kaju Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 fajnie tylko to drewno wywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/20130514_140135_zps1b4f714b.jpg miałeś mahoń na listwach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A ledy nadal pizgajo po łoczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/20130514_140135_zps1b4f714b.jpg za***iście wsiowa gałka Marcinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 To kaju gałę montował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą A melodyjkę też jaką wygrywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą Lubisz dobrą remizę ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą A melodyjkę też jaką wygrywa? Gangamstyle :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą Lubisz dobrą remizę ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą A melodyjkę też jaką wygrywa? Gangamstyle :grin: Szczególnie kierę Twojej roboty Pewno że gra i śpiewa na szóstym biegu: "Anielski orszak niech mą duszę niesie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Mrogalski... gdzie kupiłeś stickerbomb ? dobry ! Wee czymś tą kierę i ten mieszek przeciągnij bo widać, że suche na pieprz ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Szczególnie kierę Twojej roboty To pokrowiec z allegro więc czego się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Mrogalski... gdzie kupiłeś stickerbomb ? dobry ! Wee czymś tą kierę i ten mieszek przeciągnij bo widać, że suche na pieprz ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- Szczególnie kierę Twojej roboty To pokrowiec z allegro więc czego się spodziewać yszty pederasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A odjebaj się, fajnie świeci z całą konsolą A melodyjkę też jaką wygrywa? To je fol opcja Kaju wejdź na fejsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Mrogalski... gdzie kupiłeś stickerbomb ? dobry ! Wee czymś tą kierę i ten mieszek przeciągnij bo widać, że suche na pieprz cycu galke sprezentuje Tobie, wiedz jak bogate ludzie zyja tak powaznie to jest na wylocie ale narazie nie mam 150pln wypietolic od tak na ta pikowana z S3 zostalo mi 300pln do konca m-ca:/ a jeszcze ulez ... mam tego szuwaksa co polecales, fotele umyte namaszczone ale o kieracie i mosznie zapomnialem ... co do wygrywania melodii to gra lambade bo lambade kocham i sluchac! stikera na necie kajowaty ma linka ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- http://i1245.photobucket.com/albums/gg590/mrogal/20130514_140135_zps1b4f714b.jpg miałeś mahoń na listwach??? tam byl jest mix czleniu. drewna tyle co widac inie wiem czy je okleic w ten sticker to gorne czy na czarno? taa kaju pizga szczegolnie w srodku upalnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jebnij te dekory z konsoli w co innego. Okleić wszystkie to jakoś tak za bogato, a same dekory w stickerze będą kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dobrze właśnie, jebnij je też w jacka, zgra się za***iście w jedną całość, tylko musiałbyś ogarnąć, żeby listwa co ogarnia kierunki i kubek miała chociaż mniej więcej kontynuację wzoru ze długiej listwy - takie pedantyczne urwanie jajec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kaju podrzuć linka do Dżaków stikerów..ja kupiłem se burrbery ale coś czuję że długo nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Podpinam pod prośbę ragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zaraz każdy będzie miał dekory w jacku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja nie będe miał bo se pomaluje tylko na razie nie mam weny i czasu na malowanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi