Opublikowano 5 Lipca 201412 l Jak Kostaryka teraz wygra to jutro na spocie stawiam flaaache . d*pa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Lipca 201412 l No miało mnie nie być, ale całkiem możliwe że jednak wyrobię aby na spota zaglądnąć
Opublikowano 6 Lipca 201412 l :facepalm: ile autek na spocie byłooooooooooooo kto nie był to niech :thumbdown::thumbdown::thumbdown: żałuje ... :banan::banan:
Opublikowano 6 Lipca 201412 l :facepalm: ile autek na spocie byłooooooooooooo kto nie był to niech :thumbdown::thumbdown::thumbdown: żałuje ... :banan::banan: Ja byłem na moment, słyszałem też że byłeś później
Opublikowano 6 Lipca 201412 l :facepalm: ile autek na spocie byłooooooooooooo kto nie był to niech :thumbdown::thumbdown::thumbdown: żałuje ... :banan::banan: Ja byłem na moment, słyszałem też że byłeś później Zawitałem na chwilkę ..... a ty coś się tak zmył szybko ..... :naughty:
Opublikowano 6 Lipca 201412 l :facepalm: ile autek na spocie byłooooooooooooo kto nie był to niech :thumbdown::thumbdown::thumbdown: żałuje ... :banan::banan: Ja byłem na moment, słyszałem też że byłeś później Zawitałem na chwilkę ..... a ty coś się tak zmył szybko ..... :naughty: Z koleżanką się umówiłem na rowerek
Opublikowano 8 Lipca 201412 l Znam z widzenia tego instruktora co zginał Rzeszów: Samolot, który rozbił się na śląsku należał do firmy z Malawy [WIDEO] - 6 lipca 2014 ---------- Post dopisany 08-07-2014 at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2014 at 07:04 ---------- szukam kogos z Gorlic moze ktos bedzie tamtedy przyjezdzal ?
Opublikowano 9 Lipca 201412 l Cześć, Potrzebuje informacji na temat serwisu samochodowego, czy zna ktoś z Was może i ma jakieś doświadczenie , zależy mi na doświadczeniu, a nie zasłyszanej opinii na temat tego serwisu. Serwis Big Serwis Grzegorz Beskur, ul. Olbrachta 14, Rzeszów Pytanie czy robił ktoś u niego swój silnik jakieś diagnozy, wymiany uszczelek itp, nie mówię o wymianie oleju, czy klockach Pozdrawiam Tomek
Opublikowano 9 Lipca 201412 l Cześć,Potrzebuje informacji na temat serwisu samochodowego, czy zna ktoś z Was może i ma jakieś doświadczenie , zależy mi na doświadczeniu, a nie zasłyszanej opinii na temat tego serwisu. Serwis Big Serwis Grzegorz Beskur, ul. Olbrachta 14, Rzeszów Pytanie czy robił ktoś u niego swój silnik jakieś diagnozy, wymiany uszczelek itp, nie mówię o wymianie oleju, czy klockach Pozdrawiam Tomek Hej, JA mogę Ci polecić inny serwis w którym serwisuje swoje V6 (co prawda diesel ). Nie mam sie do czego przyczepić, robię wszystko z rozrządem włącznie, nawet ustawili kąt początku wtrysku wzorowo - poprawiając autorud. W razie czego dane na PRV jak będziesz chciał.
Opublikowano 11 Lipca 201412 l Pany takie przydatne info wrzucać na ogólny, bo za chwilę zniknie w tłumie i znów ktoś będzie szukał tego samego Jakieś fotki z ostatniego spotu?
Opublikowano 11 Lipca 201412 l Pany takie przydatne info wrzucać na ogólny, bo za chwilę zniknie w tłumie i znów ktoś będzie szukał tego samego Jakieś fotki z ostatniego spotu? Robiliśmy foty ale koleżanką spacerującym po moście he jak kolega wspomninał szkoda że nie jest szklany chodnik ....
Opublikowano 12 Lipca 201412 l Pany jutro audi podkarpacie robi spota o 16 na podpromiu kto sie wybiera? ja bede wkoncu swoim samochodem
Opublikowano 14 Lipca 201412 l Komu polarek jeszcze ? brakuje 2 sztuk http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html
Opublikowano 16 Lipca 201412 l Witam jestem tutaj nowy i zauwazylem zlocik w RZE w najblizsza niedziele mozliwe ze i ja sie zjawie. niedawno kupilem swoja a4 i wszystko jak narazie seria... no ale moze przyjade i zobacze co i jak to wyglada. pozdrawiam!
Opublikowano 17 Lipca 201412 l Wpadaj kolego napewno bedziesz mial co podpatrzec A ja sie tez zjawie na spocie w końcu ale pewnie sierpniowo/wrzesniowym
Opublikowano 18 Lipca 201412 l A ma ktos jakies gadzety tam na sell czy na forum trzeba zamawiac ?;p A ile tak mniej wiecej jest autek na zlociku ?;p