Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pucuj się fotami :naughty:

lexy

Opublikowano
Nakręciłem z nudów mojego traktora :decayed: Niedługo wleci tłumik przelotowy :wink: Bardzo wycisza, bo kumpel założył i jest o niebo lepiej. Na razie rezygnuję z gtb, bo za dużo kasy ostatnio wydałem i muszę chwilę przystopować, ale kupuję zamiast tego turbo arl i korekta na +/- 195PS 400NM :wink: Oczywiście do tego zmontuję fmica, który już leży. Teraz mam egzaminy i czasu brak, więc ze wszystkim ruszam za niecały miesiąc :wink:
Opublikowano

Fajne buty :decayed:

Opublikowano

x2 :decayed:

Opublikowano

Robocze :grin:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ----------

Buty to ja teraz mam takie: 2013_05_16_17_06_17.jpg :decayed:

Opublikowano

jak dla mnie to szkoda kasy na arl lepiej od razu wsadzaj gtb

Opublikowano

Masz koła już? To podjąde obejrzeć :kox:

Opublikowano
Masz koła już? To podjąde obejrzeć :kox:

Nie mam :facepalm::facepalm: Kurier zajebał, w poniedziałek miał być kuriera, a do dziś się nie pojawił :facepalm: I się wkurwiam, bo w weekend miałem działać... Będą u mnie w poniedziałek... Najpierw założę je bez opon czy jakoś to będzie wyglądało, a jak nie to idą dalej, bo mam na nie kupca :grin::grin::grin:

Opublikowano

Piotrek po ci IC taki bydlacki? przecież i tak jego połowa będzie zakryta zderzakiem :whistling:

Opublikowano

Mówili mi, że 550x180 jest na moce do 200km, a potem trzeba już większy. Więc kupiłem większy, bo i tak był tańszy od tego 180 :decayed: Trafiłem na okazję :wink: Na razie i tak będzie około 200km, bo wsadzę turbo arl (szkoda mi kasy, za dużo idzie ostatnio), a gtb sobie odłożę na zimę. A może nawet na przyszły sezon jak będzie fajnie jechać :decayed:

Opublikowano

głupoty gadają ja mam ICka 450x150x65mm i styka na 220Ps :decayed:

Opublikowano

Diesel czy bena? Bo to duża różnica :decayed:

Opublikowano

1.9tdi avf :wink:

Opublikowano

No to nieźle :decayed: Większy ic nie zaszkodzi. Lepiej większy niż jak miałby być za mały :naughty: A i tak będę rezał minimum 220 ps :wink: Na razie będzie około 195-200 i ponad 400NM.

Opublikowano

by the way a3 masz zajebiaszcze :good:

Opublikowano

:hi:

Jestem tylko ciekawy czy nowa felga podpasuje, bo jest bardzo nietypowa :decayed: Ale jak nie to gonię je dalej :grin::facepalm:

Opublikowano

a ważyłes auto? Zapraszam do czewy na kreski kiedy:naughty:

Opublikowano

ważyłem ale tu w klubie wszyscy straszą Piotrek98igo że to najszybsza furmanka spośród b5