Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] by -miki- / s-line / quattro / TDI POWER! /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a no dokładnie:facepalm: myślałem o dtm a napisałem abt:wink:

Opublikowano
Da insgesamt, laut H. Degenhard der quattro GmbH, 482 Stück der DTM Edition produziert wurden, (...)

Tyle było wyprodukowanych sztuk z okazji zdobycia wszystkoego w Deutsche Tourenwagen Meisterschaft(od 2000 Masters) w 2005 roku.

http://www.v10.pl/narzedzia/tapety/Samochody/Audi/Audi%20A4%20DTM%20Edition/Audi%20A4%20DTM%20Edition%201024x768_b25.jpg

S-ek z tym pakietem naklepali 250 sztuk. Ale tylko dla amerykańców.

You'd have to be living under a rock if you are an Audi enthusiast and didn't know that this year was the 25th Anniversary of quattro. Word has gone out to dealers this week of a special commemorative 25quattro edition of the S4.

http://www.cartype.com/pics/3974/full/audi-s4-25q_fs.jpg

Dla mnie to druga(po audi quattro) najładniejsza audiczka w historii:wink:

Opublikowano
  • Autor

Żeby nie było że nic się nie dzieje to do auta zawitały pierwsze mody:wink: Wyrezany cały pakiet światło w boczki czyli podświetlane klamki, lampki białe i czerwone (do białych włożone ledy coby lepiej świeciło:decayed:), kubek i wizytownik podświetlane w chromie, diody ambiente:wink:

Wielkie dzięki siemianowi, Bartkowi (bart-S) i tymonowi a4 za wszystkie potrzebne części i pomoc w rezaniu:hi:

i foty

DSC05607.jpg

DSC05612.jpg

DSC05624.jpg

DSC05633.jpg

DSC05709.jpg

uroki zimy...:facepalm:

DSC05600.jpg

Opublikowano

Ale błąd na FISie świeci, czy to przez te ledy w drzwiach? Ogólnie spoko to wygląda :wink:

PS. siemian nie wciskał Ci BOSE? :decayed::decayed:

Opublikowano

Nie ma błędu na FISie jak w drzwiach wrzucisz LEDy. :wink4: Ja też mam u siebie LEDy ORI z A8 albo z A6. :cool: Kamil Ty pewnie też masz ORI LEDziki od Siemiana, co? :wink4:

BTW Gratki rezanka! :good:

Opublikowano

Ma mało paliwa i brak płynu do spryskiwaczy a nie błędy żarówki :wink:

Opublikowano

Jak mówię że widzę błąd spalonej żarówki to tak jest :wink: nawet moja żona to widzi :grin: No chyba że przekreślona żarówka cos innego znaczy to zwracam honor :wink:

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

Nie ma błędu na FISie jak w drzwiach wrzucisz LEDy. :wink4: Ja też mam u siebie LEDy ORI z A8 albo z A6. :cool: Kamil Ty pewnie też masz ORI LEDziki od Siemiana, co? :wink4:

Hmm... dolne w drzwiach wymienia sie całe? czy wystarczy sama żarówka?

Opublikowano

Ja też widzę spalona żarówka i mało płynu do sprysków :wink:

Opublikowano

Jak mówię że widzę błąd spalonej żarówki to tak jest :wink: nawet moja żona to widzi :grin: No chyba że przekreślona żarówka cos innego znaczy to zwracam honor :wink:

Fakt to spalona żarówka ,ale nie może być przez ledy w drzwich tam nie ma czujnika :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Błąd jest przez ledy w lampkach od ośw. tablicy rej. i w pierwszej kolejności muszę coś z tym zrobić bo zaczyna mnie to co raz bardziej wkur...:kwasny: w boczkach mam włożone żarówki ledowe smd 4 diodowe (takie płaskie) i nawet fajnie to świeci:wink

Ale błąd na FISie świeci, czy to przez te ledy w drzwiach? Ogólnie spoko to wygląda :wink:

PS. siemian nie wciskał Ci BOSE? :decayed::decayed:

nie, nie siemian to wporzo kolo:naughty:

o tych ledach od siemiana dowiedziałem się dp dzisiaj jak czytałem Twój wątek:wink:

Opublikowano

zaje. kolor :)

Opublikowano
  • Autor

dzięki:wink:

Opublikowano

Masz DPF-a? Nie kopci ci zderzaka z tymi rurkami?

Opublikowano
  • Autor

Z DPF-em nie jestem do końca pewny bo niby ma być wycięty a "puszka" na wydechu jest, podobno środek jakoś wybijają więc może tak to zrobili:eusathink: gość od którego kupowałem to mówił że jest usunięty z wydechu i z komputera też. Zderzak po 200 km od wymycia auta jest troche zakopcony ale tragedi niema, z 15m praktycznie tego nie widać:wink:

Opublikowano

Przy tym przebiegu pasowało by pompki wyczyścić/zregenerować:wink: Różnica kolosalna:naughty: Jak masz wyprutego filtra, to turbinkę trochę słychać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Przy tym przebiegu pasowało by pompki wyczyścić/zregenerować:wink: Różnica kolosalna:naughty: Jak masz wyprutego filtra, to turbinkę trochę słychać.

Nad pompkami trzeba bd kiedyś myśleć. Z turbiną jest dokładnie jak mówisz:wink:

kozak :)

Dzięki:hi:

Opublikowano

Piękny kolor, zrób coś z tym grillem (chorm) ja bym zerwał całkiem pionowe paski :wink:

Opublikowano
  • Autor
Piękny kolor, zrób coś z tym grillem (chorm) ja bym zerwał całkiem pionowe paski :wink:

Dzięki:hi: grill do wymiany, poluje na s4:wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A zatem gdzie fotka z czarnymi lampami :decayed: