Dawid0 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 skalar kupił dystanse a za chwile będzie K>półośkę - ale + 10 do lansu jest A dlaczego? Wiele osób jeździ z dystansami i nie słyszałem żeby mieli jakieś kłopoty A tam może tylko łożysko zmieni... :gwizdanie: ja dziś na nogach przyjdę na podpromie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 piekna pogoda na spocie chyba troche autek zawita i oczywiscie potem grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 pogoda piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a dzisiaj jest jakis vag podkarpacie czy cos w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 czyli tak czy nie? :> bo takie sluchy mnie doszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubers Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 dobry sluch masz mnie niestety nie bedzie, takze zycze milego i smacznej kielbaski :> pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Spot i pierwszy grill mega udany Kto nie pojechał na Lisią niech załuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ja żałuję i to baardzo ;/ i znowu będę musiał przez jakiś czas bez naklejek klubowych jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Spocik udany rewelka i grill na lisiej malina ... Specjalne ukłony dla Wrclaguna (Grzesiu pokazałeś klasę ) ... brawoo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Podziękować wszystkim za udanego Grilosława było super! mile spędzony czas Oby takich więcej.. i oczywiście zapraszam na Grila do mnie na działkę - szczegóły i jakieś foty podam wkrótce Pokłony dla Grilarza kiełbaski i karkówa .... mmm MIODEK z Poważniem Tygrysiczka i Tygrysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 pewnie ze udany szybko czas zlecial przy grillu szkoda ze nie wszyscy przyjechali z Podpromia na Lisia Gore Troszke na poczatku wialo ale pozniej sie wiatr sie uspokoil Mysle ze pare fotek Slawek i Marcin wkleja Oby wiecej takich imprezek plenerowych :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texi89 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 to kiedy następny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja niestety nie dojechałem jednak z podpromia. Ale za to pooglądałem sobie a5 3.0 tdi Q. Fura wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jedna z fotek z dzisiejszej mini sesji Reszte fotek z grilla wrzucę na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 No nieźle dziś było: A z sesyjki to mi wyszło tak: :kox: :kox: Karkówka trochę ciężkostrawna :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 sławeq, dzięki za naklejki swoją droga - nieźle Ludu było wczoraj na Podpromiu, chyba wszystkie okoliczne Kluby miały spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tygrysiczka powinnaś zmienić nicka na Tygrysiątko a tak btw za bardzo byłaś zaaferowana rozmowa z wrclaguna to nie chciałem przerywać więc się nie przywitałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 kilka fot z grilllllllllowania http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tygrysiątko????? a dlaczego????? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi