Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siemka Pany - ja już po 2 drineczkach i kebabie było mega za***iście - zaczęło się super i jeszcze lepiej skończyło..do następnego razu !!!! A co bylo na koniec bo my musieliśmy wyjechać szybciej :/ Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siemka Pany - ja już po 2 drineczkach i kebabie było mega za***iście - zaczęło się super i jeszcze lepiej skończyło..do następnego razu !!!! Dzięki Rafciu za towarzystwo podczas drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siemka Pany - ja już po 2 drineczkach i kebabie było mega za***iście - zaczęło się super i jeszcze lepiej skończyło..do następnego razu !!!! A co bylo na koniec bo my musieliśmy wyjechać szybciej :/ Naciapane z sedesu ... A taka tam mała pogawędka pod namiotem i rozdanie giftów od sponsorów zajrzyj do tematu cymka, widziałem w jego oczach na początku lekkie zamieszanie, ale potem miłe zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No właśnie wy to chyba zaraz po sniadaniu jechaliście co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 taka ruina ze mucha nie siada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oli daj mi adres, wyśle Ci mojego trampka do prania, coś go tą wódką uj***ł, zamiast wychylić ze mną jaworem i syskiem, to pod stól pizgłeś prosto mi na trampka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki oli nastepnym razem nie bedzie tylko karuzeli, ale polecisz jak worek ziemniaków na miejscowym bazarku. zaplacic za nocleg i spac w aucie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oli daj mi adres, wyśle Ci mojego trampka do prania, coś go tą wódką uj***ł, zamiast wychylić ze mną jaworem i syskiem, to pod stól pizgłeś prosto mi na trampka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No właśnie wy to chyba zaraz po sniadaniu jechaliście co? Tak, nawet szybciej musieliśmy wyjechać ale zaspalismy trochę :/ Dlatego tez nie za wiele wczoraj wypilem. Podgobilem w trasie i jakos sie udalo dojechać na czas. Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki oli nastepnym razem nie bedzie tylko karuzeli, ale polecisz jak worek ziemniaków na miejscowym bazarku. zaplacic za nocleg i spac w aucie http://i1.memy.pl/obrazki/4ea6324282_tyle_wygrac.jpg MISZCZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 idz pan w h*j , przegrałem zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oli daj mi adres, wyśle Ci mojego trampka do prania, coś go tą wódką uj***ł, zamiast wychylić ze mną jaworem i syskiem, to pod stól pizgłeś prosto mi na trampka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki Nie byl, spałem obok i nie moglem zasnąć przez to walenie w drzwi i okna :/ Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 idz pan w h*j , przegrałem zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Oli daj mi adres, wyśle Ci mojego trampka do prania, coś go tą wódką uj***ł, zamiast wychylić ze mną jaworem i syskiem, to pod stól pizgłeś prosto mi na trampka I na dodatek ogorkowa wylał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Magic ty ŚPIOCHU SAMOCHODOWY taaa i Ty mu wierzysz , pokoj do 4 był otwarty a Tomasz mówił że słyszał w nocy jakieś jęki Nie byl, spałem obok i nie moglem zasnąć przez to walenie w drzwi i okna :/ Naciapane z sedesu ... Tylko, że Mefjowi nie otworzył czornego kumpel, a MAGIC był w pokoju z Olim i kkrawatem dwie różna historie, ten sam finał. Najlepsze, wchodzę rano do magica, oliego i krawata, zapalam światło, magic się podnosi i do oliego z ryjem: "OSAMA I TAK CIE za***rdoli" <------ YEBŁEM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 GDZIE BROŃ BOŻE , ogórkową piłem pozniej czystą lali to organyzm odmawiał a polewali dalej to młody głupi wylał 2 kolejki:facepalm::facepalm: Ps. To tam pił jawor z nami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi