Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra zamienię go za opony zimowe :gwizdanie: :kox:

mam jakieś 3mm mozemy sie dogadać na spocie :tongue4:

spoko głośniczek taki

47137816.jpg

daj fotę bieżnika, uwielbiam sliki na zimę :decayed:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dobra zamienię go za opony zimowe :gwizdanie: :kox:

mam jakieś 3mm mozemy sie dogadać na spocie :tongue4:

spoko głośniczek taki

47137816.jpg

daj fotę bieżnika, uwielbiam sliki na zimę :decayed:

Zaznacz w kółeczko wybrana przez siebie opone :decayed:

opony_uzywane_002.jpg

Dobra EOT bo bede zmuszony wstawić tu jakieś fotki na temat auta :gwizdanie:

Przez chwilowe zamulanie(miałem trasy które nie pozwalały nawet dogrzać silnika) miałem malutkie przeładowanie, wycieczka za miasto uleczyła :decayed: logi przed i po, przeładowanie minimalne przy 3,2tys obr

looog11.jpg

daty robniete chodzi o 18 czwartek

Opublikowano

Kowi czyżby 2 din sie zapowiadało ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kowi czyżby 2 din sie zapowiadało ? :decayed:

eee nie mam parcia na to, jak by sie oczywiscie znalazło w cenie która bym był skłonny dać to bym kupił, ale tak to jak paput nie kupi angola z 2din to nie ma o czym gadać :wink4:

narazie to osłone VR5 musze nabyć i prawdopodobnie sprzęgło, zobaczymy czy strojenie przetrwa, wtedy podejme decyzje czy radzik czy AWX :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 01:37_________________________________________________Dzisiejsza wizyta u Rogala :kox: moge powiedzieć ze jestem wpełni zadowolony, na trasie idealnie sie zbiera, praktycznie bezdymny, wynik moze nie jakis tam mega kox, ale za to jest bezpiecznie i bezdymnie w porównaniu do tego z czym pojechałem do wawy :gwizdanie: Myślałem juz ze sprzęgło da o sobie znać, ale nawet nie zajeczało :kox:

oto wynik

kowimod.jpg

fajnie poprowadzony moment na płasko daje o sobie znać na trasie :kox:

Nic więcej nie bedzie robione w tym silniku następny mod to już zmiana auta bądź silnika :gwizdanie:

Opublikowano
:thumbdown: słabo :decayed:
Opublikowano

165 KM :good:

Opublikowano

noo fajny wynik, ale liczyłem że będzie więcej koników :decayed:

Opublikowano

No i moment ładny :good:

Opublikowano

No i moment ładny :good:

szkoda że nie koło 400 nm :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

noo fajny wynik, ale liczyłem że będzie więcej koników :decayed:

W sumie gdyby nie płaski moment to moze i by było wiecej, ale pewnie i tak wiecej to by sprzęgło nie obsłużyło, przynajmniej spalanie mam w końcu na poziomie serii :kox: a nie 10l/100km

Mi tam sie podoba :kox:

Żeby było koło 400nm to musiałbym mieć cos na pompowtryskach :decayed: moze kieyś :rolleyes:

Opublikowano

400Nm to chyba przy ~190KM :gwizdanie:

Opublikowano

i bezdymnie

:polew: już to widzę :polew::black:

Ale trzeba pochwalić Rogala :good: Jednak dał radę coś z tego padła wyciągnąć, myślałem że ledwo seria wyjdzie :decayed::tongue4:

Opublikowano

ale Kowi, nie masz co narzekać, przybyło 55KM więc różnicę czuć, jeżdżą niektórzy seriami i żyją :naughty:

Opublikowano

ale Kowi, nie masz co narzekać, przybyło 55KM więc różnicę czuć, jeżdżą niektórzy seriami i żyją :naughty:

seria ma koło 120 KM a nawet więcej czasami, więc tylko 45 przybyło :decayed: wartość zabiegów ok. 7000 zł :decayed: seria tego padła + 7000 zł = PD zmodzone na 190 KM :decayed:

Opublikowano

seria ma koło 120 KM a nawet więcej czasami, więc tylko 45 przybyło :decayed: wartość zabiegów ok. 7000 zł :decayed: seria tego padła + 7000 zł = PD zmodzone na 190 KM :decayed:

ale rafalekx to szyderca, chyba największy na forum :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

szyderca i dusigrosz :decayed:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że z serii programem robisz 140 KM za 1kPLN, to 25 KM za 6000-7000 to :slina:

:polew:

Opublikowano

dizla to wogóle nie opłaca się robić :thumbdown: , Kowi szczerze Ci powiem , że srednio to wyszło liczyłem po cichu na mocne 175 ps i min 370nm , aaaa teraz doczytałem ,że masz wtryski 0.216 , więc to cię blokuje zapewne , hmmm o.230 i było by chyba o wiele lepiej

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że z serii programem robisz 140 KM za 1kPLN, to 25 KM za 6000-7000 to :slina:

:polew:

niestety, taka jest prawda

jak robić to konkret albo wcale :naughty:

mnie w benzynie wyszło 3000 zł i mam jakby bardzo mocnego diesla czyli 200KM 400Nm

Opublikowano

nie :decayed:ja mu najzwyczajniej zazdroszczę :decayed: Ale ni mówcie mu tego :przebiegly: