedzieć w domu zaraz lecim na Ostrave :>
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a ja dopiero co wróciłem, byłem w Mikołowie - brak wskaźników, chociaż na aukcji koleś ma wystawione dwa, myślałem że go zabije potem na Knurów, a tam mijałem byłe B6 fioletowego, a ujebane jak nie wiem i chyba corse od Doroty (Żony fioletowego ) następnie zapytać się o oponki, właśnie tam gdzie posłał mnie znów ten już trzeci raz wymieniony Fioletowy no i co się okazało, opony mają w cenach takich jak na allegro, a wymiana gratis :> więc dzięki Ci Mirku, w poniedziałek tam jestem po oponki a biore albo Uniroyal 205 zł sztuka, albo Dunlop 3D bodajrze, 250 zł sztuka i wymiana free jedno co się dzisiaj mi udało spadam na obiadek, a potem rozkręcam wydech :>
keżor Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 krolu , daj spokój z tą laską, ona siedzie w BMW
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 krolu , daj spokój z tą laską, ona siedzie w BMW na moje oko to toledo... po boczkach z drzwi...
piterra Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Cześć Lachony 12 godzin nieobecności na forum = 8 stron do nadrobienia Panowie widzę że co po niektórzy to mają bardzo krótkie "prącie" :decayed: :decayed: :decayed: Patrikos - pytania o podnoszenie mocy to Gregoremu pisz na PW, bo Pucek nam się wykończy bo jak na razie to wychodzi na to że biedak cierpi na syndrom "mikro członka" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 15:44_________________________________________________Kanar nie ma sprawy
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Piter, żeby Ci ta maska zgniła a ja jednak nic nie zrobiłem, niestety sonda lambda jest mega padnięta, gwint zjebany i nawet nie mogłem ją tymczasowo zamontować w poniedziałek ciąg dalszy
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 trzeba było zostać przy ADRze... :gwizdanie: :gwizdanie:
piterra Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 to gdzieś ty ją pchał że gwint masz zjebany [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 16:06_________________________________________________Właśnie trwa nieplanowany spot : Diman, Krolu, i ja [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 16:15_________________________________________________i jeszcze Pucek
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Pucek sie stara ale nie daje rady opanować tego skype
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Pucek sie stara ale nie daje rady opanować tego skype rezaj ten mikrofon!!!!!!
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja wam dam, zadzwoń do Mistrza... macie skopane dupska :>
piterra Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja wam dam, zadzwoń do Mistrza... macie skopane dupska :>
Rekomendowane odpowiedzi