Griffe Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Specjalnie dla Was zapowiedź grubego, słonecznego i gorącego "projektu": Stay tuned
Gibons Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Tu powinno być hasło Hokus Pokus - Rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać
Griffe Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Tym razem Citroen C5, który jest pod "moją opieką" od samego początku. Auto prosto z salonu trafiło do mnie w stanie "transportowym" także żaden spec nie miał możliwości popsuć lakieru myjąc go i rozklejając.Zostało zabezpieczone dwiema warstwami C1 i wykończone naturalnym woskiem wysokiej klasy. Od tamtego czasu minęło około 2,5 roku od czasu do czasu było przeze mnie dokładnie myte i dekontaminowane oraz szmalcowane różnymi woskami z dużą zawartością carnauby. Po tym czasie i przebiegu niecały 30kkm powłoka dogorywała więc nastąpiło usunięcie jej resztek, drobna korekta lakieru, który był w bardzo dobrym stanie. Zabezpieczenie tradycyjnie C1 i na idącą zimę wykończenie Zymolem Carbon. Felgi FK1000, opony Endurance. Szyby komplet GTechniqa, wnętrze Natural Look i na prośbę właściciela mały "Dubai Style". Jak zwykle miłego oglądania: Edytowane 16 Października 2014 przez Griffe
sector Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 No i na 2,5 roku znowu zakonserwowany na cacy .
blaszczuEL Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Te złote znaczki na tej Cytrynie i felga naprawdę robią robote A co do pracy to wiadomo
xBladex Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Jak zawsze pełna profeska ..no znaczki ładnie wygadają.
erchi Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Wszystko ładnie wygląda, bo C5 to b.ładne autko!
Griffe Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Jest duże w środku (to ważne właściciel to POTĘŻNY facet - nie przesadzam - ledwo i tak się mieści) ma niesamowite zawieszenie - najlepsze na runku pod względem komfortu nawet maybach nie podskoczy. Ogólnie super - dla mnie za miękkie i nie ma 4x4 i paliwo szatana - ale co kto lubi.
erchi Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Znajomy niedawno kupił sedana i jest zachwycony. Miejsca sporo, zawieszenie hydroaktywne identyczne jak w C6, świetnie krojone nadwozie. Tak jak mówisz, wszystko wg uznania Wg mnie aktywne zawieszenie najlepsze w połączeniu z twardymi i dopasowanymi fotelami, inaczej bolą plecy.
Griffe Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Od lat latam sportowymi, twardymi samochodami zawieszenie torowe, gwint te sprawy. Jasne na wybojach niewygodnie, po dziurach powoli itp ale tak wszyscy jesteśmy już do tego przyzwyczajeni, że roczny syn zasypia "od ręki" jak słyszy gang V8 i dobrze go trzęsie, przy R4 i jako takim standardzie wygody - nie pośpi - nie jego "środowisko", żona w C5 ma mdłości, a ja się czuję jakbym prowadził łódkę - nie dla nas, ale wygodniejszym nie jechałem - to płynie... Edytowane 24 Października 2014 przez Griffe
sector Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Mówiąc o wygodzie to mi b.wygodnie się jeździ moim Espacem / na długie trasy rewelka , a Audi jest też wygodne ale inaczej . Dla mnie te 2 auta to są dwa światy . Francuz to francuz -Niemiec to niemiec .Nie da się porównać.
Kasjan Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Fakt, te złote znaczki wygladaja super! Wszystkie Twoje prace sa super bardzo lubie ogladac Twoje relacje.
MaciekW. Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Kasjan +1 Bardzo lubię oglądać te relacje ciesza oko takie furki dopieszczone
MichauS Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Przed przeczytaniem tego tematu wydawało mi sie ze pasta tempo i podobne środki z marketu są nawet spoko i ze mam ładne i błyszczące auto. Mniej więcej w połowie zdałem sobie sprawę w jakiej nieświadomości trwałem przez z te lata i ile mam jeszcze do zrobienia. Po przeczytaniu do końca nasunęła sie myśl ze przecież ze Szczecina do Lublina nie jest wcale tak daleko. Twoja robota to poprostu dzieło sztuki. Do tego super foty i relacje
gusiak11 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Daleko nie jest, jeszcze do nie dawna można było nawet samolotem przylecieć ale poważanie Lublin to ładne miasto zapraszamy na weekend można połączyć przyjemne z pożytecznym
Kamyk Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 nawet samolotem przylecieć o kutfa to pafcio nawet samoloty pucuje ???? swiat oszalal ......
Kaju77 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Daleko nie jest, jeszcze do nie dawna można było nawet samolotem przylecieć ale poważanie Lublin to ładne miasto zapraszamy na weekend można połączyć przyjemne z pożytecznym Oj kusicie chłopaki, kusicie...km faktycznie trochę jest, ale sugestia warta przemyślenia[emoji10]
MichauS Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Robota która kolega robi to wprost mistrzostwo świata. Wiec może nasz Mistrz wybierze sie w jakies turnee po kraju ... [emoji1]
gusiak11 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) ... wybierze sie w jakies turnee po kraju ... [emoji1] Nie jesteś kolego pierwszy z taką propozycją Więcej na blogu .... zapraszam Zarzucano nam że brak odbić .... Kilka kropelek ... Więcej na blogu ... Edytowane 11 Listopada 2014 przez gusiak11
MaciekW. Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Super Dwa ostatnie zdjęcia można by ustawić jako tapetę na pulpit
Rekomendowane odpowiedzi