wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 niezla pogoda deszcz marznacy deszcz fatalne warunki do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 yyy gdzie wy mieszkacie? na polu +2st i lekko deszczyk pada, gdzie to przymarza ? bo jechałem teraz Rzeszów - Sanok i ideał droga czarna mokra czysta bez lodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 teraz bialo platki sniegu jak piora strusia padaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Snieg pada konkret :kox: tak duzych płatków jeszcze w tym roku nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 musi być pierwszy raz w tym roku :> ale spocik będzie dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 musi być pierwszy raz w tym roku :> ale spocik będzie dziś ? Oczywiście, że tak Maćki żyjecie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a mnie teraz musialo chorobsko dopasc pewnie nie przyjade na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a mnie teraz musialo chorobsko dopasc pewnie nie przyjade na spota Nie Ciebie jednego :gwizdanie: Wszystko przez te zmiany pogodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jak byście troche :drunk: to by Was choroby nie brały Ja się wyśmienicie czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Trzeba było odkazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dzis odkarzanko sylwestrowo -szampanowe :gwizdanie: niezapomnijcie szkla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja sie spoznie na spota, bo sie dowiedzialam ze mam obiadek u teściow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Słuchajcie, zostało mi ostatnie kilkanaście kubków klubowych. Gdyby ktos chciał to moge wziążć na spota. Jeśli ktos nie wie jak wygladają... http://www.a4-klub.pl/smf/kubki_kluboweiii_tura-t68748.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Słuchajcie, zostało mi ostatnie kilkanaście kubków klubowych. Gdyby ktos chciał to moge wziążć na spota. Jeśli ktos nie wie jak wygladają... http://www.a4-klub.pl/smf/kubki_kluboweiii_tura-t68748.0.html ja wezme 2 sztuki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sławek żyjemy ale h... z takim życiem Zmasakrowaliśmy się wczoraj poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sławek żyjemy ale h... z takim życiem Zmasakrowaliśmy się wczoraj poprostu Ty to ledwo na nogach stałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Widzisz, ja łychę w pysk a ona mnie na ziemię Zadzwoń lepiej do drugiego Maćka, bo była dłuuuuga droga do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zadzwoń lepiej do drugiego Maćka, bo była dłuuuuga droga do domu On tak zawsze ma - ja wiedziałem, że to sie tak skończy - dobrze ze sie wczesniej desantowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ty cwaniaczku to nawet mówić za wiele nie mogłeś bo by Cię Madzia zaraz doprowadziła do pionu ...Zgubiłem sweter, nie wiem jak ale zgubiłem ;( :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ty cwaniaczku to nawet mówić za wiele nie mogłeś bo by Cię Madzia zaraz doprowadziła do pionu dobry żart, :polew: ja nie traciłem czasu na gadanie tylko piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi