Szuder Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 W Resie, narazie nie pada... Ale zapowiadają opady, wiec furki bedą brudne...:(
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Faktycznie spot już za tydzień a tu jakas dziwna cisza... i Hauzer gdzieś zniknął
Gość elmo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 kiedy ten spocik?bo po 16 godzinach w pracy mam pomroczność jasną :-)
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Elmo w sumie to spoty bedą dwa w krotkim okresie czasu 27 stycznia i 3 luty:)
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Właśnie z Resy wróciłem-i nie było spota!!! buahahahaha non stop dyszcz
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Iverson o jakim spocie piszesz
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 No byłem rano w Resie, bo kumpel z Poznania ma transport i jego kierowcy zabrakło siana na paliwo, a jeszcze spedytor go w trasę gdzieś wysłał i mu kasę zawiozłem. a nikogo z Klubu nie spotkałem.
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 No byłem rano w Resie, bo kumpel z Poznania ma transport i jego kierowcy zabrakło siana na paliwo, a jeszcze spedytor go w trasę gdzieś wysłał i mu kasę zawiozłem. a nikogo z Klubu nie spotkałem. Iverson następnym razem jak bedziesz w Resie to dzwoń, stykniemy sie nawet na chwile
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 a niechciałem zawracać głowy, byłem zaledwie 20 min. i wracałem do Tbg.
Szuder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Iverson link=topic=4168.msg279668#msg279668 date=1200741342] No byłem rano w Resie, bo kumpel z Poznania ma transport i jego kierowcy zabrakło siana na paliwo, a jeszcze spedytor go w trasę gdzieś wysłał i mu kasę zawiozłem. a nikogo z Klubu nie spotkałem. Iverson następnym razem jak bedziesz w Resie to dzwoń, stykniemy sie nawet na chwile Ja tez bym chetnie przyjechał... na mini spota... szkoda ze nie dałeś znac... Slaweq, jak tam we Wawie???
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Slaweq, jak tam we Wawie??? W Wawie :th: tylko pogoda do d... bo pada. Jest jedna dobra wiadomosc... Wasze przewidywania odnosnie moich wałków na szczescie sie nie sprawdzily
Szuder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Slaweq, masz już moc??????????? Co było przyczyna braku moczu????????? Podziel się dobrymi wiadomościami... :thumbup: :thumbup: W każdym razie, suuuuper, ze to nie wałki... Zaoszczędziłem 2 tysie... :thumbup: :thumbup: :polew: :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Lukasz powiedzial ze mam zapieczone kierownice w turbinie ale tak na maxa wiec trzeba cos z tym zrobic... a i termostat do wymiany
Szuder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Slaweq, więc musisz "przegonić" swoją A4 porządznie na trasie... zeby rozruszać kierownice... Zaniedbałeś je... Twojej A4 sa potrzebne częstrze wyjazdy do tarnowa razem z GM (i ze mną oczywiście), zeby "przegonić" furkę... :thumbup:
slaweq Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Faktycznie, jazda z GM to dobry pomysł na przegonienie mojej
Szuder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja mogę Wam 'sekundować" ze świateł.... ja wczoraj miałem ściganki nocne na światła w Resie...Wracaliśmy z imprezy od koleżanki mojej "ślubnej" ja byłem kierowcą... :wallbash: Ale wszystkie ściganki wygrane... :thumbup: :thumbup: Za to dzisiaj, jakby diabeł wstąpił w kierowców... 4 razy ostre hamowanie, 3 razy7 opierdol przez szybę... i kupa nerwów... na trasie z boguchwały do łańcuta... masakra... gdzie ci ludzie uczą sie jeździć????
ykk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Slaweq, więc musisz "przegonić" swoją A4 porządznie na trasie... zeby rozruszać kierownice... Zaniedbałeś je... Twojej A4 sa potrzebne częstrze wyjazdy do tarnowa razem z GM (i ze mną oczywiście), zeby "przegonić" furkę... :thumbup: To nie jest takie latwe.. Ja haratalem pod 5 tysiow i to nic nie dalo.. (oczywiscie na rozgrzanym)
Szuder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ykk. jak nic nie daje "przegonienie" to trzeba mechanicznie popracować i rozruszać kieronice... Slaweq, ale podczas drogi to Tarnowa, nie odczuwałeś braku moczu, wiec może warto to powtórzyć...
ykk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Szuder i tak wlasnie trzeba bylo zrobic.. slaweq pewnie Twoim furaczem jezdzil jakis dziadek, ktory nigdy w zyciu nie przekroczyl 2500 obr/min.. Najlepiej od czasu do czasu dac jej po p..zdzie
Rekomendowane odpowiedzi