black.devil Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ile potrzeba i jaki olej lejecie do Audi A4 B8 2.0TDI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Idzie gdzies od 4.5-4.7 l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black.devil Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Idzie gdzies od 4.5-4.7 l Dzięki kolego :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ano, z 5l oleju niewiele jego zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akita Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kolego 4,7 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danek75 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Czy do 2.0TDI, silnik CAGC (122KM) też włazi 4.7 litra? Bo właśnie mam zamiar wymieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perjac Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 silnik 2,0 tdi 177 kM mieści równe 5 litrów z wymianą filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 U mnie weszło 5,3 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Panowie mam szybkie pytanko muszę dolać oleju jednak w samochodzie jest Castrol 5W30 Edge Proffesional Long Life a w sklepach nie mogę go zdobyć jest taki sam z tym że EDGE bez dopisku proffesional czy to ten sam olej ? można go dolać bez obawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peszko Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam, Jaki olej leje się do B8 TDI, auto ma 143 tyś km i nie wiem jaki był lany wczesniej w serwisie? Zawsze lałem do poprzednich Shell helix ultra extra 5w30 który spełniał chyba norme 507, czy do tego silnika równiez sie nadaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja wlewalem zawsze Castrol Edge. Jednak jutro bede wymienial olej znowu i tym razem wleje ten oryginalny 5w/30 longlife (chyba sygnowany marka VW). Podobno to samo co Castrol Edge... hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxit Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wymienilem olej i pytanko wlalem 4.7 l do silnika i pytanie czy nammi powinno pokazac max i czy dolewac by bylo max zalane. Bo troszku do gornej kreski brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Powinno byc 3/4 zakresu Edytowane 4 Grudnia 2014 przez lukas309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxit Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Oki dzieki czyli mam troszko z duzo ale pierw sprawdze na rownej powierzchni jak autko stanie No i sprawdzilem wlalem 4.7 l i mam max na mmi Info jest z oki spuszczac nadmiar oleju ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga94 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Idzie gdzies od 4.5-4.7 l chyba troche mniej mi 4l wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas309 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Idzie gdzies od 4.5-4.7 l chyba troche mniej mi 4l wystarcza Wystarczy Ci ale poziomu min nie osiągniesz nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot1 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja wlewalem zawsze Castrol Edge. Jednak jutro bede wymienial olej znowu i tym razem wleje ten oryginalny 5w/30 longlife (chyba sygnowany marka VW). Podobno to samo co Castrol Edge... hm? Tylko mobil one Esp formuła 5 w 30 ( emission system protection ) full synthetic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Silnik CAGB 4,8L można śmiało lać jest prawie na ful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadral20004 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 U mnie weszło 5,3 litra jakim cudem? msz bagnet czy mmi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wyssał olej z podstawy filtra oleju ajest tam 0.3 - 0.4 litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi