Hotest Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja bym sie dolaczyl ale przed 16 lipca nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wreszcie coś ruszyło Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 cos nieśmiało towarzystwo wypowiada sie co do daty 30-06-07 odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 cos nieśmiało towarzystwo wypowiada sie co do daty 30-06-07 odwagi Tu nie ma co się "wypowiadać" tylko trzeba być 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 całkiem możliwe, że 30 czerwca będę w Rzeszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 To zapraszamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mi oczywiście jak najbardziej (jak zawsze) PASUJE!!! :):) 30 CZERWCA 2007, GODZ 17, PODPROMIE. całkiem możliwe, że 30 czerwca będę w Rzeszowie zapraszamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 całkiem możliwe, że 30 czerwca będę w Rzeszowie O to będzie święto jak nadmorski mod nas odwiedzi. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mi oczywiście jak najbardziej (jak zawsze) PASUJE!!! :):) 30 CZERWCA 2007, GODZ 17, PODPROMIE. Takie podejście mi się podoba Oby więcej takich userów A mod z pomorza oczywiście mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A mod z pomorza oczywiście mile widziany bedzie spotkanie PÓŁNOC-POŁUDNIE [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2007, 09:52 _________________________________________________Kto jeszcze jest chętny na spotka 30 czerwca??? Bo jakoś słabe zainteresowanie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja tam jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Bo jakoś słabe zainteresowanie widze Za 1 razem zainteresowanie też było takie sobie a pare osób było. A ci co najbardziej krzyczeli niezjawili się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badunio Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja sie pojawie moze jeszcze wezme tego narwanego z tym zielonym A3 przynajmniej wesoło jak szleje co wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Coś słyszałem, że skrzynia mu się wysrała? A bierz, kogo chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja tam jestem zainteresowany I to mi się podoba [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 08:07 _________________________________________________ ja sie pojawie moze jeszcze wezme tego narwanego z tym zielonym A3 przynajmniej wesoło jak szleje co wy na to??? bierz wszystkich, kto chetny czym więcej ludziów tym lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mógłby jakiś mod/admin zmienić 1 post, albo właściciela tego postu Tak żeby były aktualne wiadomości podawane na początku tematu. Thx.[br]Dopisany: 20-06-2007, 19:39:33_________________________________________________A teraz mi tak do głowy przyszło żeby jakąś grupą wybrać się do Chrzanowa. Chłopaki z Krakowa, Opola coś tam kombinują 29,30. Może by nas zaprosili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Czesc chciałem sie zapytać gdzie jest w Rzeszowie strzelnica myśliwsa bo 21-22.VII.07 jadę tam na XXXX Mistrzostwa Polski PZŁ w kl. Powszechnej Rzeszów (Bór) i nie wiem jak tam dotrzeć jak mogl by mi kto wytlumaczyc to bym był wdzięczny nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A teraz mi tak do głowy przyszło żeby jakąś grupą wybrać się do Chrzanowa. Chłopaki z Krakowa, Opola coś tam kombinują 29,30. Może by nas zaprosili oczywiście, że jesteście zaproszeni http://www.karczmianejadlo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mógłby jakiś mod/admin zmienić 1 post, albo właściciela tego postu Tak żeby były aktualne wiadomości podawane na początku tematu. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A teraz mi tak do głowy przyszło żeby jakąś grupą wybrać się do Chrzanowa. Chłopaki z Krakowa, Opola coś tam kombinują 29,30. Może by nas zaprosili oczywiście, że jesteście zaproszeni http://www.karczmianejadlo.pl/ Thx za zaproszenie ja bym przyjechał tylko pewnie nikt więcej się niezdecyduje. Może następnym razem Zrobione. Dzięki szogun0 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi