paput Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Fajnie by było poznać osobiscie:decayed:impreza moze nie nalezy do jakichś super ciekawych, bo óglnie z roku na rok nic sie nie porawia pod wzgledem atrakcyjnosci, noi jest to ogólnopolski zlot golfa, wiec tego tam najwiecej:whistling: ale im wiecej A4 tym lepszy film:grin: i ja mam na sobotę wolne w pracy zaklepane ale nie wiem czy swoim przyjadę bo żona mi mówi "chyba jedziecie Michała (B6) autem a nie tym Twoim gratem?" uj wie śmiać sie czy płakać
levis1991 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 cześć wam, może ja bym wpadł na Ułęż. 2 lata temu byłem audi 80 1zprogram a w tym roku audi a4 b6
rafalekx Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Zbiera się coraz większa ekipa:banan: Ja już się doczekać nie mogę wreszcie mam nadzieję zrobić godny wjazd
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 no Ty narobisz dymu w hoooj:kox: kto mi pneumata zmajstruje:embarrassed:
konus Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Zbiera się coraz większa ekipa:banan: w tamtym roku topiliśmy się w strugach deszczu a mam nadzieje że w tym roku potopimy się w strugach alkoholu
Armi Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Wrzuciłbym muzyczny hit zeszłorocznej majówvki ale wstyd:decayed:
mrogal Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Zbiera się coraz większa ekipa:banan: Ja już się doczekać nie mogę wreszcie mam nadzieję zrobić godny wjazd jak pierdolniesz to wjedziesz z drzwiami do kuchni ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- Zbiera się coraz większa ekipa:banan: w tamtym roku topiliśmy się w strugach deszczu a mam nadzieje że w tym roku potopimy się w strugach alkoholu piertolisz bos ucikł ja z "Adamami" dobrze popłynąłem ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Wrzuciłbym muzyczny hit zeszłorocznej majówvki ale wstyd:decayed: wstyd to krasc i z baby spasc ten? czy ten? WRZUTA - Tik- Tihuju
konus Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 piertolisz bos ucikł ja z "Adamami" dobrze popłynąłem no tak wyszło zresztą parch był ujepany i wstyd było stać nawet zresztą mojej w tym roku nie będzie i nie będzie mi kto miał suszyć głowy żeby się zwijać bo głodna jest
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 no Ty narobisz dymu w hoooj:kox: kto mi pneumata zmajstruje:embarrassed: bez przesady ale fajno by było jak pierdolniesz to wjedziesz z drzwiami do kuchni przelecę koło kuchenek gazowych zawrócę i stanę międzi kiblami
cinekLeczna Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Ja tez sie pisze ale tylko na sobote
konus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ja bym na twoim miejscu został z noclegiem ja rok temu byłem na sobotę tylko i do tej pory żałuje więcej takiego błędu nie popełnię
cinekLeczna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Przemysle to przemysle ;D W sumie niedziela wolna ale zobacze A co do tych deklaracji to jak to jest. Trzeba gdzies ja wysylac czy na miejscu sie zdaje ? Bo nie orientuje sie jak to wszystko przebiega..
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 na miejscu sie zdaje, uzupełnić tez bedzie można na miejscu, ale lepiej mieć wypełniona odrazu bo i tak kolejka aut przed brama wjazdowa da Ci sie we znaki:whistling:
cinekLeczna Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ok dzieki za poinformowanie mnie o tym ;D
mrogal Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 na miejscu sie zdaje, uzupełnić tez bedzie można na miejscu, ale lepiej mieć wypełniona odrazu bo i tak kolejka aut przed brama wjazdowa da Ci sie we znaki:whistling: mozna tez online bodajze
Rekomendowane odpowiedzi