Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to fajno :wink:

Kowi jedziesz tam o 15.00 i pilnujesz miejscówki fajnej :decayed:

jak Pan inżynier zarządzi to nie ma c**ja we wsi :grin:

kierofnik kurfa nie indżynier :decayed:

no także tego lepta te swoje ulepy już niedługo impreza :kox:

Opublikowano

Czy ktoś kto będzie na majówce, moze mi nagrać mapy od rns-e i spolszczenie oczywiście odwdzięczę sie na miejscu. Jak by był ktoś tak miły proszę pisac na PW.

Opublikowano
Czy ktoś kto będzie na majówce, moze mi nagrać mapy od rns-e i spolszczenie oczywiście odwdzięczę sie na miejscu. Jak by był ktoś tak miły proszę pisac na PW.
to ja sie podepne :banan:
Opublikowano

Ale masz te mapy i tylko je nagrać na płyte, czy załatwić takie mapy? jak masz linka do pewnego źrudła to ściagne i nagram na miejscu:wink:

Opublikowano

Mój ulep gotowy na MajóVWkę... :)

Gość harry19-19
Opublikowano
Mój ulep gotowy na MajóVWkę... :)

:decayed::good::evil2: moje jeszcze zbiera się do kupy :grin:

Opublikowano

jakby co to lubelski wyjazd grupowy jest w piątek o 15tej a w sobotę o 8mej z parkingu przy skansenie

Gość harry19-19
Opublikowano
jakby co to lubelski wyjazd grupowy jest w piątek o 15tej a w sobotę o 8mej z parkingu przy skansenie

ja bym wpisał się na sobotę , nie wiem gdzie jest skansen , jak można prosić to poproszę o adres :decayed: , no i oczywiście czy można dołączyć się :D

Opublikowano

bez lubatrów jedzieta ? :decayed:

Opublikowano

ja bym wpisał się na sobotę , nie wiem gdzie jest skansen , jak można prosić to poproszę o adres :decayed: , no i oczywiście czy można dołączyć się :D

oczywiście że można Aleja Warszawska 96

nie jedziemy przez Lubartów tylko trasą Lublin - Warszawa

Gość harry19-19
Opublikowano

oczywiście że można Aleja Warszawska 96

nie jedziemy przez Lubartów tylko trasą Lublin - Warszawa

okej dzięki:hi: , właśnie wolę dobrą trasę mieć przez Biłgoraj nie myślę jechać tam jest masakra droga , jak już to przez Rzeszów i do góry aż do Lublina

Opublikowano

Dobra to ilu aut mozemy sie spodziewać:naughty:

Gość harry19-19
Opublikowano
Dobra to ilu aut mozemy sie spodziewać:naughty:

kolego nie wiem :D wszystko wyjaśni się na miejscu :D

Opublikowano

Krycha lecisz w tym roku? :naughty:

Opublikowano

Dopiszcie mnie do listy :) i będę wdzięczny za zajęcie miejsca koło was :) będę jechał razem z rafalekx z wawy :)

Przy okazji: przerabiał ktoś temat czyszczenia RNS-E płytą czyszczącą? Jak wrażenia? Dysponuje ktoś taką płytą i mógłby zabrać ją na majóvwkę?

Opublikowano

kowi będę będę, także do zobaczenia :hi:

Opublikowano

:drinks:

Opublikowano
pijemyyyyy :naughty::polew::banan::grin::drunk::drinks:

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

Dopiszcie mnie do listy :) i będę wdzięczny za zajęcie miejsca koło was :) będę jechał razem z rafalekx z wawy :)

Przy okazji: przerabiał ktoś temat czyszczenia RNS-E płytą czyszczącą? Jak wrażenia? Dysponuje ktoś taką płytą i mógłby zabrać ją na majóvwkę?

dysponujesz wyjmakami do RNSe? wyczyscimy laser IPA

ktos chcial plyte mam ja ale mi radio nie czyta do konca, albo laser brudny albo plyta slaba i trzeba przegrac jak ktos chce niech wezmie 2 plyty DVD to kowi nam nagra przegra :decayed:

Opublikowano

Rns-e podobnno czyta tylko płyty verbatim 8,5 gb. Jade pierwszy raz co brać ze sobą ? Tam na miejscu sa jakieś sklepy ?

Opublikowano
Rns-e podobnno czyta tylko płyty verbatim 8,5 gb. Jade pierwszy raz co brać ze sobą ? Tam na miejscu sa jakieś sklepy ?

wez chabanine na grylla stoliczek i siedzonko picku jedzonko itd :D

sa parasoel piwne grille itd do skelpu trza podlatac autem :) poza zlot

oo wlasnie to niech wezmie ta OSOBA VERBATIMKE 8,5GB :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...