pelonek1 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Godzinę temu, hubertus28 napisał: Pytam dlatego że w zależności od sklepu do mojego auta pokazywało 2 różne filtry:) Jak masz silnik taki jak w profilu to powinien pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Czy są sprawdzone internetowe sklepy z olejem 5 L bo jakoś z beczki nie mam zaufania do mechaników? Ostatnie 3 razy stosowany Motul 5W30 8100 X- Clean + z normą 507. Edytowane 26 Września 2022 przez Berserker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINIAM Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 24 minuty temu, Berserker napisał: Czy są sprawdzone internetowe sklepy z olejem 5 L ... "zmienolej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 (edytowane) Jeśli mam wybór między Motul 5W30 8100 X -Clean+ , Millers Oils 5W30 XF Premium C3 VW a MILLERS OILS 5w30 TRIDENT PROFESSIONAL C3 to który wybrać i dlaczego ten ostatni cenowo tyle odbiega od pozostałych tzn. tańszy o 70 zł ? Edytowane 26 Września 2022 przez Berserker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Ja do wszystkich aut jakie miałem i jakie mam zalewam olej Shell 5W30 i 5W40 i nigdy nie miałem problemu czy to ze zbyt wysoka temp oleju czy z braniem oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINIAM Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 23 godziny temu, Berserker napisał: MILLERS OILS TRIDENT PROFESSIONAL Bardzo dobre oleje, firmie przyświecała pewna koncepcja przy stworzeniu tej linii olejów, poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Zastanawiam czy nie lepiej lać 5w40 zamiast jakiegokolwiek 5w30 np. Trident Professional 5L - olej o super parametrach. Tyle, że ten olej w wersji w40 nie ma normy 507. Ta norma jest tylko przy MILLERS OILS TRIDENT PROFESSIONAL C3 5W30 - olej zostawia konkurencję pod względem parametrów daleko w tyle a cena od 140 zł za 5L. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Berserker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek50 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 ja cały czas stosuję Motul 8100 X-Clean 5W30 oczywiście polecam lecz kupuję z legalnego źródła a nie jakieś podróbki co można trafić w sieci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moris-A4 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Czy jest tu na forum ktoś "sprawdzony", kto sprzedaje oleje, filtry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 2 godziny temu, Moris-A4 napisał(a): Czy jest tu na forum ktoś "sprawdzony", kto sprzedaje oleje, filtry? Mogę Ci ogarnąć 693 45 66 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek04 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Motul hula od lat w mojej A4, yarisce ( wiadomo inny) i wszystko jest OK. Edytowane 21 Sierpnia przez artek04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi