tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Seves, gratki zakupu, mam nadzieję że na gliwickie też wpadniesz
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Seves jak podziękowanie dla losu za B7 ma na ten tydzień zadanie pojawienia się we wtorek na zlocie w Katowicach, czwartek Żorach i piątek w Gliwicach
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Seves jak podziękowanie dla losu za B7 ma na ten tydzień zadanie pojawienia się we wtorek na zlocie w Katowicach, czwartek Żorach i piątek w Gliwicach
Wandet15 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wandet15 Gratki furmanki Jest kilka filmików na YT z tym autem . Jak to chodzi :naughty: Dawaj linki Naprawdę gratki . Na spocie każdy będzie chciał upalać
Armi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Graty zakupu:naughty: Pamiętam jaką furorę to auto robiło na żywo:slina:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Cyc malina będzie jak zderzak pomalujesz
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to jutro będziemy palić sprzęgło. Ano i wezmę aparat na spota i zrobimy jakieś fotki bo seves chyba cały czas jeździ i nie ma czasu zrobić fotek i wrzucić tutaj.
Polko_V Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to jutro będziemy palić sprzęgło. Ano i wezmę aparat na spota i zrobimy jakieś fotki bo seves chyba cały czas jeździ i nie ma czasu zrobić fotek i wrzucić tutaj. weź weź...pokaż światu jak to wygląda...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No to jutro będziemy palić sprzęgło. Ano i wezmę aparat na spota i zrobimy jakieś fotki bo seves chyba cały czas jeździ i nie ma czasu zrobić fotek i wrzucić tutaj. weź weź...pokaż światu jak to wygląda... Trzeba odkopać stary wątek Patroxa
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tam go już obejrzałem ale teraz nowy właściciel musi wrzucić foty.
siemasz007 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 gratuluje! gdzie i kiedy bedziesz na spocie w okolicy ?
srb38vx Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Seves graty wozidła widziałem jechałem ten motor to petarda :slina: zajebisto bryka ale najbardziej powaliła mnie moc tego autka masakra :shock3::slina: dobrze że pampersa miałem
laki83 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 kurcze wszyscy żeście sie juz spuścili? tyle hałasu a tu nawet fotek nie ma:grin:
mosquito Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Seves graty wozidła widziałem jechałem ten motor to petarda :slina: zajebisto bryka ale najbardziej powaliła mnie moc tego autka masakra :shock3::slina: dobrze że pampersa miałem Przecież Ty się nie rozstajesz z pampersem więc .... graty SEVES zakupu
seves Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dzięki dzięki dzięki Jestem mega zadowolony i zmieniam zdanie w ogóle... Snajper! To co mi sprzedałeś.. To coś co kupiłem od Ciebie.. To była mega okazja!!! Przejrzałem przed chwilą jakie 3.0 za ile można kupić i biorąc pod uwagę że gratów na prawdę sporo dołożyłeś to to była prawdziwa okazja!!! Z autkiem się nie rozstaję - od weekendu jestem zmęczony, niewyspany a szyja boli mnie z przeciążeń chyba lol:grin: .. ciągle gdzieś muszę jechać bo i na forum i wśród znajomych z poza forum wiadomości rozchodzą się błyskawicznie i ciągle ktoś dzwoni także sorki nie mam kiedy fotek zrobić bo sceneria chciałbym żeby była odpowiednia- bo jednak pierwsze fotki w wątki dobrze żeby były "na poziomie":wink: ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Seves jak podziękowanie dla losu za B7 ma na ten tydzień zadanie pojawienia się we wtorek na zlocie w Katowicach, czwartek Żorach i piątek w Gliwicach potwierdzam ale uprzedzam pytania i prośby wszystkich - żadnych jazd testowych nie ma niestety, nauczony doświadczeniem możemy pooglądać i posłuchać silnika i wydechu:decayed: bo wydech uwierzcie mi robi robotę niesamowitą i jeśli chodzi o mnie cudownie bulgocze
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dzięki dzięki dzięki Jestem mega zadowolony i zmieniam zdanie w ogóle... Snajper! To co mi sprzedałeś.. To coś co kupiłem od Ciebie.. To była mega okazja!!! Przejrzałem przed chwilą jakie 3.0 za ile można kupić i biorąc pod uwagę że gratów na prawdę sporo dołożyłeś to to była prawdziwa okazja!!! Z autkiem się nie rozstaję - od weekendu jestem zmęczony, niewyspany a szyja boli mnie z przeciążeń chyba lol:grin: .. ciągle gdzieś muszę jechać bo i na forum i wśród znajomych z poza forum wiadomości rozchodzą się błyskawicznie i ciągle ktoś dzwoni także sorki nie mam kiedy fotek zrobić bo sceneria chciałbym żeby była odpowiednia- bo jednak pierwsze fotki w wątki dobrze żeby były "na poziomie":wink: ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Seves jak podziękowanie dla losu za B7 ma na ten tydzień zadanie pojawienia się we wtorek na zlocie w Katowicach, czwartek Żorach i piątek w Gliwicach potwierdzam ale uprzedzam pytania i prośby wszystkich - żadnych jazd testowych nie ma niestety, nauczony doświadczeniem możemy pooglądać i posłuchać silnika i wydechu:decayed: bo wydech uwierzcie mi robi robotę niesamowitą i jeśli chodzi o mnie cudownie bulgocze Hhehehe powiadasz żadnych jazd testowych, a ja jechałem i nic nie padło, nawet sprzęgło wytrzymało :decayed:
A4-Tomek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 graty seves furkacza na mnie robiło wrażenie nawet 3.0tdi po programie od Griszy to od Ciebie dopiero musi robić robotę jak pisaliście wyżej :naughty:
shakal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Gratki furki 3.0tdi zawsze o takim silniku marzyłem a kupiłem 1.9 Następnym razem będę wiedział co brać
Rekomendowane odpowiedzi