seves Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autko dobrze znane na forum, przygotowane przez Patroxa - sprowadzone z Niemiec w 2009r, ja odkupiłem je od Snajpera. Szukałem b7 w sedanie 2.0TFSI - kolory czarny niebieski lub szary - ośka lub quattro - 4x4 nie było priorytetem. Chciałem kupić koniecznie 2.0TFSI ale przez przypadek usłyszałem o 3.0tdi od Kolegi z forum. Autko dobrze znał Miron który wykonał kilka telefonów by potwierdzić historię auta i praktycznie w ciągu kilku godzin wiedziałem że muszę auto co najmniej zobaczyć i tak oto stałem się najszczęśliwszym posiadaczem a4 na forum . Samochód jest po prostu niesamowity w każdym aspekcie - dosłownie! Nie był tani ale pomimo tego że jest kilka detali do poprawy to furka kupiona w bardzo dobrych pieniądzach - jestem mega mega mega zadowolony. Podziękowania przede wszystkim dla Mirona który cały zakup ładnie nagrał i wyjazd zorganizował z dokładnością do minuty:decayed: jak i dla Tolka i mojego brata którzy dzielnie znieśli całą dość długą bo prawie 1000km podróż. Wygląd znałem, ale furka zaskoczyła mnie mocą i momentem bo takiego wciskania w fotel się po prostu nie spodziewałem, jak również spalaniem bo nie oszczędzaliśmy autek a spalanie średnie w granicach 7-7,5L/100 to dla byłego posiadacza 1.8T po prostu szok . Wyposażenie z zewnątrz: -s-line: zderzak przód, klapa tył, -dokładka z Leon Cupra pod przednim zderzakiem, -grill RS4, -listwy na drzwi S-line, -dokładka tylnego zderzaka S4, -wydech zmodyfikowany, -biksenon statyczny - wnętrza lamp pomalowane na czarno, odbłyśniki oryginalne, drl led, postój led, ksenon ori, -spryskiwacze reflektorów, -tylne szyby przyciemnione, -hamulce przód 345 porsche, -hamulce tył 300 S4, -koła letnie: ori RS4 19x9 et29, opony pirelli 235/35/19, -koła zimowe: RH 18x8, opony nokian 225/40/18 Wyposażenie wewnątrz: -pełny s-line: fotele, listwy na progach, gałka zmiany biegów, -podsufitka obszyta czarną alkantarą, -kierownica multifunkcyjna TTS - płaska u dołu, -rns'e + bluetooth, odblokowane sds, wyjście na iphone'a w schowku, -FIS kolorowy, -kamera cofania, -pakiet światło, -nakładki na pedały rs4, -uchwyt hamulca ręcznego rs4, -4el. szyby, -listwy aluminium szczotkowane 1nk, -audio concert - 8 głośników + ori tuba + 2 dodatkowe tweetery w przednich słupkach, Silnik, napęd: -silnik ASB 233ps w serii - obecnie ok310ps 600Nm, -6biegowa manualna skrzynia biegów, -quattro, -duży, bardzo duży intercooler, -zmodyfikowany wydech S4, Plany: tyle powrotów ile wyjazdów Temat póki co na szybko - w miarę możliwości postaram się wkleić lepsze fotki i dokładny opis. Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. Póki co poniżej skromna i nieprofesjonalna galeria, mam nadz że szybko wpadnie coś bardziej profesjonalnego
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Będę pierwszy ... Oficjalne Gratulacje kozackiej fory ... :thumbup1:
Polko_V Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to oficjalnie też pogratuluję FURY KOZAK:kox: ...i te spalanie...dla mnie szok 7-7.5 litra !! ...a ja właśnie czekałem, aż ktoś coś napisze...nie chciałem być pierwszy:grin:
snajper1998 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 oby sluzylo , a z ta wycena to nie przesadzaj biorac pod uwage ze w Niemcowni ten rocznik, sedan podobny przebieg wyjdzie Ci po sprowadzeniu i oplaceniu akcyzy ta sama kasa. A takiego wypasu i tak bys nie mial.
tolek85 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kozak furka, jazda takim samohodem to czysta przyjemność GRATKI!...
Orzeszek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratulacje mega fury,nie zapomnij przyjechać się pochwalić na żorskie ,oczywiście z pełnym bakiem:wink:
dydo85 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 no to kiedy mnie przewieziesz nowym nabytkiem
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 oby sluzylo , a z ta wycena to nie przesadzaj biorac pod uwage ze w Niemcowni ten rocznik, sedan podobny przebieg wyjdzie Ci po sprowadzeniu i oplaceniu akcyzy ta sama kasa. A takiego wypasu i tak bys nie mial. potwierdzam - furkę kupiłeś w bardzo dobrych pieniądzach - tym bardziej patrząc na mody i graty, które do auta dostałeś ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- To czego Ci zazdroszczę to dźwięku i odczuć z jazdy - pięknie chodzi ta maszynka
seves Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 oby sluzylo , a z ta wycena to nie przesadzaj biorac pod uwage ze w Niemcowni ten rocznik, sedan podobny przebieg wyjdzie Ci po sprowadzeniu i oplaceniu akcyzy ta sama kasa. A takiego wypasu i tak bys nie mial. Łukasz źle to napisałem- ja jestem mega zadowolony i na pewno lepiej bym nie kupił wypas jest konkretny i cena jeśli chodzi o mnie za wyposażenie i gratisy nie była duża! Po prostu kilka osób jak dowiedziało się ile furka kosztowała to wiesz jak jest - wg nich na pewno nie była to okazja ale ja bym to nawet taką małą okazją nazwał i to miałem na myśli pisząc mega mega mega zadowoly
SebolA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak seves napisze, że wbije na spota to czuję, że będzie niezła frekwencja Jeszcze raz Gratulacje !
Pretor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratki fury, już nie mogę się doczekać aż mnie przewieziesz .
seves Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 gratuluję zakupu.. foty poproszę muszę coś pstryknąć, jak tylko zrobię to wrzucę
Wandet15 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratki furmanki Jest kilka filmików na YT z tym autem . Jak to chodzi :naughty:
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 za późno - już kilku upalało wczoraj
Pretor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wandet15 Gratki furmanki Jest kilka filmików na YT z tym autem . Jak to chodzi :naughty: Dawaj linki
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ładny sedan, szkoda tylko że jak oglądałem dział sprzedam widziałem ze ma nakładkę na pedał gazu od golfa, wywal to natychmiast
Rekomendowane odpowiedzi