Gość Edyta Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 a myślalem ze jestem sam a tu Tsunami He he . Nie na darmo mowią że wszystkie takie same. no tak wszystkie takie same:kwasny: stereotyp
gregfr Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 E tam, wiesz jak w bitlu się dobrze wódkę pije? Nie bawisz się z butelką tylko wszystko ładnie na desce pod szybą stoi w sumie racja... to juz mam 2 funkcje tej ogromnej dechy ! pierwsza troche mniej przydatna - zbieranie kurzu w samochodzie
Tomeks Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja sie rozwiodłem i nie raz słyszałem "...ten cholerny klub mi cie zabrał!":decayed: ...także prezes,mógłbyś sie poczuć i przynajmniej partycypować w kosztach:grin:
mapelastik Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 A ja kiedyś zapomniałem że się z dziewczyną umówiłem bo akurat kumpel z vagiem przyjechał i mówi albo dziś podpinam albo nie wiem kiedy bo za dużo roboty,wybór był prosty dziewczyna musiała poczekać wygrało
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 łojojojjj...ale by było larmo:facepalm:
Sherlock Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 a myślalem ze jestem sam a tu Tsunami He he . Nie na darmo mowią że wszystkie takie same. no tak wszystkie takie same:kwasny: stereotyp A przepraszam. Zapomniałem o "naszych" paniach. Prosze o wybaczenie. Wysyłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk 2
darekmielcz Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 larmo to jest jak zamyka mi kompa a ja przechodzę w tryb z telefonu he he
Reggi Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja sie rozwiodłem i nie raz słyszałem "...ten cholerny klub mi cie zabrał!":decayed: Też taki kiedyś miałem
Blachu Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 A co to jest tak "ro ksia "D"? Wybaczcie, nie mam żony to nie wiem:decayed: Nie wiesz co to jest? Wpisz w google "roksa" i wybierz pierwszy link
marcin78 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Podepnę sie do tematu NA WALENTYNKI DLA NIEJ ' bokserki PREZENT walentynki haft logo AUDI r.XL (3005348487) - motoAllegro Widok miny bezcenny!!!! heheheh ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- ' stringi PREZENT walentynki haft logo __ AUDI r.S (3013875747) - motoAllegro jak bedzie marudziła inny model zimowy
Gość Edyta Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Podepnę sie do tematu NA WALENTYNKI DLA NIEJ ' bokserki PREZENT walentynki haft logo AUDI r.XL (3005348487) - motoAllegroWidok miny bezcenny!!!! heheheh ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- ' stringi PREZENT walentynki haft logo __ AUDI r.S (3013875747) - motoAllegro jak bedzie marudziła inny model zimowy dobre to juz wiem co chce
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 u mnie jest tak:1. Ty zaś na tym forum!? 2. Co dopiero laptopa zamknąłeś i zaś a4 3. Nie masz czegoś do zrobienia, że siedzisz zaś... 4. Tyś jest "narkoman" Chwilowo pomoże poodkurzanie czy cuś, ale nie na długo, bo chwilę później jest "zaś" O kuźwa padłem
pi0 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Podepnę sie do tematu NA WALENTYNKI DLA NIEJ ' bokserki PREZENT walentynki haft logo AUDI r.XL (3005348487) - motoAllegroWidok miny bezcenny!!!! heheheh ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ---------- ' stringi PREZENT walentynki haft logo __ AUDI r.S (3013875747) - motoAllegro jak bedzie marudziła inny model zimowy heh ja u swojej kobiety zamowilem ze chce polar klubowy to jej kupie seksi bielizne
Hatek Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 u mnie jest tak:1. Ty zaś na tym forum!? 2. Co dopiero laptopa zamknąłeś i zaś a4 3. Nie masz czegoś do zrobienia, że siedzisz zaś... 4. Tyś jest "narkoman" Chwilowo pomoże poodkurzanie czy cuś, ale nie na długo, bo chwilę później jest "zaś" O kuźwa padłem potwierdzam u mnie też proste prace domowe odwlekaja egzekucję
marcin78 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Chłopaki macie jakiś program, co by te kobiety podpiąć pod vaga i przestawić program na bardziej cichy, czy cuś.
-RamzeS- Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Moja chce wyp.... komputer przez okno
Kazik123 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 u mnie jest tak:1. Ty zaś na tym forum!? 2. Co dopiero laptopa zamknąłeś i zaś a4 3. Nie masz czegoś do zrobienia, że siedzisz zaś... 4. Tyś jest "narkoman" Chwilowo pomoże poodkurzanie czy cuś, ale nie na długo, bo chwilę później jest "zaś" O kuźwa padłem potwierdzam u mnie też proste prace domowe odwlekaja egzekucję co do prac domowych to przed wigilą dostałem małą list co niby mam zrobić ( czyt. pomóc w przygotwaniach do rodzinnych świąt) olałem sprawe i siedziałem na forum, dym na całego ale zawsze ją wkurza jak siedzialem na TOP 3 lub Najciekawsze naszo-klasowiczki to stały tekst że my tylko o d*pach rozmawiamy a samochód to tylko bajer na forum A6 tak wesoło nie ma
wesz82 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zawsze marudzi i tak juz parę dobrych latek:decayed: Jak mi coś mówi to zawsze wale tekst"jak chcesz to sprzedam audi i zacznę pić":decayed:Wtedy zastanawia sie i daje sobie odpust:grin: Swoją drogą to prowadzić nawet paździocha nie chce bo boi sie ze coś tam zepsuje i że będę miał problem:polew:
Hatek Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Powinno się zmienić hasło *bo zupa była za słona * na * bo znowu siedział na forum a4 *
Rekomendowane odpowiedzi