Gość Edyta Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 a czego ty tam szukasz w week wpadna zdjecia jak juz wszystko zawita w niuni
Ryba22 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 no no Edyta widzę że zaszalałaś View image: DSC 1157 to w piątek wielkie rezanie
hornet Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Hornet nie siej zamętu.... jeden wystrzeli:naughty: Ta.. ten od pasażera
Gość Edyta Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 no a wątroba jak u Ciebie?? Artur nie pije nie moge jestem kierowca
Gość Edyta Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Nie macie innych wydatków niz auto? to moje dziecko to musze w nie inwestowac
jozek726 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Nie macie innych wydatków niz auto? P A S J A :kox::kox::kox:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Porezali i to jak dopiero do domu zjechali.
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 To dawaj foty ze swojego aparatu dałeś tak ciała że nie przyjechałeś teraz tu się nie mądruj jeszcze raz Dominik wielkie dzięki za przyjęcie nas i ogarnięcie tematu a no i Rafał ty wiesz posmakuje jak przyjdzie czas pyszczek i sam kierownik fot nie mam za wiele bo jakoś nie miałam weny dziś wieczorem może zapodam więcej jak nuna z trasy wróci
Marcino87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 No widać że mnie tam n ie było bo jakoś ponuro wszyscy stoją i w ogóle No ale git że się udało zrobić a ja nie mogłem gdybym mógł to bym przyjechał na prawdę
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 To podwórko to każdy rezacz zna:przebiegly:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 No widać że mnie tam n ie było bo jakoś ponuro wszyscy stoją i w ogóle No ale git że się udało zrobić a ja nie mogłem gdybym mógł to bym przyjechał na prawdę nie marudź tylko następnym razem musisz być nie ma Marcina nie ma taczki z beczką :polew: nic nie mów rano jak jechaliśmy myślałam że będzie lać
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Edytka nawet foty nie zrobiłaś jak wsio było poskładane:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi