Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi, pytanie jak zmieściłeś rozpórkę górną biorąc pod uwagę przewody klimy ??

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Podobno trzeba było podginać, ja przy okazji wymiany amortyzatorów włozyłem jakos mocowania rozpórki bez inwazji tych rurek:grin: wiec drobna kombinacja i normalnie wchodzi to mocowanie i narazie tak zostało, bo samej listwy łączącej nie przykręciłem do tej pory:facepalm: ale teraz na wiosne to zrobie juz:wink:

Opublikowano

Jesienna sesja na stronie 112 a mamy ich 91 :co:

Opublikowano

zmien ilosc wyswietlanych postow na stronie :)

Opublikowano
  • Autor

buba przestaw na 20 postów wyswietlanych na strone:wink:

---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

Skoro juz wątek mi odkopaliscie to wrzuce pare szotów z dzisiejszej wycieczki:naughty:

DSC05033_zpsbe471acf.jpg

DSC05040_zpsf85f239c.jpg

DSC05026_zps04678dc9.jpg

DSC05037_zpsd95a9375.jpg

jak widac hak jest tam gdzie jego miejsce:kox:

DSC05042a_zps3982a1a1.jpg

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ----------

DSC05032_zps728ff387.jpg

:naughty:

Opublikowano

Zazdroszczę napędu ;-)

Opublikowano

Kowi nie mów że u Was dzisiaj tyle śniegu naj***o:kox: Fotki fajne, zapodaj coś do kalendarza:naughty:

Opublikowano
Kowi nie mów że u Was dzisiaj tyle śniegu naj***o:kox: Fotki fajne, zapodaj coś do kalendarza:naughty:

u nas tak sypie że chyba też porobię jakieś zdjęcia w nocy ;-)

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj o 10 było tak

842949_435662179836958_942741957_o.jpg

Dzisiaj od rana wygląda mniej wiecej tak

DSC05046_zpsc1c23bc2.jpg

:naughty: ładnie przez ponad dobe doj**ało śniegu po próg:decayed:

Opublikowano

Miałem to samo zasugerować :)

Ja właśnie zapaliłem kominek pod maską, co by nie odgarniać śniegu. A też nawaliło co nie miara.

Opublikowano

wysyłaj :decayed:

Opublikowano

A na ślonsku czorno:thumbdown::decayed:

Opublikowano

Ja rano otwierałem drzwi to śnieg nimi zgarniałem a jebie jeszcze cały czas do tej pory i jeszcze fc**j zawiewa :naughty: Śmiałem się z kumpla że mk3 na glebie dopiero tydzień temu wyjechał z garażu od ponad miesiąca a sam też będę czekał aż porządek zrobią z drogami :facepalm: Za rok jednak podkręcę gwint trochę do góry :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heh, ja sobie nie wyobrażam jeżdzić na glebie takiej jak w sezonie i do tego na 16", teraz jade to odśnieżam wszystko, a co dopiero na poprzednich ustawieniach... zderzak bym chyba zgubił:facepalm: a tu gdzie dzisiaj byłem to 90% że bym siadł na sniegu:grin:

Opublikowano

nie ma tragedii tylko że siedzę teraz u mojej gdzie jest dość stromy podjazd na podwórko :wink: A przez dwa lata tylko raz mnie ostatnio sąsiad musiał szarpnąć passatem ale wmawiam sobie że zimówki z 05 i nie ma czym ciągnąć :grin:

Opublikowano
A na ślonsku czorno:thumbdown::decayed:

ale juz nie długo - własnie mowili w pogodzie.:wink:

Opublikowano

A tam co gadacie,że na glebie sie nie da zimą latać:naughty:

Opublikowano

Siemanko ! Mam pytanie odnośnie tych progów od S4. Odstawiłem właśnie autko do lakiernika i listwy drzwiowe poszły już OUT nakładki progowe już zamówione wraz z mocowaniami i teraz pytanie co jest mi jeszcze potrzebne żeby to wyglądało jak trzeba ????? Dodam ze listw w drzwiach nie będzie wcale a audi jeszcze przed lift. Szukałem trochę po forum ale już sam nie wiem dokładnie teraz co i jak ????

Opublikowano
Siemanko ! Mam pytanie odnośnie tych progów od S4. Odstawiłem właśnie autko do lakiernika i listwy drzwiowe poszły już OUT nakładki progowe już zamówione wraz z mocowaniami i teraz pytanie co jest mi jeszcze potrzebne żeby to wyglądało jak trzeba ????? Dodam ze listw w drzwiach nie będzie wcale a audi jeszcze przed lift. Szukałem trochę po forum ale już sam nie wiem dokładnie teraz co i jak ????

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-progow-s4-b5-a4-b5-231081/

Opublikowano
  • Autor

ogarnij sobie jakiś klej do plastików PUR, bo najlepiej by było podspawać troche te progi po rogach(zwykły spawacz plastików tego Ci nie ogarnie), musisz kupić mocowanie w tylnym nadkolu do progów od S4, reszte walisz na klej, jak masz listwy progowe od S4 to dobrze, jak nie to tniesz swoje wiec przydał by sie dremel z odpowiednia tarczą, trzeba dosć precyzyjnie to podciąć, błotniki musisz zaspawać z przodu:wink: i to w zasadzie tyle