Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] by -miki- / s-line / quattro / TDI POWER! /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOJA MAŁA MYSZKA

:decayed:

Koledzy jest to moja pierwsza A4. Mam sporo planów co do niej. Ciągle siedzę na forum i czytam watki związane z tym autem i żeby zrobić z nim wszystko co chce bd potrzebował sporo waszej pomocy.:hi:

Auto na wypasie ma takie bajery jak:

- silnik 2.0 TDI BPW przebieg 208tkm (niby po sofcie ABT na 170 po wyjeździe z salonu ale papierków od tego żadnych wiec trzeba sprawdzić)

- skrzynia manual

- zawieszenie s-line ale jakie to narazie niewiem

- napęd quattro:naughty:

- lakier LZ5F sprint blau (kolor S i RS)

- felgi na zime 205/55 jakieś śmieszne 16:kwasny: a na lato 225/40 18 by ABT

- zewnętrzny cały pakiet s-line

- bixenony

- wewnętrzny cały pakiet s-line w tym: trójramienna multifunkcyjna kiera, sportowe fotele s-line pompowane ze schowkami i siatkami, gałka s-line, czarna podsufitka

- podłokietnik przód i tył

- czujnik zmierzchu i deszczu

- fotochromatyczne lusterko wewnętrzne

- el ustawiane i grzane lusterka zewnętrzne

- coming home/ living home

- światła DRL

- 4x el. szyby

- 6 poduszek

- pełny FIS

- system BOSE

Planowane mody (narazie pójdą same nisko budrzetowki bo trzeba się "odkuć"):decayed:

- pakiet swiatlo w boczki tj. podświetlane klamki i lampki w drzwi

- diody ambiente w blende lampki podsufitki

- oświetlenie przestrzeni nóg

- kolorowy FIS

- nawi 2 din RNS-E

- tempomat

W środku narazie chyba tyle jak sb jeszcze coś przypomnę to dopisze:wink:

A z zewnatrz...:eusathink:

- sciema szyb

- sprężyny obniżające -35

- lusterka z S4 alu. fotochromatyczne i ele. skladane

- atrapa przednia bo popękana (spotkanie z sarna):kwasny:

- dokładka od leona cupry pod zderzak

- żarówki diodowe w DRL

- lampki oświetlenia tablicy rej. ledowe

- końcówki te co są założone trzeba wyebac i założyć ultery fi 90

- z tylna klapa trzeba coś zrobić bo po wizycie w ASO okazało się ze auto było kiedyś przez pierwszego właściciela z tylu uszkodzone i w jakimś serwisie w lubelskim poskładali ja na zwykłej klapie i teraz zastanawiam się czy założyć ori klapę s-line czy założyć do tej klapy lotkę na wzór rs4...

- i może tylne lampy led

a teraz foty...

DSC05438.jpg

DSC05433.jpg

DSC05435.jpg

DSC05444.jpg

DSC05448.jpg

DSC05450.jpg

DSC05459.jpg

DSC05454.jpg

DSC05451.jpg

DSC05458.jpg

a tu na letnich...:wink:

DSC03231.jpg

DSC03226.jpg

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania...:hi:

Opublikowano

ładna sztuka. tylna klapa S-line zrobiłaby robotę.. koło letnie mi się nie widzi, ale kwestia gustu. kolor piękny :slina:

Opublikowano

dokładnie koła do wymiany na lato, kolor super , szkoda że nie avant, super że quattro. Powodzenia w modach

Opublikowano

Graty furki :thumbup1: a co to za sreberko na grilu :whistling::eusathink: Ja bym jeszcze wywalił te pomarańczowe kierunki :naughty:

Opublikowano

Przepiękny kolor, od razu kojarzy się z czymś więcej niż seria ;) No i przede wszystkim zobowiązuje do ostrego dłubania :wink:

Opublikowano

Autko :kox: kox.Ale nie byłbym sobą i muszę coś jeszcze dodać śmieszy mnie to,że ktoś pakuje S-line wewnętrzny a na RNS-a już zabrakło kasy :wink: a co to wisi na fotelach :eusathink: woźisz kogoś z tyłu co walą mu syrki :grin: Tak na poważnie to powodzenia w modach i bezawaryjności :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wszystkim:hi: o kolach tez myślałem ale chyba do wiosny się z kasa nie wyrobie:kwasny: strasznie mi się podobają 19 z RSa te grafitowe ale cena z oponami kosmos a tez nie wiem czy wejdą do niej. Na forum ktoś już o tym pisał ze naciągali nadkola z tylu czy coś.

