Marc!n Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja tam czekam aż będzie wszystko poskładane, zawsze to coś innego niż ori i na ulicy drugiego takiego na pewno nie spotkasz:wink: Dlaczego zdemontowane drzwi? lampy tył - czyżby szykowała się zmiana? W przednim zderzaku będzie jakaś "siatka"? Może halogen?
BartekA4AFN Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 drzwi mają wgniotki i niestety po zimie u dołu drzwi pokazały się oznaki korozji i trzeba pomalować całe jak już robić to porządnie ,a lampy będą po lifcie lub lekko dymione ale to wszystko zależy od funduszy, z przodu będą halogeny i oczywiście kratka i progi w kolor pójdą a żeby się nie zlewało to będzie ta listwa czarna na progach i może jakoś to będzie:D
SHITERS Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 nie lubie szabrowania tak samochodu, potem przyszly nabywca tołku nie moze dojsc. Nie podoba mi się TAKA SYTULACJA hehe. Szerokosci
flin Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Az zaczne temat sledzic ciekaw jestem ostatecznego efektu ale trzeba przyznac, ze kolega odwazny ;o
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ten przedni zderzak to normalnie profanacja bez kitu
BartekA4AFN Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 ---------- Post dopisany 09-05-2013 at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 23:08 ----------
Aron21 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Mam nadzieję że ten czerwony podkład to nie MINIA tylko normalny podkład akrylowy tylko że czerwony ( Jestem lakiernikiem i wiem że czerwone podkłady na pistolet to typowe podkłady REAKTYWNE które się nakłada na gołą blache ) . Bo jeżeli jest to minia :facepalm: Ja swoją niunie też malowałem 2 tygodnie temu ale całkiem inaczej to wyglądało ;D Powiedz mi tylko skąd weźmiesz kratki w przedni zderzak ?? Masz już coś na oku aby zaślepić te dziury ?? Bo raczej siatki ogrodowej tam nie zobaczymy
BartekA4AFN Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 ja tez maluje samocjody nie martw sie to jest zwykły pokdład aktylowy czerwony:) kratki do zderzaka wytne z takiej siatki specjalnej aluminiowej czernej . Mam nadzieję że ten czerwony podkład to nie MINIA tylko normalny podkład akrylowy tylko że czerwony ( Jestem lakiernikiem i wiem że czerwone podkłady na pistolet to typowe podkłady REAKTYWNE które się nakłada na gołą blache ) . Bo jeżeli jest to minia :facepalm:Ja swoją niunie też malowałem 2 tygodnie temu ale całkiem inaczej to wyglądało ;D Powiedz mi tylko skąd weźmiesz kratki w przedni zderzak ?? Masz już coś na oku aby zaślepić te dziury ?? Bo raczej siatki ogrodowej tam nie zobaczymy
fafnasty Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 ja stawiam ze bedzie ori siatex:naughty: chyba ze kolega wyreza sobie kratki w tym ksztalcie ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- ale checi i zapal jest i to spory:wink:
BartekA4AFN Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 trochę poszła w górę ale to się ubije bo stała parę dni na klockach to zawieszenie było luźne ale jak się ułoży tak jak była to będzie fajne:D
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 A alu jakieś konkretniejsze będzie?
łukasz1986 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 bartek powiem ci szczerze ze jakis pomysł masz na to auto ale nie chcial bym go kupic od ciebie:jezyk:
BartekA4AFN Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 ono do sprzedania nie będzie napewno:D a jak kupisz gdzieś w Niemczech auto to myślisz ze co tam nie ma takich i nie robią takich rzeczy? biorą 5 składają w jedno a ty nawet nie wiesz . ja robię auto dla siebie tak jak mi pasuje i mam gdzieś to czy komus coś sie podoba czy nie mój pomysł moje pieniądze i będę robił jak mi się nada:P
łukasz1986 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 i co sie rzucasz! masz prawo robic co ci sie podoba, ja tylko wyraziłem swoje zdanie z ktorym nie musisz sie zgadzac masz do tego prawo.powodzenia w dalszych modach trzymaj sie.
linqo Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 riiilaaax koledzy autko odważne będzie będe z niecierpliwością czekać na nowe foty i opisy! POWODZONKA!! i pamiętaj nie zrób z tego jakiegoś BMWE
Rekomendowane odpowiedzi