Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] by -miki- / s-line / quattro / TDI POWER! /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kozak Audi ;) chyba w końcu i ja ,założę swój temat ;)

Edytowane przez dominik95r95

Opublikowano

to teraz na jakieś foto do kalendarza ;) oczywiście bez logo fotografa :naughty:

Opublikowano

piękne auto, mi osobiście jedynie malowanie przednich lamp się nie podoba, trochę za dużo pomalowane na czarno i przez to wyglądają jak jakieś chinole ...

Opublikowano

:slina: Przepiękny sedan! :kox:

Opublikowano

Jestem pod mega wrażeniem :kox:

Opublikowano

Zajebiozka ! [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

to teraz na jakieś foto do kalendarza ;) oczywiście bez logo fotografa :naughty:

Ktoś masakratycznie spalił fotki :facepalm: Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym :shock3: samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. :)

Edytowane przez griga-st

Opublikowano

Wychodowales sobie potwora i teraz sam musisz z nim walczyc :decayed:

Opublikowano

Ktoś masakratycznie spalił fotki :facepalm: Ten kolor na aucie o wieeele ładniej wygląda w rzeczywistości. Poza tym :shock3: samochodzik wygląda niesamowicie. Ja zamiast tego czarnego bardziej szary platinum bym widział. I zamiast czterech, dwie konkretne rurki, ale każdy ma swój pomysł na autko. Akjam i Hammerek maja teraz godnego konkurenta jeżeli chodzi o najładniejsze B7 na forum. :)

Przecież wiadomo na kim się wzorował/wzoruje :decayed:

:decayed::wink4:

BTW Też byłem w Kurodetailing, odebrałem samochód w weekend :kox::whistling:

Wracając do Twojego bolidu...

oYejRWS.jpg

Twój sedanik jest piękny! :kox: Co to więcej gadać! Ale cieszy się mordka jak jedziesz i ludziska się oglądają, co? :naughty:

Do zobaczenia gdzieś na jakimś zlociku, drogach... :hi:

Opublikowano

miki pracuje ostro w Twoim temacie

Opublikowano
  • Autor

dzięki wszystkim za miłe słowo :hi:

do Hammerka i Akjama niema co porównywać :grin: idę ich ścieżką ale 10 kroków za nimi :decayed:

taaa jasne :D

:decayed::wink4:

BTW Też byłem w Kurodetailing, odebrałem samochód w weekend :kox::whistling:

Wracając do Twojego bolidu...

oYejRWS.jpg

Twój sedanik jest piękny! :kox: Co to więcej gadać! Ale cieszy się mordka jak jedziesz i ludziska się oglądają, co? :naughty:

Do zobaczenia gdzieś na jakimś zlociku, drogach... :hi:

Michał z kuro zna się na detailingu jak mało kto, wystarczy popatrzeć na fb jakie auta do niego przyjeżdzają. Polecam go w 101% :thumbup1: Drugie auto z forum trzeba będzie się upomnąć o jakieś rabaty dla klubowiczów :decayed:

miki pracuje ostro w Twoim temacie

działaj, działaj :decayed:

Opublikowano

Cudo:-) musi się rzucać w oczy jak jedziesz:-)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

A4 znów u chłopaków z Kuro :) przygotowania do SCP ^_^

C0rYuwgl.jpg

jutro odbieram :wink:

Opublikowano

Co to sa za alusy?dokładna nazwe bym prosil? Ile cię takie kosztowały?

Opublikowano
  • Autor

Axe 19x9.5j jaki model nie pamiętam. Felgi od Hammera. Nowe w okolicach 3k

Opublikowano

AXE EX15 :hi:

Opublikowano

Co to sa za alusy?dokładna nazwe bym prosil? Ile cię takie kosztowały?

Miałem je :decayed:

Opublikowano

Witam :hi:

Autko błyszczy się pięknie i tego gratuluję :wink:

pozatym wystające rury IC , wydech S4 tylko osmieszaja ten samochod ktory nie jedzie:)