Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Niemcy czy Hiszpania.Obstawiamy wynik

Kto wygra Euro 2008 ??  

1. 1. Kto wygra Euro 2008 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1:0 dla spain :decayed: co wygrałem :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

2:1 dla Hiszpanów :th:

Opublikowano

Na hiszpana.. :boobs:

:naughty:

Opublikowano

Połowa za nami.Będzie 2-1 dla Hiszpanii.

"Szwaby" jeden z drugim mówicie.A jak się jeździ tymi szwabskimi A4?Siedzenie nie pali w tyłek?

Opublikowano

jak narazie, idzie po mojej myśli;) Wg mnie, będzie 2:1 dla Hiszpanii;]

Opublikowano

"Szwaby" jeden z drugim mówicie.A jak się jeździ tymi szwabskimi A4?Siedzenie nie pali w tyłek?

fakt, Seatem to tu nikt nie jeździ :tongue4: :>

Opublikowano

Po tym meczu vw kopnie seata w dupe i nie bedzie w grupie VAG :polew:

Opublikowano

SEAT już też niemiecki.Ale my tu zbaczamy z tematu.Niech wygra lepszy. :hi:

Opublikowano

1:0 dla spain :decayed: co wygrałem :gwizdanie: :kox:

A jednak :>

Opublikowano
:evil::hi: jak chcecie żebym podawał dalej wyniki meczów to podaje numer konta na prv :kox:
Opublikowano

No panowie w dowód uznania i podziwu dla Hiszpani chapeau bas :hi:

Opublikowano

Adaś, Ty mi lepiej odpisz na PW :P

Opublikowano

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

VIVA ESPANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

W końcu wygrała drużyna najlepsza w całym turnieju co jednak nie często się zdarza. :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

VIVA ESPANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :notworthy:

Espania muy bien!!!!

LO MEJOR!

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

Podpinam sie do

mcm00-

masz racje, czytajac te posty prawie wszystkich, ktorzy tutaj obstawiaja, odnosze wrazenie, ze w ich malych swiatkach druga wojna swiatowa nadal sie toczy.

Skoro tak narzekacie na tych Szwabow Goebelsow to moze warto pomyslec o wymianie autka na jakiegos japonca co? :chytry:

Opublikowano

Japońskie to są dobre sztuki walki ;)

Brawo Torres, brawo Xavi, brawo Casillas

Opublikowano

mcm00-

masz racje, czytajac te posty prawie wszystkich, ktorzy tutaj obstawiaja, odnosze wrazenie, ze w ich malych swiatkach druga wojna swiatowa nadal sie toczy.

Skoro tak narzekacie na tych Szwabow Goebelsow to moze warto pomyslec o wymianie autka na jakiegos japonca co? :chytry:

Troszkę nie trafiłeś :) "Japońce" to ta sama liga co Niemcy ( cytując za Tobą "Szwaby Goebelsy" )

Rozumiem, że wpływ na Twoje typy miało obecne miejsce pobytu ale powiedz szczerze - Niemcy zasłużyli swoją grą na max ćwierćwinał

Grali "bezpłciowo" i finał dla Nich to za duża nagroda

Tak poza meczem to czwórka finałowa, patrząc na piekno gry to Hiszpania, Holandia, Turcja, Rosja.

Między tymi druzynami powinno się wszystko "rozegrać"

Niestety, życie to nie samo piękno

Opublikowano

już nie wspomnę o meczu Niemcy-Portugalia i faulu Ballacka...powinno być 2:2 i dogrywka :cool1:

Opublikowano

jacekm

to nie mnie cytowales tylko moich poprzednikow :wink4:

"Rozumiem, że wpływ na Twoje typy miało obecne miejsce pobytu" jak najbardziej nie ukrywam tego ,ze to tez sie do tego przyczynilo, majac niemiecka zone trudno kibicowac druzynie przeciwnika, co? :)

"ale powiedz szczerze - Niemcy zasłużyli swoją grą na max ćwierćwinał"- no wysokim poziomiem raczej nie mozna tego nazwac, w szczegolnosci dzisiejszego meczu ale jakby nie bylo "za piekne oczy" tez nie zagrali w finale.

Co mi sie osobiscie nie podoba to mentalnosc ludzi, ktorzy zamiast konstruktywnej krytyki udzielic, uzywaja obelg to naprawde przykre :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...