Zymek1989 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Okocim do zabezpieczania od środka ?
Animal Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Okocim do zabezpieczania od środka ? Z pewnością tak A tak poważnie to świetna robota Ale w waszym przypadku to już taki standard
sector Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Jeszcze trochę i helikopter zrobicie. I znowu kopara nam opadnie.
mario.mario Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zapraszamy. jakie masz najbliższe wolne terminy? intresowałoby mnie dobre czyszczenie,korekta i zabezpieczenie, może full opcja, jestem z łukowa, jakiś kontakt do ciebie?
Griffe Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 603 636 497 Paweł. Póki co wolne terminy jeszcze są. Nie widzę problemu, kwestia uzgodnienia powłoki lub zestawu powłok.
gusiak11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Przyszedł czas na zmiany w naszym warsztacie dla przypomnienia wyglądało to tak... wygląda po remoncie tak... więcej na blogu
gusiak11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Teraz to jak jakaś klinika Noo zgadza sie klinika lakieru
Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Akurat w waszym przypadku Panowie określenie klinika nie oddaje w pełni tego co robicie z autami. Bo niejednokrotnie wykopaliście już pochowanego i tchnęliście w niego nowe życie
dawidg2 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak sie nie mylę to są to ledowe świetlówki i naświetlacze ledowe. Rury ledowe zamiast świetlówek można kupić tylko trzeba wnętrzności lampy zmodyfikować, wywalić to i owo.
Griffe Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Świetlówki to "podstawowe światło rozproszone". Nie są to "świetlówki ledowe" - ponieważ na dzień dzisiejszy ich sprawność jest jeszcze dość kiepska. Są to świetlówki nowego typu T5 - mówiąc kolokwialnie wąskie i długie na pierwszy rzut oka. Same w sobie mają znacznie poprawioną sprawność w stosunku do starego typu T8, dodatkowo są dłuższe i mocniejsze. Bardzo dobre do pracy z powłokami. Reszta to kombinacja halogenów ledowych - sufit - lekkie doświetlenie i "wykazanie rys" oraz metalhalogenów stałych i ruchomych na statywach jako oświetlenie punktowe miejsca pracy i wyłapanie defektów. Kombinacja różnego rodzaju źródeł światła, różnego ich rozmieszczenia i barwy temperaturowej tworzy wręcz idealne warunki do pracy. Światło oczywiście włączone jest sekcjami co pozwala praktycznie dowolnie dopasować iluminację do wykonywanej czynności. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Griffe
kris-krzysztof Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Naświetlacz ledowy 30W ? Świetlówki T5 polecam .
dawidg2 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 T5 to cienka świetlówka, też mam te tylko mają różną barwę świecenia. Plus ledowych że moc mają o połowę mniejszą a świecą tak samo jasno i z biegiem czasu nie ściemnieje zwłaszcza końce. U mnie w firmie narazie testujemy ledy. Są tam gdzie często sie światło świeci albo często włącza bo led od razu świeci.
sector Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Ładnie ładnie ale jeszcze bym gniazdka dodatkowe dołożył na drugiej ścianie . No to teraz to będzie przyjemność paracować. No i logo firmy mi brakuje na ścianie Edytowane 24 Lutego 2015 przez sector
gusiak11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 T5 to cienka świetlówka, też mam te tylko mają różną barwę świecenia. Plus ledowych że moc mają o połowę mniejszą a świecą tak samo jasno i z biegiem czasu nie ściemnieje zwłaszcza końce. U mnie w firmie narazie testujemy ledy. Są tam gdzie często sie światło świeci albo często włącza bo led od razu świeci. Plus ledowych że moc mają o połowę mniejszą a świecą tak samo jasno i z biegiem czasu nie ściemnieje zwłaszcza końce. Tak ale jak na razie ledy zabija cena, zysk przy naszym wykorzystaniu nie zauważalny Ładnie ładnie ale jeszcze bym gniazdka dodatkowe dołożył na drugiej ścianie . przed remontem gniazdek bylo 4 (cztery) teraz jest 12 i sa podpięte do innej fazy niż oświetlenie czego nie było przed remontem i przy jednym z projektów faza "powiedziała" papa i do dziś nie możemy jej zlokalizować
misiek95 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie są to "świetlówki ledowe" - ponieważ na dzień dzisiejszy ich sprawność jest jeszcze dość kiepska. Tak też właśnie myślałem, doszedłem do tego samego wniosku ostatnio w tym przypadku trzeba jeszcze poczekać zanim ledy przewyższą starą dobrą świetlówke
dawidg2 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Tak ale jak na razie ledy zabija cena, zysk przy naszym wykorzystaniu nie zauważalny Nie pamiętam dokładnie ale długa niecałe 30 zł kosztowała chyba. Krótka koło 20. Ceny netto, przy firmie i tak Vat odliczę. Cena w hurtowni elektrycznej. Musiałbym dokładnie elektryka spytać, mi tam o kasę tak nie chodziło. Tylko miałem rastry w WC i ciągle zapalanie i gaszenie niestety zabijało świetlówki, zobaczymy jak ledy się sprawdzą. Mam Lakier LZ9Yna A4 ile czasu nałożenie powłoki by wam zajęło?
Griffe Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Nam potrzeba dużo światła te świetlówki mają około 6000lm a nie 1400lm
Rekomendowane odpowiedzi