griga-st Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Szkoda ze spota nie ma dziś/jutro. Wielu kolegów zjechało do "bazy", i chętnie by się też zpikneli(np. ja:wink:). Wiadomo ze z Podkarpacia mase ludzi przebywa poza domem:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zawsze można zrobić coś na szybko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Policja Rzeszów / Komendy miejskie i powiatowe / KPP Ropczyce / Wydarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Szkoda że nie S-Line byłyby graty do rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no audik ledwo draśnięty a kawałek chałupy wyrwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Cześć, Nie wiem, czy mieliście okazję odwiedzić tą stronkę, ja z niej skorzystałem i zrobiłem Sobie tapetę , mają dobrej jakości zdjęcia i duże rozdzielczości. Audi Dodatkowo patrzyłem jeszcze na parametry audi na tej stronie Automobile-Catalog the complete Catalog of Cars, car specs database Jeżeli uważacie to za spam, to skasujcie posta, ale pomyślałem, że się podzielę, może ktoś będzie miał ochotę pooglądać Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja juz na letnich smigam Zaglądne na SPOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja też, od soboty:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek89rz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Panowie i Panie jaka planowana frekwencja na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Niestety nie udało mi się załatwić zastępstwa w pracy, ale muszę być w robocie przed 18 więc zajrzę na chwile na 17 i potem myknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja też planuję dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A więc do zobaczenia o 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tez najprawdopodobniej wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja juz na letnich smigam Zaglądne na SPOTA Czyli Grześ będziesz? Jak masz może fisową manetkę avant b6/7, to weź ze sobą bo potrzebuję dla kuzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek89rz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ma ktos do sprzedania ramke klubowa:p prosil bym na spota zeby zabral:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja mam chyba jedną sztukę w garażu ale na spota się nie wybieram bo nie mam sił po basenie mogę oddać za np 2 browary ... będę w Rzeszowie po 20 jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek89rz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ok biore:p tylko jaka marka browara:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ok biore:p tylko jaka marka browara:D idę zobaczyć czy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Słuchajcie, przymierzam się do zakupu kosmetyków z firmy --> MX NOWICKI kosmetyki samochodowe, auto detailing, zaprawki lakiernicze Po ostatnim zamówieniu jestem cholernie zadowolony. Na stronce macie kosmetyki Megsa, Vallet Pro czy Chemical Guys. Woski, odświeżacze, aplikatory - z najwyższej półki. Kilka osób i rozłożą nam się koszty przesyłki. Kto jest chętny to proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co myślicie o tym, żeby od przyszłego spota wrócić na Podpromie?? W razie deszczu zawsze będzie można podjechać do Plazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi