Marcin Gugu33 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Ja też sie wybieram, choć jeszcze ekipa całkowicie nie zagadana ale mam nadzieje ze wyjdzie, w 2011 bylem w Pruszczu Gdańskim i marzyłem zeby znowu gdzieś podjechać na taki zlocik Plan taki żeby byc jakoś około 18 w piątek i do soboty wieczór, na razie trzeba szukać namiotu i ludzi
Gość harry19-19 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Ja też sie wybieram, choć jeszcze ekipa całkowicie nie zagadana ale mam nadzieje ze wyjdzie, w 2011 bylem w Pruszczu Gdańskim i marzyłem zeby znowu gdzieś podjechać na taki zlocik Plan taki żeby byc jakoś około 18 w piątek i do soboty wieczór, na razie trzeba szukać namiotu i ludzi kolego u mnie też tak jest , nie mogę nagadać się z ludźmi , ja też wybieram się , może gdzieś tak po drodze byśmy spotkali się i razem zajechali
kaczmar13 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Panowie, pomyślcie o zorganizowaniu miejsca. Może zrobić tak że pierwsi będą stawać wzdłuż trawnika blokując miejsce kolejnym z A4. Przy takiej ilości wjeżdżających aut nie łatwo utrzymać się w jednej grupie. Ja będę w sobotę po południu dopiero i podejrzewam że ciężko będzie znaleźć miejsce obok Was, chyba że ustawicie się w bocznym trawiastym sektorze...o ile dacie radę tam wjechać hehe
rafalekx Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Mi się wydaje że będziemy starać się ustawić jak najbliżej asfaltu mrogal, Kowi, Adam i ja na bank stajemy razem po prawej stronie przy asfalcie najprawdopodobniej. Ja na lewo w "pole" się nie pcham Postaramy się zająć jak najwięcej miejsc dookoła siebie
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 w polu jest lipa, na asfalcie będziemy na filmach:naughty:
Armi Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 A3 club zrobil spis osob obecnych. Zorganizowali sobie tasme i pacholki i beda mieli sektor. Pewnie na poczatku. Na jakies 30aut.
mrogal Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 A3 club zrobil spis osob obecnych. Zorganizowali sobie tasme i pacholki i beda mieli sektor.Pewnie na poczatku. Na jakies 30aut. ryczydół i okoliczniaki o ktorej zamierzacie wjechac?
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 hmm samemu to tam nic nie zdziałam:facepalm: trzeba by też liste zrobić tak w ogóle, bo prawde mówiac rok temu tez planowało dużo uzytkowników być, a wyszło jak zwykle, takze fajnie jak by sie pewniaki zadeklarowali:wink: Ja moge być o 16 nawet:wink: ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- tylko znowu pewnie okroją pas do połowy.. jak rok temu pod wzgledem ustawiania sie, i wygonią w trawy:facepalm:
mrogal Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 hmm samemu to tam nic nie zdziałam:facepalm:trzeba by też liste zrobić tak w ogóle, bo prawde mówiac rok temu tez planowało dużo uzytkowników być, a wyszło jak zwykle, takze fajnie jak by sie pewniaki zadeklarowali:wink: Ja moge być o 16 nawet:wink: ---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- tylko znowu pewnie okroją pas do połowy.. jak rok temu pod wzgledem ustawiania sie, i wygonią w trawy:facepalm: bez sensu ja sie na glebie w trawe nie wpakuje
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 wujas a ty o której planujesz być, jak byś miał jaką tasme to weź, bo w tej mojej mieścinie to chyba nie ma takich rzeczy, jak bede wstanie to jutro podlece do budowlanego moze co znajde:wink:
konus Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 to i mi miejsce zajmijcie o ile k**wa będę miał auto
mrogal Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 wujas a ty o której planujesz być, jak byś miał jaką tasme to weź, bo w tej mojej mieścinie to chyba nie ma takich rzeczy, jak bede wstanie to jutro podlece do budowlanego moze co znajde:wink: ale jaka tasme magnetofonowa miernicza do wywietlacza w samsungu
sasza Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 W każdym tesco jest Lepiej biało-czerwona bardziej widooczna.
Kowi87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Nie chcesz wiedziec jakie w Rykach jest tesco:facepalm:
rafalekx Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Ja mogę mieć taką taśmę ale przyjadę koło 18-19 Ludziska weźmiecie grille? zrobimy ściepę na jakiś brykiet czy cosik. Ja oczywiście ustawiam się z Wami żeby nie było chyba mnie nie wygonicie
rafalekx Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 no to fajno Kowi jedziesz tam o 15.00 i pilnujesz miejscówki fajnej
mrogal Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 no to fajno Kowi jedziesz tam o 15.00 i pilnujesz miejscówki fajnej jak Pan inżynier zarządzi to nie ma c**ja we wsi
sasza Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Ja też biere grilla, jakieś węgle brykiety podpałki uje muje dzikie węże, nawet lodówka moze będzie na pokładzie. Jak będę jechał to w łecznej jak będzie wezmę taśme.
Rekomendowane odpowiedzi