Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty nie poznaje Cie :polew: :polew: :polew:

:decayed:

inna sprawa że mam prawie nowe oponki 18'tki i mógłbym coś jeszcze bardziej rarytaśnego z felg wziąść zamiast kupować jeszcze nowe opony do 19tek :mysli:

Opublikowano

i to jest dobre podejśćie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem miały być felgi :gwizdanie: ale idzie wiosna wiec trzeba było filtry zmienic tym bardziej że dzisiaj...

koszt001.jpg

Fotka dla tych którzy uwazaja że przy 250tys nie warto robić tzw "cziptjuningu" :gwizdanie:

A tu dzisiejszy zakup

koszt004.th.jpg

Sroda/czwartek przewidziane obnizenie padła i pare duperelków do dopracowania :gwizdanie:

Opublikowano

ja nie twierdzę, że przy 250kkm nie warto cziptjunowac auta - ja bym w ogóle nie kupił diesela z przebiegiem 200kkm... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ja nie twierdzę, że przy 250kkm nie warto cziptjunowac auta - ja bym w ogóle nie kupił diesela z przebiegiem 200kkm... :thumbdown:

W sumie masz racje

:dziura:

Opublikowano

Kowi bij rekorda :decayed: b5 z największym przebiegiem :naughty:

Opublikowano

daleko mu do takiego :gwizdanie: na mobile.de widziałem a4 b5 z przebiegiem 808kkm :good:

Opublikowano

daleko mu do takiego :gwizdanie: na mobile.de widziałem a4 b5 z przebiegiem 808kkm :good:

na mobile to tak, ale nie u nas, zobacz jak mało jest np. na alledrogo b5 z przebiegem ponad 300tys km, :gwizdanie:

Opublikowano

na mobile to tak, ale nie u nas, zobacz jak mało jest np. na alledrogo b5 z przebiegem ponad 300tys km, :gwizdanie:

wiem - allegro przeglądam praktycznie co dzień - mało się zdarza, że przebiegi są powyżej 200kkm

Sory za ot.

Opublikowano
koszt001.jpg

Fotka dla tych którzy uwazaja że przy 250tys nie warto robić tzw "cziptjuningu" :gwizdanie:

Git fotka :good:

Ogólnie to jedno wielkie pierdolenie z tymi przebiegami :decayed: i jakimś dziwnym trafem 90% aukcji z naszych roczników ma 184-195 tys :naughty:

Przebieg 200tys to jakaś psychologiczna granica opłacalności zakupu auta

ja nie twierdzę, że przy 250kkm nie warto cziptjunowac auta - ja bym w ogóle nie kupił diesela z przebiegiem 200kkm...

Przyjmuje się ogólnie przebieg 30tys/rok dla diesla i nie ma bata by prawie 15 letnie klekoty miały 150tysi... no i oczywiście wszystkie są od dziadka z niemiec, rocznik 1930, niebite i rzecz jasna "igły" :polew:

Ważny jest stan a nie ta ściema z licznikami ale jak widać liczniki są kręcone na własne życzenie kupujących... oni nie chcą normalnego przebiegu tylko chcą wierzyć w jakąś iluzję :kox:

Oczywiście są wyjątki... ale nie ma okazji ;)

Kowi87... teraz to dopiero Ci się auto dotarło :naughty:

Opublikowano

kowi 300 licznikowe + 200 cofniete przed kupnem :decayed: u mnie serwisowany do 2008 roku w aso i ostatni serwis 160 tys chyba sprawdzane w salonie w audi wiec u mnie wydaje sie wiarygodny przebieg i jeden wlasciciel w niemcach

u mnie podobnie, a do tego właściciel był księdzem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Reniu teraz to juz dotarte jest :evil: Dzisiaj założyłem swoje stare 16ki bo temperatura na dworze nie sprzyja jeżdzie na zimówkach :thumbdown: i auto jakos tak fajniej jezdzi, aż logi zrobie moze zarzegnałem problem przełądowania turbinki :rolleyes:

Jutro idzie w dół :kox:

Aktualnie jest tak

dscn8675.th.jpgdscn8676.th.jpg

Znalazłem za ok 900zł AVUSy 17ki ale do malowania tylko niewiem jak z ich stanem uzytecznym :gwizdanie:

Opublikowano

Reniu teraz to juz dotarte jest :evil: Dzisiaj założyłem swoje stare 16ki bo temperatura na dworze nie sprzyja jeżdzie na zimówkach :thumbdown: i auto jakos tak fajniej jezdzi, aż logi zrobie moze zarzegnałem problem przełądowania turbinki :rolleyes:

Aktualnie jest tak

Znalazłem za ok 900zł AVUSy 17ki ale do malowania tylko niewiem jak z ich stanem uzytecznym :gwizdanie:

q***wa Kowi te twoje 16 to takie kopy :sick3: mam nadzieje ze je z autem dostales, bo kasy bym za nie nie zaplacil :gwizdanie:

EDIT

aha i jak robisz nizej to chlapacze wypierdol :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Aktualnie jest tak

q***wa Kowi te twoje 16 to takie kopy :sick3: mam nadzieje ze je z autem dostales, bo kasy bym za nie nie zaplacil :gwizdanie:

:embarrassed: cicho nie są złe, rozgladam sie przecież za czymś nowym :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 15:37_________________________________________________Chlapacze są tylko z tyłu :kox:

Opublikowano

jak będzie niżej to chlapacze będą robic za uziemienie :kox:

Opublikowano
  • Autor

jak będzie niżej to chlapacze będą robic za uziemienie :kox:

chyba nizej juz nie będzie jak jest z tyłu :naughty: wiec pewno i błotochrony zostaną, aż tak mi to nie przeszkadza :dziura:

Jak dorwe większe koło to pomyśle, a narazie jest jak widać :gwizdanie:

Opublikowano

wyjeb te chlapacze chłopie :decayed:

w b5 są takie małe smaczki, jak zawsze uj***ny w błocie zderzak tylny, czy utleniające się aluminium na listwie nad rejestracją, bez których audi to nie audi :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 15:51_________________________________________________Kowi ile u Ciebie takie malowanie 17"? bo mi kiedyś lakiernik powiedział 150pln/szt :shocked:

Opublikowano

brat znajomej chciał 250-300 za komplet :kox: i nie pytał się czy 16 czy 17 ale bez piaskowania.

Opublikowano
  • Autor

brat znajomej chciał 250-300 za komplet :kox: i nie pytał się czy 16 czy 17 ale bez piaskowania.

Noi u mnie podobne ceny :naughty: a maluje je były(?) uzytkownik tego forum, zostawił tu gdzieś reklame nawet działanosc (Ryki-Warszawa)