kubajvc Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Witam . Jak w temacie . czy klapa w avancie powinna po wcisnieciu pilota isc sama do góry ? czy tylko odskoczyc ? bo u mnie tylko odskakuje a powiem szczerze ze baaaaaardzo chciałbym zeby sama podnosiła sie . macie jakis patent na to ?
tzxx Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 no wlasnie ma ktoś na to patent co trzeba domonotwac przekodować?
Fido Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Jest na forum, ale nie pamiętam gdzie. Musisz poszukać. Filmik masz tu BEXPRO Heckklappenmodul AUDI VW - YouTube
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Jest na forum, ale nie pamiętam gdzie.Musisz poszukać. Filmik masz tu BEXPRO Heckklappenmodul AUDI VW - YouTube Kolego to jest A6 a tam taka klapa była montowana na zamówienie. W A4 B6 i B7 takiej zabawki nie było, dopiero jest to dostępne w A4 B8.
kubajvc Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 a nie da sie czegos wyrzezac ? heheh opcja jest bardzo pomocna . na bank tos wpasł na pomysł jakiejs przekłądki z np b8 :)no bo cos takiego jak tu w passacie pokazuja to juz w ogole by była fajna sprawa zobaczcie Kufatec Heckklappenmodul - YouTube
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Passaty też mialy to w opcji a co za tym idzie to juz łatwiej cos rezać jak jest jakas podstawa
Kornad Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Kolega u siebie(w mondeo) do siłowników klapy wsadził takie sprężyny i przy otwieraniu z pilota podnosi mu całą klapę do góry Oto film jego autorstwa
jacek28 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Chyba na forum Octawi coś kombinowali z tymi sprężynkami,nie wiem z jakim już skutkiem,temat ciekawy
Ka4mil Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 U mnie po założeniu centralki z pilota odskakuje ale miodzio by było gdyby się unosiła, nie musi się sama zamykać to już mogę robić ręcznie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi