blazej25 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Boże, jedyny zlot tak blisko mnie a ja nie będę mógł się stawić mam wesele
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 ostrów w ten week bedzie stolicą A4ek:grin:
Rafal_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 coś czuję że przed samym zlotem szmaty, gąbki ręczniki itp. nie będą stygły przy aucie
mrogal Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 coś czuję że przed samym zlotem szmaty, gąbki ręczniki itp. nie będą stygły przy aucie sruby klucze kable przekazniki probowki vagi i inne
OGr Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 coś czuję że przed samym zlotem szmaty, gąbki ręczniki itp. nie będą stygły przy aucie sruby klucze kable przekazniki probowki vagi i inne no właśnie i mój bardziej w tą stronę mój chyba pójdzie bo na detaling to na pewno nie będzie czasu :/
Rafal_ Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 coś czuję że przed samym zlotem szmaty, gąbki ręczniki itp. nie będą stygły przy aucie sruby klucze kable przekazniki probowki vagi i inne w tą stronę bardzo nie idę żeby czegoś nie sp***dolić i żeby dojechać
Buba Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Panowie i Panie całkiem możliwe że przyjadę
talib1990 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Kaju, piatek wracam z Wloch do Polski. Jak wroce place od razu za calosc przed wylotem calkiem zapomnialem ... Wysłane za pomocą Galaxy Xcover2 4.1.2
Gość harry19-19 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 coś czuję że przed samym zlotem szmaty, gąbki ręczniki itp. nie będą stygły przy aucie sruby klucze kable przekazniki probowki vagi i inne w tą stronę bardzo nie idę żeby czegoś nie sp***dolić i żeby dojechać ojj ja tak samo , gąbka , szampon z woskiem , pasta , pasta to felg wszystko będę miał , ma być full wyczyszczony i opicowany
mrogal Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Panowie i Panie całkiem możliwe że przyjadę lece do konforta czerwony dywan kupowac bede rozwijal przed łaskawcą
WhyMe? Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 lece do konforta czerwony dywan kupowac bede rozwijal przed łaskawcą Po byle czym nie będę chodził
Arkadiush Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja jadę koza i wyyebane liczy się ekipa i to że spotkać możemy ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje......
kaju Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Opublikowano 10 Lipca 2013 Panowie i Panie całkiem możliwe że przyjadę Zuch chopok!! Kaju, piatek wracam z Wloch do Polski. Jak wroce place od razu za calosc przed wylotem calkiem zapomnialem ...Wysłane za pomocą Galaxy Xcover2 4.1.2 Tym razem Cie nie zabije, ale to tylko ze względu na podnośnik lece do konforta czerwony dywan kupowac bede rozwijal przed łaskawcą Po byle czym nie będę chodził Dla Ciebie holownik załatwiłem
kaju Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Opublikowano 10 Lipca 2013 Panowie i Panie całkiem możliwe że przyjadę Zuch chopok!! Kaju, piatek wracam z Wloch do Polski. Jak wroce place od razu za calosc przed wylotem calkiem zapomnialem ...Wysłane za pomocą Galaxy Xcover2 4.1.2 Tym razem Cie nie zabije, ale to tylko ze względu na podnośnik
MAGIC87 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja jadę koza i wyyebane liczy się ekipa i to że spotkać możemy ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... A ja jade B6:facepalm:jak tam wszystkie B5 prawie, ale siara... trzeba bedzie gdzies w krzakach postawic
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja jadę koza i wyyebane liczy się ekipa i to że spotkać możemy ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... A ja jade B6:facepalm:jak tam wszystkie B5 prawie, ale siara... trzeba bedzie gdzies w krzakach postawic żadna siara nie liczy się kto czym przyjedzie ale że można się spotkać pogadać nowe pomysły znaleźć i najważniejsze NAPIĆ SIĘ
Duds Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 :polew::polew::polew: A ja już prawie autko przygotowałem Zostało zrobić audio i może zdążę dwumasę wymienić, chociaż to nie jest mus
Rekomendowane odpowiedzi