Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 slepy napisał(a): tam są zapisy czy jak to wygląda? karte wypełnia sie wjazdową, tzw dekalracja, okreslasz ilosc osób samochód itp.. deklaracje sa też na bramie wjazdowej:wink: lotnisko ma dobrej kondycji nawierzchnie wiec mozna zglebic na maxa, ale dojazd taki sobie:wink:
slepy Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Kowi87 napisał(a): slepy napisał(a): tam są zapisy czy jak to wygląda? karte wypełnia sie wjazdową, tzw dekalracja, okreslasz ilosc osób samochód itp.. deklaracje sa też na bramie wjazdowej:wink: lotnisko ma dobrej kondycji nawierzchnie wiec mozna zglebic na maxa, ale dojazd taki sobie:wink: może by sie udało wygospodarowac weekend:whistling:
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Fajnie by było poznać osobiscie:decayed: impreza moze nie nalezy do jakichś super ciekawych, bo óglnie z roku na rok nic sie nie porawia pod wzgledem atrakcyjnosci, noi jest to ogólnopolski zlot golfa, wiec tego tam najwiecej:whistling: ale im wiecej A4 tym lepszy film:grin:
slepy Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Kowi87 napisał(a): Fajnie by było poznać osobiscie:decayed:impreza moze nie nalezy do jakichś super ciekawych, bo óglnie z roku na rok nic sie nie porawia pod wzgledem atrakcyjnosci, noi jest to ogólnopolski zlot golfa, wiec tego tam najwiecej:whistling: ale im wiecej A4 tym lepszy film:grin: jakies 300km w jedną strone:eusathink:, ale pomyślimy:decayed:
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 no troche daleko, zobaczymy jaka będzie frekwencja forumowiczów od nas którzy zaklepią wjazd na 100% bo jak bedzie niewielu to wiadoma sprawa:thumbdown:
konus Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 stary nie pier**l że nie stać Cię na parę litrów ropy ja mam może z 50 km bliżej i na benzynie opłaca mi się jechać bo jest klimat jak nie to do mnie masz pół godzinki drogi i zabiorę Cię na pokład ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- zresztą jeśli chodzi o drogi to do masz drogi jak stół jeśli pojechałbyś przez: Brzesko, Koszyce, Nowy Korczyn, Busko Zdrój, Kielce, Radom, Zwoleń, Puławy Może tylko przez Kielce trochę kolein ale tak to prawie jak hameryka
Kowi87 Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- jedyne co ta radom jest przejebany, przynajmniej wąłsnie ta trasa na zwoleń, wylotówka z radomia tragedia
konus Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 zastanawiam się jaka jest droga od sandomierza na zwoleń bo w sumie ostatnio wracałem tak z dęblina ale nie zapomniałem jak tam to wygląda jedyne co to na jakiejś wsi zarobiłem 4 pkt i 100 zł bo mnie laserem zdjęli ale w tamtym roku jechałem przez radom i 20km po dziurach z 250km to i tak nie jest źle
slepy Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 konus napisał(a): zastanawiam się jaka jest droga od sandomierza na zwoleń bo w sumie ostatnio wracałem tak z dęblina ale nie zapomniałem jak tam to wygląda jedyne co to na jakiejś wsi zarobiłem 4 pkt i 100 zł bo mnie laserem zdjęli ale w tamtym roku jechałem przez radom i 20km po dziurach z 250km to i tak nie jest źle w sumie to bardziej o czas sie rozchodzi:wink:, ale pomyślimy:decayed:
konus Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 no to wbij do mnie albo podjade po Ciebie i Cię zgarnę w razie czego będzie miał kto za mnie wracać w niedziele no jeśli o czas chodzi to taka trasa jak pisałem wcześniej przez Kielce Radom bo można cisnąć i pogonisz szybciej
mrogal Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 slepy napisał(a): Kowi87 napisał(a): slepy napisał(a): tam są zapisy czy jak to wygląda? karte wypełnia sie wjazdową, tzw dekalracja, okreslasz ilosc osób samochód itp.. deklaracje sa też na bramie wjazdowej:wink: lotnisko ma dobrej kondycji nawierzchnie wiec mozna zglebic na maxa, ale dojazd taki sobie:wink: może by sie udało wygospodarowac weekend:whistling: wpadaj bedzie epicko juz to czuje :grin:
galka90 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 egon@ napisał(a): Emil ja też wybieram się w sobotę będę jechał od Pulaw więc możemy się styknac w żyrzynie. ja też na sobotę ale kolega żeby w Żyrzynie nie za długo czekał bo go strażniczki leśne z kasy wyskubią
Gwerty Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 moze wpasc, powiedzcie jak tam jest z noclegami?
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nocleg to raczej namioty, ale jak chcesz gdzieś w warunkach ludzkich to 10-15km od lotniska jest hotel/restauracja x2:wink: o 22 zamykaja bramy na lotnisku Zajazd Na Towarowej - Dęblin, w Dęblinie (ul. Towarowa 5) opcja w dęblinie Bogusz Cicha - Ryki, w Rykach (ul. Cicha 30) opcja w rykach Hotel Olivia - Ryki, w Rykach (ul. Warszawska 59E) Karczma Rybna Hotel - Ryki, w Rykach (ul. Lubelska 11) i pare innych w terenie... Ale ogólnie zlotowicze nocujący wybierają namioty, impreza prawde mówiac trwa piątek i sobote, wieczorem nakórfia nutka z DJki, bo w neidziele to już nic sie nie dzieje:whistling: takze jak droga powrotna nie trwa pół dnia to polecam przy okazji w niedziele sobie kazimierz dolny zwiedzić(jakieś 60km od lotniska) jeśłi będą siły:decayed:
EmilAudi_LLE Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ramki i zmycz Już jest więc mam nadzieje że kogoś poznam na majóvwce ;d
mrogal Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Gwerty napisał(a): moze wpasc, powiedzcie jak tam jest z noclegami? namioty ale luz impreza trwa do rana pod scena wiec i tak bedziesz w takim stanie ze bedzie Ci obojetne gdzie zalegniesz Grillek jakis sie pali, jest fajowo, toi toie sa, w tym roku ma byc dodatkowo na lotnisku obwozna prysznicownia zainstalwoana wiec luksus tu masz poglad na impreze <iframe src="http://player.vimeo.com/video/44479598" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen="" frameborder="0" height="281" width="500"></iframe>
Gość harry19-19 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Witam Panów chętnie dołączę się do zlociku w Iłży , którego dnia dokładnie ten zlot , godzina i miejsce czyli adres , jestem z Jarosławia woj.Podkarpackie , chętnie dołączę się do grupki , czy ktoś z Podkarpacia jedzie proszę zgłaszać się )) , a jak nikt to połączę się z woj.lubelskiego o ile koledzy mi pozwolą )) pozdrawiam miłośników a4 ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- harry19-19 napisał(a): Witam Panów chętnie dołączę się do zlociku w Iłży , którego dnia dokładnie ten zlot , godzina i miejsce czyli adres , jestem z Jarosławia woj.Podkarpackie , chętnie dołączę się do grupki , czy ktoś z Podkarpacia jedzie proszę zgłaszać się )) , a jak nikt to połączę się z woj.lubelskiego o ile koledzy mi pozwolą )) pozdrawiam miłośników a4 a i jeszcze jedno , jak ktoś nie ma jak jechać a chce się dostać chętnie wezmę osoby na podkład ))
Rekomendowane odpowiedzi