Sqizzy Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Griffe jaką powłokę mógłbyś polecić na wypolerowane aluminiowe felgi? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Griffe Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Całkiem nieźle się sprawdza CarPro Cquartz DLUX
Radex121 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 GRIFFE czemu ty nie jesteś z dolnego śląska ;(((((((( za daleko mam do was a z miłą chęcią bym wam oddał autko ;(
chopin Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 GRIFFE czemu ty nie jesteś z dolnego śląska ;(((((((( za daleko mam do was a z miłą chęcią bym wam oddał autko ;( Radex On mieszkał we Wrocławiu kilka lat i bardzo lubi nasze piękne miasto więc jest nas dwóch i ściągniemy Griffego do nas , poupalamy RS6 a On będzie nam picował fury :grin: Griffe ja sie zaklepuje na lipiec
gusiak11 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) C1+EXO na Audi vs. SiRamik na Skodzie Moja Skoda po wycieczce na narty na Słowację, jakieś 1500km czystość słowackich duktów tu już nasze polskie ... Prix... nawet na tylnej klapie znalazł coś podobno nie da się umyć samochodu 100ml piany ta butelką opryskałem auto 2x może nie jest jak śmietana ale ma działać a nie wyglądać po kilku minutach Efekt pracy samym karcherem Dało by radę ale to nie w stylu Hokus Pokus więc rekawica dwa wiadra i po opłukaniu dach nie co słabiej trzeba się będzie przyjrzeć temu bliżej w wolnej chwili Jak bdb wosk tylko który wosk wytrzyma 4m-c i klika myć na bezdotyku i kilka myć pianą z tych raczej mało łagodnych dla wosku teraz wracajac do tematu C1 vs. SiRamik auto kolegi auto kolegi zostało opryskane piana MagiFoam w ilości też dokładnie 100ml też nie uzyskaliśmy ''śmietanowego" wyglądu natomiast działanie 5+ krople po samej pianie już są bardzo dobre Edytowane 8 Marca 2015 przez gusiak11
Griffe Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) EXO już nie jest takie "wow" jak zaraz po nałożeniu, ale jak na 9 miesięcy ma moje pełne uznanie. Jeden z lepszych produktów z jakim miałem do czynienia. Nasza "testowa" powłoka SiRamik coraz bardziej nam się podoba, tym samym otrzymała naszą aprobatę i wprowadzamy ją na stałe do oferty. Edytowane 8 Marca 2015 przez Griffe
Griffe Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 19 Marca 2015 przez Griffe
baszmak7 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 panowie pytanie za 100 punktów czemu zawsze auto przedstawiane tu przed detallingiem wygląda jak po off roadzie? dosłownie umazane łajnem
Animal Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Pewnie dlatego, że tak niestety wygląda większość aut w tym kraju, które są użytkowane codziennie a nie od święta. Piękna ta czerwień czekam na relacje
gusiak11 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 panowie pytanie za 100 punktów czemu zawsze auto przedstawiane tu przed detallingiem wygląda jak po off roadzie? dosłownie umazane łajnem To w gwoli ścisłości auto po off roadzie wygląda mniej więcej tak to takich aut my nie fotografujemy.... a moze inaczej nie detailingujemy co do fotografowanych aut takie do nas przyjeżdzaja,.. mycie tez jest procesem detailingu więc czemu mamy go nie pokazywać. To ze np. nasze auta sa ''wylizane'' to nie znaczny niestety że sie nie brudzą ale znacznie łatwiej się je myje a wszystkie zabiegi przeprowadzone wcześniej jak np. powłoka pozawalają na skrócenie tego czasu do minimum
gusiak11 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Widzę, że czerwony DS czeka! juz pojechał fajne wozidełko a czeka relacja ale jeszcze chwilkę musicie poczekać
erchi Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 DS4 czy 5? Przydałoby się choć jedno zdjęcie wnętrza
gusiak11 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 DS4 czy 5 wyjdzie w relacji Przydałoby się choć jedno zdjęcie wnętrza ups.... moze nie byc... hmy.... popotrze jeszcze
Griffe Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Ostatnio zapowiadany DS3, auto półroczne a mimo to już zniszczone głównie "czarny dach" jak znane uni, za to Rouge Rubi zaskoczył nas twardością podobną do tej na autach niemieckich, dzięki temu znacznie mniej był porysowany. Naszym zadaniem była pełna możliwa korekta oraz zabezpieczenie powłoką kwarcową klasy premium - tym razem dość egzotyczną i wyjątkową na naszej rodzimej scenie. Powłoką również zabezpieczyliśmy szyby. W nasze ręce "trafił" też środek, komora silnika oraz dwa komplety kół. Hokus Pokus życzy miłego oglądania: Tak auto wyglądało w chwili przyjazdu Spłukiwanie, dekontaminacja, mycie osuszanie wiadomo jak to wygląda... Wjazd do odnowionego garażu i inspekcja lakieru: Wiadomo co i jak no to do dzieła: Tak wiąże powłoka - hmm ale jaka? Efekt: Bracia przy flexie wpadli zobaczyć na żywo metamorfozę Ghost Garage: Dalsza korekta Wymywanie Sprawdzamy Można aplikować powłokę: I się zaczęło, wieści szybko się rozchodzą, co chwila telefon jak to, kiedy wolny termin, ja też chcę itp: Jak tu pracować, ale jakoś się udało dokończyć aplikację: Czas na koła: Drugi komplet: Reszta: Efekty: Na koniec mała sesja Po zachodzie słońca prezentuje się tak: Słowem podsumowania: Nam się pracowało dobrze, jesteśmy usatysfakcjonowani, niestety wszystkiego nie ma na zdjęciach - szyby, komora silnika, środek. Właściciel bardzo zadowolony. Powłoka wydobyła głębie i ziarno, lakier ten ma bogatą domieszkę perły co zaowocowało pięknym mienieniem się i różnymi odcieniami w zależności od rodzaju oświetlenia i kąta patrzenia. Uprzedzając pytanie, telefon ma ponad 3 lata i porysowana jest folia, która kilka dni temu została zmieniona na nową, dzięki czemu odzyskał wygląd salonowy. Jak zwykle dziękujemy za uwagę. Edytowane 21 Marca 2015 przez Griffe
sector Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Konkretne pasty polerskie zastosowaliście ! Auto ma elementy z blachy czy częściowo pcv? Powłoki Quartz-owe coraz bardziej mnie przekonują - Griffe namalowałem ci info na P.W. w wolnej chwili odpisz , bo widzę że masz pełne ręce roboty od wiosny. Edytowane 21 Marca 2015 przez sector
Griffe Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 Zderzaki są plastikowe, ale nawet lotka na klapie bagażnika jest stalowa!!!
Animal Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Jak zawsze robota na najwyższym poziomie a efekty aż biją po oczach P.S. Obama to pewnie chciał, żeby mu lakier na Air Force One odświeżyć... A Władzio?
Rekomendowane odpowiedzi