Gość rob Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Thx za zaproszenie ja bym przyjechał tylko pewnie nikt więcej się niezdecyduje. Może następnym razem nie bój się, krzywdy Ci nie zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 nie bój się, krzywdy Ci nie zrobimy Tak czułem ale jednak samemu zapitalać tyle świata się niegodzi Zobacze jak sytuacja się rozwinie jak coś to dam cynk, w poniedziałek, czy dam rade przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 może tym razem sie uda być :-) chociaz na chwilkę Szuder jechałeś może trasa Rzeszów - Sanok w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 może tym razem sie uda być :-) chociaz na chwilkę przybywaj koniecznie!! Szuder jechałeś może trasa Rzeszów - Sanok w tygodniu? jeżdże codziennie trasą: boguchwała - rzeszów oraz rzeszów - boguchwała jakby nie było to krótki odcinek trasy rzeszów - sanok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a to nie bo to było az za brzozowem, ale autko identyko jak Twoje czerwone, czarny gril , felunek, rej RZE :-) i sie parzyła ekipa na moje A4 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a to nie bo to było az za brzozowem, ale autko identyko jak Twoje czerwone, czarny gril , felunek, rej RZE :-) i sie parzyła ekipa na moje A4 :-) hmmmm.... za brzozowem ostanio nie bywałem sprawdze, czy mi nie zajumali autka... żartuje... może jakiś klon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 mam nadzieję, że spot w sobotę odbędzie się ? Ja mam zamiar przyjechać z kuzynką żony (Rzeszowianka), ona przyjedzie swoją Audi Coupe (Quattro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Napewno będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 mam nadzieję, że spot w sobotę odbędzie się ? Ja mam zamiar przyjechać z kuzynką żony (Rzeszowianka), ona przyjedzie swoją Audi Coupe (Quattro) Spot w sobotę napewno się odbędzie :thumbup: Zapraszamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 spot moze sie i odbedzie,ale cos pogoda ma byc kiepska ;( miejmy nadzieje ze sie im nie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No co Ty??? Pogoda ma być idealna Nie za ciepło nie za zimno.... No chyba, ze coś sie jeszcze zmieni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Hehe, trzeba będzie zabrać parasol prewencyjnie. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 No i po spotkaniu... Miłego oglądania. Blaszki zasłoniłem chociaż panowie z poloneza sobie pewnie pospisywali :polew: GALERIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Widzę że impreza "masowa" na najwyższym poziomie z pełną obstawą i "tłumem" fanów, chwali się chwali!! Tak to już jest, jak się należy do tak "snobistycznego" klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Cóż zrobić na siłę nikt tam nikogo nie ciągnął. Przyjechali tylko zainteresowani i inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Spot, spot i... po spocie... Najważniejsze, że ELITA przyjechała :thumbup: Było miło i kameralnie. Do zobaczenia następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Bardzo ładne fotki Niech żałują, Ci co nie byli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiors Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Niech żałują, Ci co nie byli.... np. ja Z tego co widzę to chyba nigdy sie nie pojawie no chyba ze za rok bo wtedy już będę miał prawko (tak zakładam)... tak to jest mieć starsze, dziwne rodzeństwo xD Jak bedzie nastepny to moze bede w rzeszowie to na nogach przyjde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 na piechote też może być... tylko przynieś zdjęcia A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi