Audi sline Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wow! Jest kosa. I po spolerowaniu tych "zaprawek " co zrobiliście wszystko zniknęło? Jest fachowość w rękach ! ;_)
Griffe Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wszystko niestety nie, osoba robiąca je przed nami, miejscami przetarła lakier i zamaskowała to "czernidłem" Miejsca te zostały zabezpieczone lakierem i się odcinają - reszta praktycznie niewidoczna. Dzięki za słowa uznania.
DARIO88 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 normalnie Masakra Świetna praca i jej efekty ... Kiedyś jak będę w okolicy to bym z chęcią oddałbym swój samochód w wasze ręce
102zielony Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Słowa uznania za super wykonaną pracę dla kolegów @Griffe i @gusiak11, jak zobaczyłem auto przy odbiorze to zastanawiałem się czy to moje Edytowane 18 Czerwca 2015 przez 102zielony
deafca Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wow , nie widziałem że lakier może aż tak lśnić .Robota pierwsza klasa
Animal Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak zawsze profi robota i fajna relacja mimo, że zdjęcia efektów po korekcie jedynie w garażu Nie dziwię się, że właściciel nie poznał auta
Grzesiek1985 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Gratki chłopaki za mega robotę
Magicbattle Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 jest mega pierdolniecie. nie dziwie sie ze nie macie czasu na szczegółowa fotorelacje, jak za plotem kolejki sie ustawiaja
Griffe Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzięki za słowa uznania. Wiele aut, wiele korekt, wiele powłok a mało czasu i relacji. Tym razem Audi A4 B5 z naszego, rodzimego podwórka - zdecydowanie reprezentant Low Lublin. Auto przyjechało umyte więc piany jak śmietana nie ma. Wszelkiego rodzaju de..... inspekcja lakieru i "lecimy z tematem" Było co robić - po pełnej korekcie powłoka kwarcowa - inna niż wszystkie - szklistość na wysokim poziomie to standard, ale mega śliskość i hydrofobowość to cechy szczególne - kąt kropli 110 stopni Tym razem był czas na mini sesję po kilku dniach w promieniach zachodzącego słońca. Jak zwykle miłego oglądania: Wycinanie grubszych rys Pierwsze efekty w słońcu Jest dobrze Black piano Aplikacja cleanera Już po powłoce Niestety brak słońca I obiecana mini sesja po kilku dniach Dzięki za uwagę.
Grzesiek1985 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pełen koks!!! Świetna robota i pełen profesjonalizm jak zawsze :-)
Magicbattle Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 taka sama jak moja tylko mam zderzak przod od esy no i ten sam kolorek. miazga robota. Ile taka usługa.? Lakier mam w podobnym stanie albo troche lepszym bo jakos tam sie dba. cena orientacyjna moze byc bo wiadomo co auto to inny naklad pracy
Griffe Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Wkrótce zaległe relacje oraz praca (która rozwali system) nad pewną A3...
Animal Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak już Griffe pisze, że praca rozwali system to musi być naprawdę grubo
Griffe Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Małe opóźnienie w relacjach wynikłe z natłoku pracy. Jutro już kolejne auto wjeżdża na pełną korektę i najlepszą powłokę kompozytową na rynku. Miło mi poinformować, że zostałem akredytowanym partnerem Gtechniqa oraz jestem w wąskiej grupie testerów najnowszych produktów. Stay tuned - wszystko dla Was
Rekomendowane odpowiedzi