frog125 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki na allegro sucho. Tylko z takim oznaczeniem szukac zadnej innej?
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki na allegro sucho. Tylko z takim oznaczeniem szukac zadnej innej? Malo kto z handlarzy podaje numer , musisz dzwonic ,pytac co do innych numerów to sa jeszcze E , D tylko nie wiem jaki masz kolor ( numer kiery)
frog125 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki na allegro sucho. Tylko z takim oznaczeniem szukac zadnej innej? Malo kto z handlarzy podaje numer , musisz dzwonic ,pytac co do innych numerów to sa jeszcze E , D tylko nie wiem jaki masz kolor ( numer kiery) Ok dzięki za pomoc. będę szukac
TomekOstrzeszów Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 http://allegro.pl/audi-a4-a5-tasma-manetki-8r0953568k-tempomat-igla-i4691982814.html czy ten zestaw mi zadziała z kierownicą multi? kierownicę mam trójramienną ale nie pasuje mi kabel do połączenia Airbag,kierownica z A4b7 chyba. Nie mam tempomatu ani multi,i chcę za jednym zamachem wszystko uruchomić. Ten kabelek będzie pasował do poduszki ? http://allegro.pl/audi-a4-a5-wiazka-air-bag-multifunkcja-8k0971589a-i4737899837.html
bajcy Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Hej. Posiadam kiero 3-ramienną niestety bez multi. Czy jeśli chciałbym wymienić na multi to muszę dokupować poduszkę? Dodam, że chciałbym wymienić na taką samą, tyle tylko że z multi. Posiadam tempomat i pełny fis, więc może taśmy nie trzeba wymieniać?
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Hej. Posiadam kiero 3-ramienną niestety bez multi. Czy jeśli chciałbym wymienić na multi to muszę dokupować poduszkę? Dodam, że chciałbym wymienić na taką samą, tyle tylko że z multi. Posiadam tempomat i pełny fis, więc może taśmy nie trzeba wymieniać? Poduszki nie musisz wymieniać , jedynie sprawdz czy masz okablowanie do przycisków MF Reszta to tylko kodowanie .
bajcy Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Hej. Posiadam kiero 3-ramienną niestety bez multi. Czy jeśli chciałbym wymienić na multi to muszę dokupować poduszkę? Dodam, że chciałbym wymienić na taką samą, tyle tylko że z multi. Posiadam tempomat i pełny fis, więc może taśmy nie trzeba wymieniać? Poduszki nie musisz wymieniać , jedynie sprawdz czy masz okablowanie do przycisków MF Reszta to tylko kodowanie . Dzięki:) Na pewno się odezwę o pomoc, kiedy zapodam kiero:D Mam pytanie, czy jeśli w kiero są takie zaślepki: to wystarczy tylko zamontować tam przyciski? czy mimo wszystko trzeba kierownice wymieniać?
tommy-cichy Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Mam 2 pytanka odnośnie montażu kiery 3 ramiennej: 1. Czy do kierownicy multi trójramiennej polift można dołożyć łopatki czy się nie da i trzeba kupić już z łopatkami? 2. Czy montując kierę polift do przedlifta trzeba wymieniać taśmę?
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 Hej. Posiadam kiero 3-ramienną niestety bez multi. Czy jeśli chciałbym wymienić na multi to muszę dokupować poduszkę? Dodam, że chciałbym wymienić na taką samą, tyle tylko że z multi. Posiadam tempomat i pełny fis, więc może taśmy nie trzeba wymieniać? Poduszki nie musisz wymieniać , jedynie sprawdz czy masz okablowanie do przycisków MF Reszta to tylko kodowanie . Dzięki:) Na pewno się odezwę o pomoc, kiedy zapodam kiero:D Mam pytanie, czy jeśli w kiero są takie zaślepki: to wystarczy tylko zamontować tam przyciski? czy mimo wszystko trzeba kierownice wymieniać? Mozesz same przyciski z okablowaniem przelozyc
tommy-cichy Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Odpowie ktoś kto montował kiere trójramienną: 1. Czy ta kiera z polifta pasuje i funkcjonuje w przedlifcie? http://pokazywarka.pl/uri62q/ 2. Czy można do niej dołożyć łopatki? 3. Trzeba zmienić też taśmę z wersji poliftowej?
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Odpowie ktoś kto montował kiere trójramienną: 1. Czy ta kiera z polifta pasuje i funkcjonuje w przedlifcie? http://pokazywarka.pl/uri62q/ 2. Czy można do niej dołożyć łopatki? 3. Trzeba zmienić też taśmę z wersji poliftowej? 1. Tak pasuje 2. Mozna dołozyc łopatki...........ale tez do wymiany będa pewnie przyciski z okablowaniem 3. Wszytko zalezy jaka mamy
tommy-cichy Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. Czyli taśma z przedlifta obsłuży kiere z polifta? Taśma o jakim numerze obsłuży multi oraz łopatki?
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. Czyli taśma z przedlifta obsłuży kiere z polifta? Taśma o jakim numerze obsłuży multi oraz łopatki? a jaka masz ? bo sa dwa rodzaje
tommy-cichy Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja mam taśmę o numerze 8R0 953 568 J czyli nie obsługuje mi multifunkcji, więc i tak muszę ją wymienić. Dlatego pytam bo i tak będę zmieniał, która taśma obsłuży mi kiere z polifta z multi oraz manetkami.
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Tu masz opis znanych tasma : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/155351-montaz-crusie-control-system-tempomat-z-przelacznikami/?p=2223061#entry2223061
tommy-cichy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Prosiłbym o szybką odpowiedź bo mam okazję kupić w dobrej kasie tą kierownicę. Czy ona będzie pasowała do A4 B8. Coś mi te przyciski multifunkcji wyglądają bardziej na Audi A6 ale sprzedający się zarzeka że są od B8.:
andynl Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Też mi coś to nie wygląda na B8, też bym raczej powiedział że to A6
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 wez numery wtedy na100% bedzie wiadomo
Yoghurt Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Prosiłbym o szybką odpowiedź bo mam okazję kupić w dobrej kasie tą kierownicę. Czy ona będzie pasowała do A4 B8. Coś mi te przyciski multifunkcji wyglądają bardziej na Audi A6 ale sprzedający się zarzeka że są od B8.: a to nie jest przypadkiem kiera z nowej A3? multifunkcja na 100% nie jest z A4 B8 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Yoghurt
Rekomendowane odpowiedzi