Guregoru Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Oj Prezes widzę że poległeś ze strachu przed Trzeniem
gregory Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Prezes się pewnie droczy Guregoru zdradź mi co do wyjazdu do Bukowiny jak to planujecie, razem jechać? O której byłby wyjazd??
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Prezes się pewnie droczy Guregoru zdradź mi co do wyjazdu do Bukowiny jak to planujecie, razem jechać? O której byłby wyjazd?? Na pewno razem jadę ja i Czester (no i pewnie ty ) ale w poniedziałek puszcze na ogólnopolskim kto jeszcze będzie jechał autostradą koło Gliwic to byśmy się jakoś zgadali ale wstępnie planujemy wyjazd tak koło 10 rano może trochę wcześniej zobaczymy jeszcze o której inni będą jechać
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Oj Prezes widzę że poległeś ze strachu przed Trzeniem Trzeniek to mój faworyt i odwieczny wróg [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________Nawet mnie ćwoki w ankiete alkoholową ( w temacie zlotu w Bukowinie ) wmieszali
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 :kox: :kox:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:02_________________________________________________Coś czuję że będzie jazda na zlocie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 :kox: :kox:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 22:02_________________________________________________Coś czuję że będzie jazda na zlocie :gwizdanie: zawsze jest - jakby nie było to już 5 taki zlot - i zawsze była jazda na maxa
krolu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 www.studiomodena.com.pl/dsc00009.jpg buuu fatalnie wygląda na 15...\ Piterra, podeślij proszę fotkę tych 17 i kilka szczegółów
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nawet mnie ćwoki w ankiete alkoholową ( w temacie zlotu w Bukowinie ) wmieszali
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nawet mnie ćwoki w ankiete alkoholową ( w temacie zlotu w Bukowinie ) wmieszali Widzę że organizator trzyma nad wszystkim pieczę Oj będzie się działo i to bez lecha
miron78 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 www.studiomodena.com.pl/dsc00009.jpg buuu fatalnie wygląda na 15...\ Piterra, podeślij proszę fotkę tych 17 i kilka szczegółów przeca tam nic nie widać[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 12:33_________________________________________________ Nawet mnie ćwoki w ankiete alkoholową ( w temacie zlotu w Bukowinie ) wmieszali tak to już jest z Krakusami - śledzą mnie w każdym wątku
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Widzę że organizator trzyma nad wszystkim pieczę Nie ma to tamto tak to już jest z Krakusami - śledzą mnie w każdym wątku :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko nie musisz się czaić - wpadaj na piatkowy zlot jak chcesz zobaczyć jak wyglądają mega zloty czuj się zaproszony i mile widziany
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Aha... To już wiem po co Nas w KR na spotach odwiedzasz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 www.studiomodena.com.pl/dsc00009.jpg buuu fatalnie wygląda na 15...\ Piterra, podeślij proszę fotkę tych 17 i kilka szczegółów przeca tam nic nie widać[br] ehh wygląda jak by to były kólka 11" nie 15" ;/
sparki Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nie jest zle ale jak sie zdecydujesz na 17 to do tego obowiązkowo musi być gleba no i czips bo inaczej sobie nie pojezdzisz
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko nie musisz się czaić - wpadaj na piatkowy zlot jak chcesz zobaczyć jak wyglądają mega zloty czuj się zaproszony i mile widziany Tylko niech nie zapomni że nowicjusze którzy przyjeżdżają pierwszy stawiają coś z % stałym bywalcom
sparki Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko nie musisz się czaić - wpadaj na piatkowy zlot jak chcesz zobaczyć jak wyglądają mega zloty czuj się zaproszony i mile widziany Tylko niech nie zapomni że nowicjusze którzy przyjeżdżają pierwszy stawiają coś z % stałym bywalcom viceprezes dobrze prawi polać mu
czester Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nie jest zle ale jak sie zdecydujesz na 17 to do tego obowiązkowo musi być gleba no i czips bo inaczej sobie nie pojezdzisz Co do gleby to bym sie klocil, po co mu gleba jak nie chce latac 2x szybciej w zakretach moze bedzie mial minimalnie wiekszy przeswit. Co do czipsa to bez wzgledu na felunek powinien go zrobic :> Ja w tym sezonie chyba pier... obinzany zawias, tak samo jak kolega drifter (za wygodnie sie jezdzi teraz ) Gureru oj bedzie sie dzialo Pelex bede musial troche pogrzebac w twoim silniku w pt i pare rzeczy powymieniac
sparki Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Co do gleby to bym sie klocil, po co mu gleba jak nie chce latac 2x szybciej w zakretach :tongue4 po to żeby nie był zawieszony jak ku siedem jak już człowiek idzie w 17 to i springi powinien skrócić tak mi sie wydaje
Rekomendowane odpowiedzi