Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam są zapisy czy jak to wygląda?

Opublikowano
  slepy napisał(a):

karte wypełnia sie wjazdową, tzw dekalracja, okreslasz ilosc osób samochód itp.. deklaracje sa też na bramie wjazdowej:wink:

lotnisko ma dobrej kondycji nawierzchnie wiec mozna zglebic na maxa, ale dojazd taki sobie:wink:

Opublikowano
  Kowi87 napisał(a):
  slepy napisał(a):

karte wypełnia sie wjazdową, tzw dekalracja, okreslasz ilosc osób samochód itp.. deklaracje sa też na bramie wjazdowej:wink:

lotnisko ma dobrej kondycji nawierzchnie wiec mozna zglebic na maxa, ale dojazd taki sobie:wink:

może by sie udało wygospodarowac weekend:whistling:

Opublikowano

Fajnie by było poznać osobiscie:decayed:

impreza moze nie nalezy do jakichś super ciekawych, bo óglnie z roku na rok nic sie nie porawia pod wzgledem atrakcyjnosci, noi jest to ogólnopolski zlot golfa, wiec tego tam najwiecej:whistling: ale im wiecej A4 tym lepszy film:grin:

Opublikowano
  Kowi87 napisał(a):
Fajnie by było poznać osobiscie:decayed:

impreza moze nie nalezy do jakichś super ciekawych, bo óglnie z roku na rok nic sie nie porawia pod wzgledem atrakcyjnosci, noi jest to ogólnopolski zlot golfa, wiec tego tam najwiecej:whistling: ale im wiecej A4 tym lepszy film:grin:

jakies 300km w jedną strone:eusathink:, ale pomyślimy:decayed:

Opublikowano

no troche daleko, zobaczymy jaka będzie frekwencja forumowiczów od nas którzy zaklepią wjazd na 100% bo jak bedzie niewielu to wiadoma sprawa:thumbdown:

Opublikowano

stary nie pier**l że nie stać Cię na parę litrów ropy :wink: ja mam może z 50 km bliżej i na benzynie opłaca mi się jechać bo jest klimat :banan: jak nie to do mnie masz pół godzinki drogi i zabiorę Cię na pokład :naughty:

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

zresztą jeśli chodzi o drogi to do masz drogi jak stół jeśli pojechałbyś przez: Brzesko, Koszyce, Nowy Korczyn, Busko Zdrój, Kielce, Radom, Zwoleń, Puławy :wink: Może tylko przez Kielce trochę kolein ale tak to prawie jak hameryka :decayed:

Opublikowano

:decayed:

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

jedyne co ta radom jest przejebany, przynajmniej wąłsnie ta trasa na zwoleń, wylotówka z radomia tragedia

Opublikowano

zastanawiam się jaka jest droga od sandomierza na zwoleń bo w sumie ostatnio wracałem tak z dęblina ale nie zapomniałem jak tam to wygląda :facepalm: jedyne co to na jakiejś wsi zarobiłem 4 pkt i 100 zł bo mnie laserem zdjęli :grin: ale w tamtym roku jechałem przez radom i 20km po dziurach z 250km to i tak nie jest źle :naughty:

Opublikowano
  konus napisał(a):
zastanawiam się jaka jest droga od sandomierza na zwoleń bo w sumie ostatnio wracałem tak z dęblina ale nie zapomniałem jak tam to wygląda :facepalm: jedyne co to na jakiejś wsi zarobiłem 4 pkt i 100 zł bo mnie laserem zdjęli :grin: ale w tamtym roku jechałem przez radom i 20km po dziurach z 250km to i tak nie jest źle :naughty:

w sumie to bardziej o czas sie rozchodzi:wink:, ale pomyślimy:decayed:

Opublikowano

no to wbij do mnie albo podjade po Ciebie i Cię zgarnę :wink: w razie czego będzie miał kto za mnie wracać w niedziele :decayed: no jeśli o czas chodzi to taka trasa jak pisałem wcześniej przez Kielce Radom bo można cisnąć i pogonisz szybciej :wink:

Opublikowano
  slepy napisał(a):
  Kowi87 napisał(a):
  slepy napisał(a):

może by sie udało wygospodarowac weekend:whistling:

wpadaj bedzie epicko :banan: juz to czuje :grin::grin::polew::kox:
Opublikowano

Ja jak co roku będę od piątku

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
  egon@ napisał(a):
Emil ja też wybieram się w sobotę będę jechał od Pulaw więc możemy się styknac w żyrzynie.

ja też na sobotę ale kolega żeby w Żyrzynie nie za długo czekał bo go strażniczki leśne z kasy wyskubią:decayed:

Opublikowano

moze wpasc, powiedzcie jak tam jest z noclegami?

Opublikowano

nocleg to raczej namioty, ale jak chcesz gdzieś w warunkach ludzkich to 10-15km od lotniska jest hotel/restauracja x2:wink: o 22 zamykaja bramy na lotnisku

Zajazd Na Towarowej - Dęblin, w Dęblinie (ul. Towarowa 5) opcja w dęblinie

Bogusz Cicha - Ryki, w Rykach (ul. Cicha 30) opcja w rykach

Hotel Olivia - Ryki, w Rykach (ul. Warszawska 59E)

Karczma Rybna Hotel - Ryki, w Rykach (ul. Lubelska 11)

i pare innych w terenie...

Ale ogólnie zlotowicze nocujący wybierają namioty, impreza prawde mówiac trwa piątek i sobote, wieczorem nakórfia nutka z DJki, bo w neidziele to już nic sie nie dzieje:whistling: takze jak droga powrotna nie trwa pół dnia to polecam przy okazji w niedziele sobie kazimierz dolny zwiedzić(jakieś 60km od lotniska) jeśłi będą siły:decayed:

Opublikowano
  Gwerty napisał(a):
moze wpasc, powiedzcie jak tam jest z noclegami?
namioty :)

ale luz impreza trwa do rana pod scena wiec i tak bedziesz w takim stanie ze bedzie Ci obojetne gdzie zalegniesz :grin:

Grillek jakis sie pali, jest fajowo, toi toie sa, w tym roku ma byc dodatkowo na lotnisku obwozna prysznicownia zainstalwoana wiec luksus :decayed:

tu masz poglad na impreze

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/44479598" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" width="500"></iframe>

Gość harry19-19
Opublikowano

Witam Panów chętnie dołączę się do zlociku w Iłży , którego dnia dokładnie ten zlot , godzina i miejsce czyli adres , jestem z Jarosławia woj.Podkarpackie , chętnie dołączę się do grupki , czy ktoś z Podkarpacia jedzie proszę zgłaszać się :))) , a jak nikt to połączę się z woj.lubelskiego ;):) o ile koledzy mi pozwolą :))) pozdrawiam miłośników a4

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

harry19-19 napisał(a):
Witam Panów chętnie dołączę się do zlociku w Iłży , którego dnia dokładnie ten zlot , godzina i miejsce czyli adres , jestem z Jarosławia woj.Podkarpackie , chętnie dołączę się do grupki , czy ktoś z Podkarpacia jedzie proszę zgłaszać się :))) , a jak nikt to połączę się z woj.lubelskiego ;):) o ile koledzy mi pozwolą :))) pozdrawiam miłośników a4

a i jeszcze jedno , jak ktoś nie ma jak jechać a chce się dostać chętnie wezmę osoby na podkład :)));)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...