Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kowi, no teraz tos lekko przesadził :)

bedzie dobrze:wink:

MTM to nie pakiet stylistyczny tylko pakiet mocy:wink: nie był uwiązany tylko z S4 i RS4, mozna było spotkać go i w 1,8t, takze w dyszlu też sie odnajdzie:naughty:

ja wiem co to jest ;-) Jak laski polecą to chociaż tyle z tego ;-)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

392625_319855098024959_1792406463_n.jpg

kowi lepiej bys do tego haka coś takiego wyrezał:decayed: a nie w znaczki się bawisz:wink:

Opublikowano
  • Autor
:embarrassed: teraz to już nie wiem, paputowa przyczepka mnie zainspirowała:grin:
Opublikowano
:embarrassed: teraz to już nie wiem, paputowa przyczepka mnie zainspirowała:grin:

:decayed:

Opublikowano

Mnie taka, tylko ciekawe jak z rejstracja

jura592.jpg | czerstwy23 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

5440_1_b.jpeg | kolanek | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nic się nie dzieje z szarakiem :eusathink::eusathink::eusathink:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie jest rzeź:facepalm:

- przednia szyba do wymiany

- uszczelka pod klapą zaworów do wymiany, gdzieś na dole silnika delikatny wyciek:kwasny:

- błąd czujnika położenia wału, czujnik temp silnika do zmiany(prawdopodbnie ten drugi rozwiaze problem)

- któryś przegub zaczyna sie odzywać(jeszcze nigdy tego nie zmieniałem)

- wzmacniacz cos sie spierdzielił:facepalm: bede na dniach wysyłał do rysia na naprawe, przez całe świeta słucham rasowego brzmienia 1,9:facepalm:

7stycznia część usterek zlikwiduje:wink: jak ogarne auto ekspluatacyjnie to cos tam sie moze zmieni, pewnie będą to felgi:wink:

Opublikowano

Jednym słowem lepiej rok nie mógł się zacząć

Powodzenia :wink::wink:

Opublikowano
  • Autor
Jednym słowem lepiej rok nie mógł się zacząć

Powodzenia :wink::wink:

to wszystko porobiło sie w ciągu grudnia:kwasny:

Opublikowano

Piotrek nie ma co narzekać i się smucić, b5tki przeżyją nie jedne b8, a może i nawet b9:wink:

Opublikowano

- uszczelka pod klapą zaworów do wymiany, gdzieś na dole silnika delikatny wyciek:kwasny:

- błąd czujnika położenia wału, czujnik temp silnika do zmiany(prawdopodbnie ten drugi rozwiaze problem)

- wzmacniacz cos sie spierdzielił:facepalm: bede na dniach wysyłał do rysia na naprawe, przez całe świeta słucham rasowego brzmienia 1,9:facepalm:

7stycznia część usterek zlikwiduje:wink: jak ogarne auto ekspluatacyjnie to cos tam sie moze zmieni, pewnie będą to felgi:wink:

jak już uporasz się z przegubem to daj cynę, bo u mnie chyba też coś zaczyna popukiwać :kwasny:

Opublikowano

przegub się bardzo prosto wymienia :wink: z tego co pamiętam to wykręcasz śrubę od łożyska, ja wybiłem obydwa dolne wahacze ze zwrotnicy wyciągasz półoś z piasty i wkręcasz z powrotem śrubę od łożyska w przegub i sama go ci wypchnie z półosi bez zbijania :whistling:

u mnie też jeden przegub strzela a w drugim mam pękniętą gumę więc obydwa do wymiany z tym że i tak komplet wahaczy febi musi wlecieć a dopiero skończyłem na tyle nowe simerbloki, zaciski alu, tarcze, łożyska, przewody hamulcowe i klocki więc nie tylko tobie nowy rok się ciekawie zaczął :facepalm:

no i komplet filtrów więc hajsu pójdzie że nowe fele z oponami by kupił za to :grin:

Opublikowano
przegub się bardzo prosto wymienia :wink: z tego co pamiętam to wykręcasz śrubę od łożyska, ja wybiłem obydwa dolne wahacze ze zwrotnicy wyciągasz półoś z piasty i wkręcasz z powrotem śrubę od łożyska w przegub i sama go ci wypchnie z półosi bez zbijania :whistling:

u mnie też jeden przegub strzela a w drugim mam pękniętą gumę więc obydwa do wymiany z tym że i tak komplet wahaczy febi musi wlecieć a dopiero skończyłem na tyle nowe simerbloki, zaciski alu, tarcze, łożyska, przewody hamulcowe i klocki więc nie tylko tobie nowy rok się ciekawie zaczął :facepalm:

no i komplet filtrów więc hajsu pójdzie że nowe fele z oponami by kupił za to :grin:

Nie ma potrzeby rozpinania wahaczy, wychodzi dosc gladko, ciezej wchodzi nowy ale tez wchodzi :wink: U mnie tez strzela :decayed: Plaga jakas...

Opublikowano

ja rozpinałem ale może i jakoś się da przy max skręcie w którąś stronę z tym że ja robiłem sam i wolałem wybić żeby było wygodnie :wink:

Opublikowano

jak już uporasz się z przegubem to daj cynę, bo u mnie chyba też coś zaczyna popukiwać :kwasny:

co do przegubu to polecam Lebro kolega dzik najlepsza cenna (chyba 170 zł już nie pamiętam )

a wymiana 50 zł i pogaduchy z mechanikiem jakieś 20 minut żadnego rozpinania wahacza

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kiedyś widziałem jak w dziale zawieszenie, zapodałeś fotkę swojej B5 na 18" i spręzynach -30mm czy dałbyś radę wkleić jeszcze raz nie mogę znalezc, a będę to robił u siebie, dla mnie ten wygląd był idealny.

Opublikowano
  • Autor
kiedyś widziałem jak w dziale zawieszenie, zapodałeś fotkę swojej B5 na 18" i spręzynach -30mm czy dałbyś radę wkleić jeszcze raz nie mogę znalezc, a będę to robił u siebie, dla mnie ten wygląd był idealny.

E-2.jpg

O.jpg

K.jpg

a tu masz każdy rozmiar na -30

felgi.jpg

Opublikowano

dzięki wielkie