harylog Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 no niestety, a mogło być więcej ludzi, zwłaszcza że widziałem trochę a4 kręcących się po RZ jak wracałem na mieszkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 To ja robie 160km (80x2) a ci co mieli bliżej nie dopisali? nieładnie, to co Panowie kiedy następny koniec listopada początek grudnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Hej:) Ja miałem ochote zaglądnąć na Podpromie ale nie wiem czy mozna sie dołączyć do Was :> Pozdro dla podkarpackich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Hej:) Ja miałem ochote zaglądnąć na Podpromie ale nie wiem czy mozna sie dołączyć do Was :> Pozdro dla podkarpackich Hej:) Ja miałem ochote zaglądnąć na Podpromie ale nie wiem czy mozna sie dołączyć do Was :> Pozdro dla podkarpackich jasne że możesz dołączyć... zapraszamy... [br]Dopisany: 29 Październik 2007, 13:59 _________________________________________________ i szuder czemu twojej bryki ne ma na fotkach ? przyjechałem z kolegą, bo nie mogłem prowadzić... ... ale musiałem przyjechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wania Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 hejka ludziska ...kiedy następny spocik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 hejka ludziska ...kiedy następny spocik ?? musisz zaglądać na forum... ... tu są wszystkie info o spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Koledzy znacie jaks dobry/tani hotel w rzeszowie w okolicach WSIZU ? potrzebowac bede na weekendy na jedna noc sobota/niedziela dla 2 osob. Jak ktos cos wie niech da znac - z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Na Okulickiego (5 min na nogach na WSIZ) jest hotel, standard nie najwyższy ale pewnie cena atrakcyjna. Jesli potrzebny Ci nocleg na szkołe to polecam bo bardzo blisko WSIZu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Na Okulickiego (5 min na nogach na WSIZ) jest hotel, standard nie najwyższy ale pewnie cena atrakcyjna. Jesli potrzebny Ci nocleg na szkołe to polecam bo bardzo blisko WSIZu. Dzieki, to jest w strone rynku jak jedzesz od wsizu ? po lewej stronie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Na Okulickiego (5 min na nogach na WSIZ) jest hotel, standard nie najwyższy ale pewnie cena atrakcyjna. Jesli potrzebny Ci nocleg na szkołe to polecam bo bardzo blisko WSIZu. Dzieki, to jest w strone rynku jak jedzesz od wsizu ? po lewej stronie tak? Jak bedziesz jechał od Tarnowa, to na pierwszym rondzie w Rzeszowie skręcasz w lewo i po prawej masz Restauracje Słoneczną i obok ten Hotel (ResHotel). pokol 2-osobowy z lazienką, tv i sniadaniem 110 zł. pokoj 2 osobowy z umywalką i sniadaniem 74 zł. Jak bys nie mogl trafic to sluze pomocą 502 318 575 Pozdro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Kiedy robimy następny spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Kiedy robimy następny spot?? A co myslicie o wspolnym spociku? Kielce-Tarnow-Rzeszow-Krakow...... Jak cos to Kielce i Tarnow juz sa chetni....pozostaje wybor terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Kiedy robimy następny spot?? A co myslicie o wspolnym spociku? Kielce-Tarnow-Rzeszow-Krakow...... Jak cos to Kielce i Tarnow juz sa chetni....pozostaje wybor terminu Ja widzialem ten wątek na "spotach Tarnowskich" i fajny pomysł musze przyznać A co do terminu to trzeba sie spieszyć przed śniegiem albo poczekać na wiosne :> Ale pewnie to pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 kolega Slaweq to juz wiem, ze jest chetny.... A pozostalych zapraszamy do Watku Spociki w Tarnowie........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 kolega Slaweq to juz wiem, ze jest chetny.... A pozostalych zapraszamy do Watku Spociki w Tarnowie........... Owszem ja jestem chętny i mam nadzieje ze ktoś z Rzeszowa też wybierze sie na ten spocik do Tarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 co myslicie o wspolnym spociku? Kielce-Tarnow-Rzeszow-Krakow...... Jak cos to Kielce i Tarnow juz sa chetni....pozostaje wybor terminu Hmmm, pomysł bardzo fajny , moja obecność zależy od terminu... i miejsca... Jaki termin proponujecie??? i gdzie ma sie odbyć ten spocik?? Ale chętnie bym sie wybrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zobacz na temat "spoty Tarnowskie":), terminy to wstepnie 17 badz 24 listopada a miejsce Tarnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, chciałbym żebyście się zapoznali z tym tematem... :th: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19642.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Zobacz na temat "spoty Tarnowskie":), terminy to wstepnie 17 badz 24 listopada a miejsce Tarnów OK, już wiem wiecej... dzięki... A teraz lista chętnych z Rzeszowa (i podkarpacia) na wspólny wyjazd na WSPÓLNY SPOT (Tarnów-Kielce-Kraków-Rzeszów) 17 lub 24 listopada 2007 Ja jestem chętny, nawet bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi