miro_x Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Koledzy wiecie coś o jakimś mechaniku który naprawia Webasta?? Konkretnie w Volvo v70 d5 diesel Przecież koło Łańcuta masz w Głuchowie naprawę. tylko nie wiem czy w osobowych tez robią
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 o 17 nic nie widziałem z sharg-em objechaliśmy parking i huhu Ja bylem o 19.00 w MILLENIUM na pizzy
GM Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Grześ ty mi jeden prawdę powiesz było coś w końcu wczoraj ? czy nie
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Grześ ty mi jeden prawdę powiesz było coś w końcu wczoraj ? czy nie Nikogo nie widzialem
notorious Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Panowie jest tu ktoś kto moglby mi zalatwic praktyki ?? musze 240 godzin praktyk zaliczyc na uczelnie.. potrzebuje cos zwiazanego z dziennikarstwem albo chodz troche zwiazanego w tym temacie.. ;] oczywiscie mowimy tu o zalatwieniu praktyk po znajomosci ;P bez koniecznosci udzielania sie na nich przez te 240 godzin ;] moze by sie dalo cos zalatwic:P
Tomi_G Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ostrzeżenie z jednego z osiedli w Rzeszowie ;( Dziś przekonałem się jak to jest zobaczyć rano puste miejsce po swoim autku ;(;(;( Pilnujcie swoich furek
grzes1150 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ostrzeżenie z jednego z osiedli w Rzeszowie ;( Dziś przekonałem się jak to jest zobaczyć rano puste miejsce po swoim autku ;(;(;( Pilnujcie swoich furek Przykra sprawa Długo miałeś auto? Z jakiego osiedla poszło? Daj może jakieś foty może coś ktoś widział. :gwizdanie:
GM Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 ;( ;( :facepalm: :ranting1: :ranting1: h***...e , gnoje j**ane, tak najłatwiej podjebać ....... :evil: :ranting1:
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 To chyba ktores z kolei Komu jeszcze ukradli od nas ?
bocieq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 jutro wynajmuje garaż Współczuje, jakie to osiedle ?
GM Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 jutro wynajmuje garaż jutro ? ........ oni mają na dzisiejszą noc zlecenie na Twój wóz. Tak serio to jak mają Ci ukraść to i tak garaż nic nie pomoże
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja ..erdolę a myślałem że Rzeszów to jeszcze jest bezpieczny Stary - szczerze Ci współczuję ;( Miałeś chociaż jakieś Auto Casco ? daj jakieś foto, tablice - może Ktoś z Nas cudem się na Twoje autko natknie ???
Wiczel Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 @Tomi_G możesz w końcu napisać, które osiedle? Daj jakieś znaki szczególne tego auta może jeszcze nie jest na Ukrainie albo w częściach, może ktoś coś zauważy. Nie poddawaj się Daj opis, kolor auta, zdjęcie, nr rejestracyjne, teraz to już żadna tajemnica no przykra sprawa Kuźwa ide po AC od kradzieży jak najszybciej. Nosiłem się z zamiarem ale to przeważyło szale 400stówki w PZU minicasco to jeszcze nie majątek jakiś a spać można przynajmniej spokojnie Trzymaj się chłopie bo pewnie każdy by tak zareagował jak Ty
Tygrysiczka Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Raz mnie zatrzymala kryminalka(ee?) i przetrzepała dokumenty. Bez słowa gość wział mi dowod i poszedl na 15 minut do auta. Po 15 minutach przyszedl i bez niczego powiedzial "dziekuje, dowidzenia" kiedy sie goscia spytalam z jakiej okazji kontrola powiedzial, że takich aut jak moje bardzo dużo teraz ginie i sprawdzał czy moje to moje. Ja to nawet jak ide do sklepu to zawsze sie martwie czy moja dziunia stoi na miejscu Kiedyś dawno temu mi i ekipie udało sie odnaleść auto(co prawda charakterystycznego i nie audi.. ale tez auto.. Ciężko było dorwać *uja :> ) , wiec Tobie też tego życze
Tomi_G Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam, Nie mogę się ogarnąć po kradzieży stąd to opóźnienie Policjanci mówili, że od niedawna znowu jest fala na Audi i Citroeny. Auta jadą na Ukrainę albo na części Także pilnujcie się i swoich aut
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Naprawde tylko wspólczuc Daj fotki srodka moze cos sie pojawi w ogloszeniach to moze ktos skojarzy .
bracus Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 szkoda słów od zawsze płace AC jakieś 16 lat już ale wiem ze nie dość ze nie wypłacą ci sumy jaka jest w ubezpieczeniu to jeszcze w zyciu nie kupisz takiego samochodu za te pieniądze...stłuczki itd to jeszcze jakość AC pomaga ale kradzież to tylko minimalizacja strat a ile to jeszcze bedzie trwało itd kiedyś ukradziono nam w Krakowie busa firmowego pod Ikeą - pieniadze były po 5 miesiącach ubezpieczone na 46 tysięcy dostaliśmy 34....naprawdę współczuję
LuCaS_gr44 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 przykra sprawa myślałem że to sie już skończyło ale widać jeszcze nie
Rekomendowane odpowiedzi