Andrzeju sreberko już prawie do polowy zeszło do wiosny prawie zejdzie cale a na lato trzeba bd pomyśleć o nowym grilu bo ten z bliska nie za bardzo wygląda :decayed: a z kierunkami trochę dużo rezania podobno a lampy z białymi to trochę bezsens kupować :eusathink:

Daniel: nie nie:wink: nie lubie jak mi wisi zapach na lusterku a te w kratki tez mi za bardzo nie podchodzą i temu zawieszam tam bo rzadko kogo tam wożę:naughty:

Opublikowano

Kolor wyj..ny :kox:

Zmień końcówki wydechów na większe ulterowskie, fele na jakieś z parapetem w polerce i te chromy na atrapie out :decayed:

Opublikowano

DSC03231.jpgnice :kox::kox::kox::kox::kox: trze mu rns-a dołożyć :naughty::naughty::naughty:

tylko chrom mi nie pasuje.

Opublikowano

Szkoda ze A4B8 nie ma tego koloru w standardzie:facepalm:Mam w tym samym kolorze , tylko w avancie:decayed: Do tego auta pasują "jedynie słuszne" felgi:

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/6/2666/37960646/img-7300-3945772604774455199.jpg

walki out, i bezawaryjności:wink:

PS.Jesteś z Ustrzyk Dolnych?:naughty:

Opublikowano

Ładna sztuka, kolor :kox: . Mnie natomiast zastanawia po co zapachy w aucie, w którym jest skóra. Nie lubisz zapachu skóry? :decayed: . I że ktoś oszczędził na RNSe, a wsadził s-line, toż to do siebie w ogóle nie pasuje :wink: Koniecznie dokładaj jako pierwsze właśnie RNSE a później koło na lato :wink4:

Bezawaryjności życzę :hi:

Opublikowano

a mi z kolei ten kolor sie totalnie nie podoba hehe;) auto wyglada rewelacyjnie, ale ten kolor jakis taki, sztuczny, jak z bajki jakiejs , typu smerfy :D hehe.. Bialy najlepszy, czarny, i czerwony.. pozdrawiam !

Opublikowano
  • Autor

:hi: Na razie planowałem same nie duże wydatki bo dp co wymieniłem cale sprzęgło i rozrząd i muszę się trochę odrobić z kasa:kwasny: Na pewno na początku zacznę coś dłubać przy wnętrzu, klamki podświetlane już kupione tylko czekam aż przyjdą:wink: a nad RNS-E się pomyśli...:decayed:

kolego Greg nie nie Budzów kolo Suchej Beskidzkiej, Wadowic:wink:

Opublikowano
kolego Greg nie nie Budzów kolo Suchej Beskidzkiej, Wadowic

KSUmnie zmyliło:facepalm:...:wink: W moich czasach to były kultowe blachy.

Opublikowano

Fajna sztuka. :good: Powodzenia w rezanku. :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
:whistling:
Opublikowano
  • Autor

Kupiłem ją tylko dlatego że była w takim kolorze i w quattro, tak nawet nie myślałem o 2.0:facepalm: na początku same problemy:kwasny: teraz około 14tyś. od wymiany dwumasy i przeglądnięciu wszystkiego i narazie wszystko ok. Zobaczymy jak długo:whistling: co do pakietu abt to niby fajny ale... bardziej mi podchodzi ładnie zrobiony sline. Pomalutku coś tam się w środku reza, jak narazie wszystko rozgrzebane a nic nie skończone:kwasny: Koło soboty dodam jakieś new foto:wink:

Opublikowano

To nie pakiet ABT tylko DTM limitowana seria 250szt na 25lecie quattro.