andr3i Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 gratki startu i wyniku ciekawa jaka byla mina tego typa z rs4
Wandet15 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ładnie to chodzi No z tym silnikiem 4.2 z RS są takie cyrki , że mało koni wychodzi trzeba się z nim bawić żeby miał te 420 koni Dla mnie nie jest to normalne , że Audi wypuszcza silniki które mają w okolicach -30 koni oczywiście jak są nowe
seves Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ładnie to chodzi No z tym silnikiem 4.2 z RS są takie cyrki , że mało koni wychodzi trzeba się z nim bawić żeby miał te 420 koni Dla mnie nie jest to normalne , że Audi wypuszcza silniki które mają w okolicach -30 koni oczywiście jak są nowe Generalnie z tego co wiem to w przypadku innych producentów często ich modele nie trzymają serii , ale akurat koncern VAG przyzwyczaił po prostu swoich klientów do bonusów w serii:kox:.
Wandet15 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Bonusy jak są silniki z turbo tak to tylko ździwienie na hamowni . Furka mega sam myślę nad przesiadką na 3.0 Boję się tylko wtrysków i rozrządu w tym silniku tak to same plusy .
farmer91 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 tak jak pisał ktoś wcześniej, info o rozrządzie na forum A6. ja jestem po wymianie całego kompletnego rozrządu, po weekendzie będzie silnik montowany. seves, możesz coś więcej powiedzieć o wydechu, kto go robił lub jakiego producenta? ja u siebie mam Millteka i też nieziemsko gada heble seria czy tez coś modzone?
Pretor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Seves ma z tyłu heble z S4 a przód S4+zaciski z porsche.
snajper1998 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no a mi nie wierzyli jak objechalem s6 i to bez problemu
seves Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no a mi nie wierzyli jak objechalem s6 i to bez problemu Niedowiarki jakieś Łukasz powtórze się ale to co mi sprzedałeś to była masakryczna okazja tyle frajdy ile sprawia, to jak jest doinwestowana, jak wygląda, jak jeździ - idealna strasznie się nią cieszę
Awra Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Seves czaiłem się na Twoje B6 i poszła - teraz posiedzę i poczekam aż tą będziesz chciał spieniężyć ...btw auto jest mega
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Seves czaiłem się na Twoje B6 i poszła - teraz posiedzę i poczekam aż tą będziesz chciał spieniężyć ...btw auto jest mega jesteś drugi
snajper1998 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no a mi nie wierzyli jak objechalem s6 i to bez problemu Niedowiarki jakieś Łukasz powtórze się ale to co mi sprzedałeś to była masakryczna okazja tyle frajdy ile sprawia, to jak jest doinwestowana, jak wygląda, jak jeździ - idealna strasznie się nią cieszę no a pomysl ze auto od polowy pazdziernika sie sprzedawalo i nie bylo ani jednej osoby obejrzec:doh: aha i Ty nie masz tarcz z przodu od esy , to sa tarcze 345 od esy sa 340 chyba , te tarcze to zimmermany ale nie wiem o jakich parametrach, byly w kazdym razie jako komplet zakupione u sida , jest na forum - AUDI S4 2,7 biturbo , jak widac zestaw ten kosztuje 2,5 klocka . do tego jeszcze przewody i plyn . z tylu masz faktycznie zestaw caly s4
Pretor Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 snajper1998 Zamieszczone przez seves Zamieszczone przez snajper1998 no a mi nie wierzyli jak objechalem s6 i to bez problemu Niedowiarki jakieś Łukasz powtórze się ale to co mi sprzedałeś to była masakryczna okazja tyle frajdy ile sprawia, to jak jest doinwestowana, jak wygląda, jak jeździ - idealna strasznie się nią cieszę no a pomysl ze auto od polowy pazdziernika sie sprzedawalo i nie bylo ani jednej osoby obejrzec:doh: aha i Ty nie masz tarcz z przodu od esy , to sa tarcze 345 od esy sa 340 chyba , te tarcze to zimmermany ale nie wiem o jakich parametrach, byly w kazdym razie jako komplet zakupione u sida , jest na forum - AUDI S4 2,7 biturbo , jak widac zestaw ten kosztuje 2,5 klocka . do tego jeszcze przewody i plyn . z tylu masz faktycznie zestaw caly s4 O jakieś esie piszesz? Jeśli o S4 B7 to skąd masz takie informacje?
snajper1998 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 no z tego co pamietam , a bylo to dawno , to byla mowa ze od s4 tarcze sa 340 .....
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 no z tego co pamietam , a bylo to dawno , to byla mowa ze od s4 tarcze sa 340 ..... 345mm a do zacisków z Porsche jest dobrana inna tarcza z Mesia ale o tych samych rozmiarach
seves Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Opublikowano 1 Maja 2013 i wszystko jasne - że tarcze są zimmermana się domyślałem bo stare dałeś mi w pudełkach właśnie po zimmermanie hmm czyli do mnie nie pasują tarcze 345 z esy tylko - jakby coś - trzeba szukać innych z mesia jakiegoś? Ale spoko jak trzebabedzie tarcze wymienić to znając moje przywiązanie do aut tym się będzie już nowy właściciel martwił oby nie bo póki co nie wiem co mógłbym innego kupić i mam nadzieję że te związek będzie trwał z 5lat:kox: ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ---------- Seves czaiłem się na Twoje B6 i poszła - teraz posiedzę i poczekam aż tą będziesz chciał spieniężyć ...btw auto jest mega dzięki Piotrek faktycznie miałeś przyjeżdzać po b6 a nie czekać tak jak Cię prosiłem:doh: - Krzysiek który ją kupił na pewno będzie długo z niej zadowolony - ja przez jakieś 2tygodnie strasznie żałowałem sprzedaży ale na szczęście trafiło się to cacko i smutek szybko minął
srb38vx Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 gratulacje debiutu na 1/4 Seves ty niszcz te autko : Fool: : Karać: ale zapierdała : Oklasky:
Awra Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Po Twoją B7 się już kolejka ustawiła (ja jestem drugi) Nie widziałem jakoś na forum Twojej byłej... albo coś się nie dopatrzyłem, plus że nie wziąłem Twojej jest tylko taki, że teraz szukam tylko Q i mam nadzieję że utrafię B7 jak nie to B6 ale musi mnie tak samo urzec jak Twoje B6.
Pretor Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Artur nie gadaj, że będziesz jeszcze jeździł swoim przez dwa/trzy lata więc pewnie mi odstąpisz swoje pierwsze miejsce w kolejce do kupna autka Szymka . Tak więc Szymek szanuj moje przyszłe autko . ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- Jak byś chciał coś do niego jeszcze wrzucić (w sensie wypasu) to się nie krępuj .
Rekomendowane odpowiedzi