Guregoru Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 a co nam pozostało No właśnie się posilam pewnym płynem ale to się chyba już alkoholizm nazywa
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Jak pijesz sam to na bank są to już początki alkoholizmu :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Jak pijesz sam to na bank są to już początki alkoholizmu :gwizdanie: sam nie - z rybkami
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Jak pijesz sam to na bank są to już początki alkoholizmu :gwizdanie: sam nie - z rybkami
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Pucek coś dla Ciebie - z Knurowa http://moto.allegro.pl/item575178386_seat_leon_top_sport_1_9_tdi_150_km_full_wypas.html
piterra Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witam widzieliście mega full zabezpieczony przejazd kolejowy
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witam widzieliście mega full zabezpieczony przejazd kolejowy E tam audi by sobie poradziło
piterra Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a co daliście swoim kobietkom wczoraj?? bo ja kwiaty
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 ciekawe co się będzie widać jak płatki opadną
piterra Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ciekawe co się będzie widać jak płatki opadną to śą sztuczne róże to i płatki nie opadną :polew: :polew:
M@rk Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 myślę że wraz z kwiatkami opadnie coś innego :polew:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 myślę że wraz z kwiatkami opadnie coś innego :polew: właśnie otwarłeś 114 strone - na następnym zlociku widzimy Cię z piwem
sparki Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jak tak dalej pójdzie to będziemy każdego posta świętować
Pelex Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :polew: to może ustalmy od razu że co spot to ktoś będzie miał dyżur i będzie przywoził browarek bo jak to będzie miało zależeć od stron na forum to frekwencja spadnie bankowo
jarko Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 UWAGA: Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny na polarek klubowy to zapraszam na PW, ale nie później jak do jutra proszę o info. Odbiór na zlocie jak dobrze pójdzie
Pucek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 noo niezły Leonidas, ale ciągle mnie boli ten środek, ALE ALE ALEEEEE można dać obić każdy element tapicerki skórką, i było by miodzik! car audio też extra da się zrobić, a nie to co w A4:/ a dzisiaj odebrałem z ASO Audi 2 kratki na halogeny, wielkość 10x10cm i dałem 91 zł te ceny brakuje mi tylko tych ślizgów, nigdze nie można znaleść, nawet w niedziele pół dnia po giełdzie szukałem i nic, jak miał to w domu:/ no i dzisiaj dostałem 8 wahaczy, śruby, końcówki i łączniki MasterSporta, jeszcze tylko przegub i poduszki pod silnik/skrzynie ale to niewiem co jest wywalone, auto do mechanika i będzie wszystko jak nowe a na koniec oponki, malowanka i blacharka więc 3500 zł w........ ps. następnym razem jak dla mnie to poprosze ŻYWCA bo tysiak mi nie smakuje
sparki Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 No to pucek troche grosza wpakowałeś w parcha teraz tylko załóż sobie jakieś zabezpieczenie np linii papilarnych abyś tylko ty go mógł prowadzić bo znów może być ała A tak z innej beczki dzisiaj mój sąsiad targał swojego białego parcha z napisem na bokach "audi A4 1.9 TDI" na sznurku do doktora. Najlepsze jest to że włożył sobie lusterka z kierunkami(tjuner jak sie patrzy ) a podczas holowania włączał się alarm :polew: widok po prostu bezcenny
Rekomendowane odpowiedzi