Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kowi a może te?

2052251967

RH za 799 zł 8 cali et 35[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 19:00_________________________________________________MG Concept 8 x 18"

Opublikowano
:rolleyes::mysli:
Opublikowano

wycinałes dziure żeby dalej weszło :mysli: bo u mnie w tym miejscu nieco wystaje mogło by sie bardziej schować :gwizdanie: ja mam instalke zrobioną na stałe :cool1: żaden kabel nie wystaje

Opublikowano

wycinałes dziure żeby dalej weszło :mysli: bo u mnie w tym miejscu nieco wystaje mogło by sie bardziej schować :gwizdanie: ja mam instalke zrobioną na stałe :cool1: żaden kabel nie wystaje

nie wiem jak pawelwor ale ja mam w tym samym miejscu. Za radiem wyciołem otwór żeby weszło głebiej i przykreciłem do pułki dwoma krutkimi blachowkretami

Opublikowano

nie wiem jak pawelwor ale ja mam w tym samym miejscu. Za radiem wyciołem otwór żeby weszło głebiej i przykreciłem do pułki dwoma krutkimi blachowkretami

o to mi chodziło :good: ja zrobie tak samo bo mnie kurfica łapie ciagle kolanem zaczepiam :wallbash: jak dobrze pójdzie jutro zaczynam montaz głosników z przodu :naughty: bo od wośp w lublinie gra u mnie tylko bas :decayed:

Opublikowano

Przedstawiam Panom zdjęcie prawidłowo zamontowanego CB.

Nie widać żadnego kabla, podpięcie pod aku, radio nie wystaje.

98029474.jpg

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam :hi::)

Opublikowano

tez mam podobnie jak już wczesniej pisałem ale niestety jest jeden minus. Przy głebszym ustawieniu radia trzeba się nachylić żeby zobaczyc co jet na wyświetlaczu bo nie zawsze udaje sie na czuja zmienic :gwizdanie:

Opublikowano

Przedstawiam Panom zdjęcie prawidłowo zamontowanego CB.

Nie widać żadnego kabla, podpięcie pod aku, radio nie wystaje.

98029474.jpg

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam :hi::)

obecnie mam tak samo i do tego po kluczyku :decayed: Tez podcinałes z tyłu plastiki :mysli:

Opublikowano

podziękował, zamawiam

Opublikowano

A to ja mam krótsze radio po prostu :) instalke robię już półtora roku, ale teraz mam okazje bo nagrzewnice wymieniam...

Opublikowano

opróżnij skrzynkę PW cycu :naughty:

Opublikowano

opróżnij skrzynkę PW cycu :naughty:

dokładnie :wink4:

Opublikowano

piszcie :decayed:

Opublikowano

kowi slyszlaem ze sprzedajesz mi auto za 9500 do negocjacji ;p

Opublikowano

kowi slyszlaem ze sprzedajesz mi auto za 9500 do negocjacji ;p

tak przyjeżdzaj :decayed:

auto moze pod koniec sezonu bedzie na sprzedaż :wink4: ale nie za tą sumke :tongue4: