Tommy Gun Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Kowi, pytanie jak zmieściłeś rozpórkę górną biorąc pod uwagę przewody klimy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Podobno trzeba było podginać, ja przy okazji wymiany amortyzatorów włozyłem jakos mocowania rozpórki bez inwazji tych rurek:grin: wiec drobna kombinacja i normalnie wchodzi to mocowanie i narazie tak zostało, bo samej listwy łączącej nie przykręciłem do tej pory:facepalm: ale teraz na wiosne to zrobie juz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jesienna sesja na stronie 112 a mamy ich 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 zmien ilosc wyswietlanych postow na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 buba przestaw na 20 postów wyswietlanych na strone:wink: ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- Skoro juz wątek mi odkopaliscie to wrzuce pare szotów z dzisiejszej wycieczki:naughty: jak widac hak jest tam gdzie jego miejsce:kox: ---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zazdroszczę napędu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kowi nie mów że u Was dzisiaj tyle śniegu naj***o:kox: Fotki fajne, zapodaj coś do kalendarza:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kowi nie mów że u Was dzisiaj tyle śniegu naj***o:kox: Fotki fajne, zapodaj coś do kalendarza:naughty: u nas tak sypie że chyba też porobię jakieś zdjęcia w nocy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wczoraj o 10 było tak Dzisiaj od rana wygląda mniej wiecej tak ładnie przez ponad dobe doj**ało śniegu po próg:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kowi nie mów że u Was dzisiaj tyle śniegu naj***o:kox: Fotki fajne, zapodaj coś do kalendarza:naughty: Miałem to samo zasugerować Ja właśnie zapaliłem kominek pod maską, co by nie odgarniać śniegu. A też nawaliło co nie miara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 wysyłaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A na ślonsku czorno:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja rano otwierałem drzwi to śnieg nimi zgarniałem a jebie jeszcze cały czas do tej pory i jeszcze fc**j zawiewa Śmiałem się z kumpla że mk3 na glebie dopiero tydzień temu wyjechał z garażu od ponad miesiąca a sam też będę czekał aż porządek zrobią z drogami Za rok jednak podkręcę gwint trochę do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 heh, ja sobie nie wyobrażam jeżdzić na glebie takiej jak w sezonie i do tego na 16", teraz jade to odśnieżam wszystko, a co dopiero na poprzednich ustawieniach... zderzak bym chyba zgubił a tu gdzie dzisiaj byłem to 90% że bym siadł na sniegu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie ma tragedii tylko że siedzę teraz u mojej gdzie jest dość stromy podjazd na podwórko A przez dwa lata tylko raz mnie ostatnio sąsiad musiał szarpnąć passatem ale wmawiam sobie że zimówki z 05 i nie ma czym ciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A na ślonsku czorno:thumbdown: ale juz nie długo - własnie mowili w pogodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A tam co gadacie,że na glebie sie nie da zimą latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euri23 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Siemanko ! Mam pytanie odnośnie tych progów od S4. Odstawiłem właśnie autko do lakiernika i listwy drzwiowe poszły już OUT nakładki progowe już zamówione wraz z mocowaniami i teraz pytanie co jest mi jeszcze potrzebne żeby to wyglądało jak trzeba ????? Dodam ze listw w drzwiach nie będzie wcale a audi jeszcze przed lift. Szukałem trochę po forum ale już sam nie wiem dokładnie teraz co i jak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Siemanko ! Mam pytanie odnośnie tych progów od S4. Odstawiłem właśnie autko do lakiernika i listwy drzwiowe poszły już OUT nakładki progowe już zamówione wraz z mocowaniami i teraz pytanie co jest mi jeszcze potrzebne żeby to wyglądało jak trzeba ????? Dodam ze listw w drzwiach nie będzie wcale a audi jeszcze przed lift. Szukałem trochę po forum ale już sam nie wiem dokładnie teraz co i jak ???? http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-progow-s4-b5-a4-b5-231081/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Siemanko ! Mam pytanie odnośnie tych progów od S4. Odstawiłem właśnie autko do lakiernika i listwy drzwiowe poszły już OUT nakładki progowe już zamówione wraz z mocowaniami i teraz pytanie co jest mi jeszcze potrzebne żeby to wyglądało jak trzeba ????? Dodam ze listw w drzwiach nie będzie wcale a audi jeszcze przed lift. Szukałem trochę po forum ale już sam nie wiem dokładnie teraz co i jak ???? ogarnij sobie jakiś klej do plastików PUR, bo najlepiej by było podspawać troche te progi po rogach(zwykły spawacz plastików tego Ci nie ogarnie), musisz kupić mocowanie w tylnym nadkolu do progów od S4, reszte walisz na klej, jak masz listwy progowe od S4 to dobrze, jak nie to tniesz swoje wiec przydał by sie dremel z odpowiednia tarczą, trzeba dosć precyzyjnie to podciąć, błotniki musisz zaspawać z przodu:wink: i to w zasadzie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi