Gość Czarek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Co myślicie o moim autku I kucyki :th: :th: :th: jeszcze przed założeniem LPG Miałem napęd na przód na tył,ale na cztery koła jest najlepiej
loco87 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 na tych felgach tak sobie sie prezentuje... ale srodeczek jest sliczny czysciutki i kolorystycznie świetny :th: Piękna rzadka opcja. klimatronik jest kiera najlepsza Jak sprawuje sie silniczek ? Fajnie ze jest z tylu ogolony Napewno nie ejden sie zdziwi spod swiatel ze cos jest nie halo z jego autem
Gość Czarek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autko kupiłem od gościa z Gniezna,który jest właścicielem sklepu motoryzacyjnego i gość naprawdę dbał o nie.Środek jest naprawdę nieźle utrzymany.Nie ma nawet jednej ryski na tapicerce.Miałem już kilka autek ale tak zadbanego jeszcze nie.Wnętrze auta dużo mówi o tym jak ktoś dba o auto -taki jaki jest środek tak ktoś dba o całość,typu wymiana oleju na czas itp. :> Silnik jest fajny i czuć faktycznie tę moc,przyczym nie pali wcale tak dużo.A potencjał drzemie w niej nie mały.No i oczywiście ten dzwięk v6 to jest to. Mam teraz mały problem z obrotami ale o tym już pisałem w silnikach benzynowych.Mam nadzieję że po serwisie będzie ok Ogólnie jestam bardzo zadowolony z audiki :th:
audiii a4 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 fajny silnik :th: srodek tez fajny
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bardzo ładna sztuka Zarzuć ładne fele 17" i lampy po lifcie a będzie miodzio Silnik :th:
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ładny kolor :th: (ogólnie trochę niebiesko :> ), rzeczywiście na fotkach wygląda na zadbaną , i co ważne quattro - gratki :oklaski:
Louu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No i jestem . Bardzo fajne auto, nieźle się zbiera, wypucowane maksymalnie . No i te V6 2,8l. pozdrów Anke ;D
razk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Silnik tez taki chcialem ale braklo troszke funduszy wiec jest V6 12v. ale teraz jak wpadnie mi w lapy sam motorek to bedzie podmianka a wracajac do tematu to wnetrze pelen kozak, zaje.... wyglada w polaczeniu z kolorkiem auta. Nie widzialem wczesniej takiego w A4
Gość Czarek Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 HEJ :> Dzięki wszystkim za wyrażenie swych opinii.Ciesze się ,że podoba Wam sie moja A4-ka. Łukasz dawaj fotki swojej niuni. Szukam jakiegoś kolegi z okolicy Torunia,który ma vaga.Potrzebuję zdiagnozować autko.Będę wdzięczny jeśli będę miał taką możliwość.Pozdrawiam wszystkich
d3b4 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Audi'nka super, silnik ładnie pracuje no i wgniata konkretnie w siedzenia :> Dzięki wielkie za pomoc przy zakupie mojej nowej niuni Pozdro.
Louu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 d3b4 dzisiaj Czarka 4ka zjadła Twojego pontona ;D, pochwal sie wszystkim jak wyglada .
d3b4 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Czarka 4ka ma dwa razy więcej koni co moja:D jutro się porobi jakieś zdjątka i wstawi
tomek-l14 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 srodek prawie jak w mojej :> tylko ja mam z drewnem akoni masz razy 2 to musi byc frajda oto moj srodek co bym nie byl goloslowny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17546a04459bcdee.html
franio Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 wszystko fajne , ale nie niebieski środek
Rekomendowane odpowiedzi